Oooo u kėnaqa sė qeshuri.....rrofshi! Vazhdoni edhe mė tutje tė shkruani!![]()
Oooo u kėnaqa sė qeshuri.....rrofshi! Vazhdoni edhe mė tutje tė shkruani!![]()
Ja dhe nje nga une, e forte pak a shume.
Vjet ne plazh, shtator. Mengjez, ora rreth 11 am. Pas nje nate te gjate pa gjume me drinks dhe muhabet me miqte, lol ... dielli shderrin. Poshte hotelit ishte nje xhakuzi i madh. Me piesin nja 2 shoqe te miat- do vish ?
Ok u them, ja se po pres per kafene te ma sjellin dhe ju takoj atje, vazhdoni ju.
Pak me vone vjen coffee nga hubby, me nje dore kafene e nxehte, ne nje dore cunin .. fap fap zbres poshte. Ne drejtim te xhakuzit. Shoh ato ishin ulur dhe per shtate pale qefe po masazhoheshin. Ishin ato, masazhi i ujit dhe botaaaa komplet e tyre.
Afrohem gjithe kujdes, se anash pishines ishte e lagur, thashe mos rreshkas. Hypi aty lart, shoh kishte 2 steps. Fap njerin fap tjetrin .. kur oh la la la la la.
Me gjithe coffee ne xhakuzi, bashke me coffeen terhoqa dhe cunin. Uji u ngrit lart, fitirat e chickave u sperkat u tremben .. xhakuzi u mbush me coffee.
Kishte 3 fuckin shkalle. Se pashe dhe aq i thelle ishte sa u zhyta, mire vete... po desh me pushoi zemra se mora dhe cunin me vete ne uje pellltuq.![]()
hahhaha pink me kujton nje histori ne klas te dyte....sic vijn disa prinder te pyesin per femijen e tyre, vin mamaja e nje studentit ne klas...dhe mire e pyet mesuesen "si e kam djalin me mesime? si sillet ne klas?" mesuesia ja kthen "eh po me jep pak probleme ne klase dhe nuk po ben aq mire"....mamaja e nxensit i bertet para klases me nje tone te ashper "Besmir, me jep cokollaten mbrapa!"![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
ne universitet, jetoja ne te njejten dhome me motren ne konvikt...nejse vura nje buke per te pjekur dhe pertova te rrija duke pritur sa te behej, dhe shkoj nga dhoma tjeter, sec bej per nja disa minuta kur befas kujtohem "ohh buka"...por befas flak dele nga "soba" dhe si e hutuar bertas per motren...ajo direkt heq prizen dhe shuajm zjarrin, por halli ishte se alarmi do fillonte, hapin gjithe duert qe te iki tymi, por alarmi filloj dhe nuk pushonte...studentet po dilnin nga dhomat e tyre te pataksur nga era e djegur, residential advisor na lajmeron te gjitheve te dalim jasht...mire dalim jasht, dhe mendoj "kot po alarmohen keta se e shuajtem zjarrin....po nejse le te presim"...kur befas 5 minutash vin zjarrfiksia, u bera flak e kuqe dhe po mendoj "o zot, sa turp"...pas nje minute vin zjarrfiksia e dyte, dhe pastaj e treta....thash me vete "can this get any embarrassing?"...kerkojn te paraqitet personi qe shkaktoj zjarrin, un veshiesha pas motres lol, e shkreta duhet te pergjigjej per mua....nje burre zjarrefikes me drejtohet mua dhe motres dhe me thot "duhet te shikoni kanalin e gatimit...ose mund te vij tiu tregoj un si te gatuani"... ne ate moment isha shume e turperuar, por tani qesh me motren kur na kujtohet kjo ngjarje :P
hahahhaha pothuajse kjo me ka ndodhur dhe mua...isha me babin dhe motren, do leviznim ne nje apartament te re...por halli ishte se ngatrruam numrin e apartamentit dhe shkuam tek nje tjeter me te njejten numer...merr babi celsat dhe thot "uhh sben kjo" provon celsin e dyte "dhe kjo sben...ca dreqi na ka dhen ajo"...i thot motres shko dhe thuaj qe na ka dhen celsat e gabuara...motra shkon dhe vin me celsat e reja...provon babi prap te hapi deren dhe e shtyn deren pak me force por hic...i them "prit ba ta provoj une" sa mundohem te fut celsin kur befas hapet derra dhe me del nje burre perpara lol dhe me thot "ke ngatrruar apartamentin" i them faleminderit, por mezi sa po mbaja te qeshurin...siduket kishte frik ta hapte derren kur babi po mundohej ta hapte derren e tij lolll
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 26-06-2009 mė 00:14
Ja dhe une mje te bukur! Nje mikesha ime vjen ne Tirane ne vitet e para kur pallatet me shume kate u paisen me ashensor...Ajo ,korba s'kishte pare ashensor dhe jo te hipte ne te .Atje ku do shkonim ishte ne kat lart dhe une i propozoj te ngjiteshim me ashensor.Egjora u tmerrua se kishte frike dhe nga emocionet tha qe nuk ngjitem me incizor... E ,e kandisem te hynte dhe sa hyme ne te perballe kishim pasqyren e ashensorit,ajo shprehu nje habi shume te madhe : - Uaaaaaaa sa shume njerez marka ky dhe tregoi me gisht nga pasqyra... Ithame te perqendrohej dhe kur pa qe ishin te njejtet persona ia dha dhe ajo te qeshurit.Dhe tani qe 'u regj' e tregon si histori...![]()
lol e fort kjo pranvera
sa bera nje gabim per te qeshur
kisha kufjet e ipodit dhe duke degjuar muzike dhe duke lexuar dicka ne computer, vendos te ul volumin e muzikes...e ul njecike por prap ishte e lart, e ul perseri me shume, por prap e larte...mendoj me vete "what the hell nuk punon volumi?" kur befas ve re qe po ulja volumin e kompjuterit![]()
meqe kam nevoj dhe un te qesh po tregoj nje histori nga jeta ime
kur isha ne klas te gjasht shkoja ne shkoll me fugonin e shkolles,dhe ne pranver me pelqente te kepusja trendafila ne mengjes qe te mbaja ne dor ose tia jepja ndonje mesueses.mirpo ky faqeziu(shoferi)mi merrte per dore dhe mi merrte ere dhe i prishte.qa te baj qa te baj thash me vete;dhe hop;;
nje dit marr nje trendafil dhe ne nje cop letre marr ca piper te zi.kur hipi ne fugon si zakonisht marr dhe trendafilin dhe i marr er per mos ti len dyshime atij,dhe ulem prapa ne sedilje dhe i hell ne trendafil piperin.
me pas shkoj ne sediljen para dhe i them nese donte ti merrte ere,ai po dhe e merr me gjith qef meqe po ja ofroja ,se nuk e beje kurr kete gje.
ju betohem qe ka marr ere ter forcen e me gjith fuqi dhe e kishte afruar tek hunda fare(se ishte dhe pak me grip dhe nuk ia ndiente mir eren)dhe ne mom qe e heq filloj nje gaz i madh ne fugon nga ne te gjith qe ishim aty.
i dolen lot nga syte dhe filloi nje te kollitur qe nuk i ka pushuar gjith rrugen ahhahahahahaa
ja keshte shpetova dhe nga ai faqeziu,se nuk mi ka marr me trendafilat qe ate dit dhe kur e dinte qe nuk kishin gje brenda hahahahhaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Nuk e kam ditur cfare lloj gjaku kam, pasi gjithemone kur kam munduar te jap gjake, me kan then qe smundem meqe kam jetuar ne shqiperi dhe mund te kem mad cow disease. Kam qen kureshtare te di cfare gjaku kam, meqe tre nga motrat e mia kan AB, dhe mami A, kurse Babi B....so me ne fund morra vesh cfare gjaku kam dhe e gezuar i thash mamit "jam O +...gjithemone kam pasur parandjenje sikur isha O" mami u cudit dhe i shpjegova per alelet dhe se mami ka dy alele qe jan A O, dhe babi B O...dhe un kam marr O'n nga te dy...dhe mire pasi nje ore me merr mami prap dhe me thot "cupa (keshtu me therrasin)....babi thot se mos te kan nderruar ne maternitet" lol kam qeshur me lot![]()
do ju tregoj nje te forte qe e mora vesht sonte...........
nexho shabani eshte nje mik i imi per te gjith shkodranet qe e njohin ai eshte nje bejtagji i famshem
nexho kishte shku tek nje or ndreqes e i kishte len oren e kishte then ati ustait se kur mund te vi ta marr..ai-neser....shkon nexhoja te nesermen e i thot-e rregullove oren,ja vune rrypat..ai-jo skam ps koh po ti meqe e ke me kaq ngut shikoje oren tek celulari more nexho sa ta rregulloj une...
ja kthen nexhoja duke e nxjerr cel nga xhepi---a se dija se kishte ore..po mir mja ver dy rrypa e ta ve ne dor...........
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
U rritsh bombone, se me ke bere te qesh me te madhhhee !!
Iu pergezoj shume per kete teme se shume shume e bukur, veq vazhdoni !!
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Krijoni Kontakt