Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221

TransferJet: Më i mirë se Bluetooth?

Bluetooth kujdes! Po vjen TransferJet!
    TransferJet, teknologjia pa tela që është në zhvillim te shumica e prodhuesve të aparateve dixhitale, ka për qëllim transferimin më të lehtë të fotografive mes pajisjeve. Toshiba ka tejkaluar standardet wireless dhe ka paraqitur këtë teknologji në laptopi, në Consumer Electronics Show në janar.

Kompanitë që po kalojnë në TransferJet (www.transferjet.org) tregojnë se kjo është 100 herë më e shpejtë se Bluetooth dhe thonë se transferimi i të dhënave mes këtyre pajisjeve nuk kërkon ndonjë fjalëkalim apo çiftëzim të pajisjeve, siç ndodh te Bluetooth. Vendosni një aparat me TransferJet kudo mbi laptopin Toshiba dhe ai do të sinkronizojë automatikisht skedarët me harddiskun.

Teknologjia e re mund të arrijë shpejtësinë 357mbps. Kjo është aq shpejt sa që do të mund të përkrahte dhe transmetimin e videos direkt nga një kamera.

Toshiba paralajmëron se ky shërbim mund të ndikojë deri diku dhe në kohëzgjatjen e baterisë. Kompania planifikon që të inkuadrojë këtë teknologji në të gjithë laptopët dhe pajisjet periferike, deri në tremujorin e fundit t

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    wow...shume interesante! Shpresojme te vije shpejt ne treg dhe te perhapet mire.
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-02-2009, 06:41
  2. Studentët, kopje me bluetooth dhe MMS
    Nga Davius në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-06-2007, 18:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •