Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 73
    Citim Postuar mė parė nga King_Arthur Lexo Postimin
    ma shpjego pak si ka mundesi qe vajza ime eshte 1 vjec dhe eshte shendoshe mire asgje nuk e gjeti ka rreth 1muaj e gjysem qe e ka bere.
    Dmth ti del ne konkluzione mbi side effects te nje vaksine qe eshte pranuar nga te gjithe ekspertet qe nuk eshte testuar sa duhet, se vajza jote 1 vjec nuk pati pasoja?!

Lexo:

http://www.msnbc.msn.com/id/33845867

So far, the federal Centers for Disease Control and Prevention have received five reports of GBS in people who received the H1N1 vaccine since Oct. 6, not including Jordan’s case, said Dr. Claudia J. Vellozzi, deputy director for immunization safety.
    Po ashtu jane konstatuar shume raste pneumonie te njerez qe sapo ben vaksinen dhe ishin shendosh e mire me pare.

etj....etj...etj.....................

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Dmth ti del ne konkluzione mbi side effects te nje vaksine qe eshte pranuar nga te gjithe ekspertet qe nuk eshte testuar sa duhet, se vajza jote 1 vjec nuk pati pasoja?!

Lexo:

http://www.msnbc.msn.com/id/33845867

Po ashtu jane konstatuar shume raste pneumonie te njerez qe sapo ben vaksinen dhe ishin shendosh e mire me pare.

etj....etj...etj.....................
    mbase dhe te disa njerez mund te kete efekte anesore varet si gjendet trupi dhe cfare problemesh te tjera mund te kete njeriu. por si mendoni ju meqe jeni kundra vaksines do te parandalohet e gjithe kjo shume njerez po vdesin perdite

por ne ate faqe lexova se dhe 1 ne 6 amerikane jane me H1N1(swine flu)

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    ma shpjego pak si ka mundesi qe vajza ime eshte 1 vjec dhe eshte shendoshe mire asgje nuk e gjeti ka rreth 1muaj e gjysem qe e ka bere.

cfare shenjash paten qe u bene keq ?
    Me vjen keq qe po ti them keto gjera por po mundohem te te shpjegoj si eshte puna.
    Kjo vaksine tek femijet e vegjel ka efekte me ''shkaterrimtare''.
    Degjo pak ketu te lutem dhe me vemendje. Nuk eshte i vetmi person qe thote keto gjera. Keto persona te cilet na kane hapur syte nuk jane muratore.

vetem se ka me shume temperature ??? atehere pse vdesin njerzit perdite nga temperatura ? dhe sa per kete gripin e kalova dhe vete por nuk pata shume temperatrure po te ishte puna vetem tek temperatura nuk do ishte kaq e madhe .
    Ato qe vdesin kane klecka te tjera. Por mesa shoh nuk je informuar aspak. Ato qe vdesin kane komplikanza kardiake dhe semundje kronike si azmatike etc etc dhe nuk vdesin nga temperatura. Por nuk eshte e thene qe njerez me semundje te tilla jane te destinuar te vdesin.
    Une do u informoja me shume para se te merja te beja vaksinen si tim biri por gjithashtu dhe per veten.
    Gjeja me qesharake eshte se ne fillim thane qe do vaksinonin femijet e vegjel nga 2 vjec e sioper. Ti sic the me siper vajza jote eshte vetem 1 vjece. Pse ja bene atehere???????
    Me keqardhje po ta them por kjo pune e vaksinave bie shume ere. Ta dish, po ta them dhe nje here, ato qe vdiqen kane pasur patologji te renda. Bej llogari qe keto vaksina duhen te ishin testuar. Ku i testuan kaq shpejt? 2 vjet duhet per nje vaksine normale, te pakten 2 vjet mos te themi dhe me shume.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,355

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *suada* : 13-12-2009 mė 21:52

Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,355
    www.attentiallebufale.com
    http://ije.oxfordjournals.org/cgi/content/full/dym047v1

Shko ke ky sit do te gjesh nje artikull te nje doktorri amerikan dott. Jefferson. Nje nga espertet me te medhenj ne kete sektor. Ai thote shume qarte: Nuk ka asnje studio shkencore qe te deshmoje efektin positiv te kesaj vaksine si mbi njeriun por dhe mbi kete influenze.

mbase dhe te disa njerez mund te kete efekte anesore varet si gjendet trupi dhe cfare problemesh te tjera mund te kete njeriu. por si mendoni ju meqe jeni kundra vaksines do te parandalohet e gjithe kjo shume njerez po vdesin perdite

por ne ate faqe lexova se dhe 1 ne 6 amerikane jane me H1N1(swine flu)
    Une te them te drejten me duket se po e kaloj tani. lol
    Thjesht ke shume dobesi ne trup dhe te fillon me grricje fyti qe pastaj shnderrohet ne kolle. Asgje me teper se nje grip normal, por vecse ndihesh shume i drobitur. Vaksina m'u ofrua por e refuzova.

Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,411
    Citim Postuar mė parė nga *suada* Lexo Postimin
    Me vjen keq qe po ti them keto gjera por po mundohem te te shpjegoj si eshte puna.
    Kjo vaksine tek femijet e vegjel ka efekte me ''shkaterrimtare''.
    Degjo pak ketu te lutem dhe me vemendje. Nuk eshte i vetmi person qe thote keto gjera. Keto persona te cilet na kane hapur syte nuk jane muratore.

http://www.youtube.com/watch?v=dKpmEOzKW4M

Ato qe vdesin kane klecka te tjera. Por mesa shoh nuk je informuar aspak. Ato qe vdesin kane komplikanza kardiake dhe semundje kronike si azmatike etc etc dhe nuk vdesin nga temperatura. Por nuk eshte e thene qe njerez me semundje te tilla jane te destinuar te vdesin.
    Une do u informoja me shume para se te merja te beja vaksinen si tim biri por gjithashtu dhe per veten.
    Gjeja me qesharake eshte se ne fillim thane qe do vaksinonin femijet e vegjel nga 2 vjec e sioper. Ti sic the me siper vajza jote eshte vetem 1 vjece. Pse ja bene atehere???????
    Me keqardhje po ta them por kjo pune e vaksinave bie shume ere. Ta dish, po ta them dhe nje here, ato qe vdiqen kane pasur patologji te renda. Bej llogari qe keto vaksina duhen te ishin testuar. Ku i testuan kaq shpejt? 2 vjet duhet per nje vaksine normale, te pakten 2 vjet mos te themi dhe me shume.
    ok eshte dicka shume absurde nuk di ke te besosh sepse deri me sot nuk ka dale njeri dhe te thote te mirat dhe te keqijat e kesaj vaksine.por thjesht thone bejeni .tani qe po mendohem tek top-channel lexova nje lajm qe me beri shume pershtypje vajzat e obames nuk do te benin vaksinen .
    dhe sa per vajzen time ngaqe eshte moshe e vogel i kane bere gjysme doze dhe me thane na e sill mbas dy muajsh ti bejme gjysmen tjeter tani me keto qe degjoj ketu nuk po di cfare te bej. ama eshte dhe dicka tjeter 2milion e gjysem vaksina ne michigan jane mbaruar si do ju veje puna ketyre njerezve ?? atehere kur ka kaq shume probleme pse e lejojne te behet ?

Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,411
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Une te them te drejten me duket se po e kaloj tani. lol
    Thjesht ke shume dobesi ne trup dhe te fillon me grricje fyti qe pastaj shnderrohet ne kolle. Asgje me teper se nje grip normal, por vecse ndihesh shume i drobitur. Vaksina m'u ofrua por e refuzova.
    mos me thuaj qe dhe une kete grip kalova ja shenjat qe pata une :

ne fillim kisha dy dite qe shikoja endrra te crregullta dhe te pakuptimshme nuk flija dot . me pas pata nje keputje trupi dhe kisha ftohte , temperaturen e kam mbajtur nen kontroll duke pire vazhdimisht ilace , ne fund tani mbasi kalova keto jam shume ne rregull vec se kam kolle dhe kolla me filloi eshtu si thua ti grricje fyti

ndersa nje e afermja ime kishte shenja gripi dhe shkon ne urgjence . i bejne xray per gjoksin dhe i japin tamiflu per mjekim dhe i thone shko ne shtepi . ajo u mjekua me tamiflu qe 10 kokrra 100$ por prape ka kolle .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga King_Arthur : 13-12-2009 mė 22:19

Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,355
    mos me thuaj qe dhe une kete grip kalova ja shenjat qe pata une :

ne fillim kisha dy dite qe shikoja endrra te crregullta dhe te pakuptimshme nuk flija dot . me pas pata nje keputje trupi dhe kisha ftohte , temperaturen e kam mbajtur nen kontroll duke pire vazhdimisht ilace , ne fund tani mbasi kalova keto jam shume ne rregull vec se kam kolle dhe kolla me filloi eshtu si thua ti grricje fyti
    Une e kalova dhe kisha;
    Si fillim kolle, me pas keputje trupi, temperature dhe neveri.

Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,355
    ok eshte dicka shume absurde nuk di ke te besosh sepse deri me sot nuk ka dale njeri dhe te thote te mirat dhe te keqijat e kesaj vaksine.por thjesht thone bejeni .tani qe po mendohem tek top-channel lexova nje lajm qe me beri shume pershtypje vajzat e obames nuk do te benin vaksinen.
    dhe sa per vajzen time ngaqe eshte moshe e vogel i kane bere gjysme doze dhe me thane na e sill mbas dy muajsh ti bejme gjysmen tjeter tani me keto qe degjoj ketu nuk po di cfare te bej. ama eshte dhe dicka tjeter 2milion e gjysem vaksina ne michigan jane mbaruar si do ju veje puna ketyre njerezve ?? atehere kur ka kaq shume probleme pse e lejojne te behet ?
    Po te degjosh me vemendje link qe te kam sjelle me siper e kupton vete pse-ne.
    Atehere, pse vajzat e Obames nuk do e bejne vaksinen? Te ishte e ''mire'' kjo vaksine ato do ishin te parat qe do vaksinoheshin.

Nuk di cte te them me. Por faktet flasin. Mosha 1 vjecare nuk folej te vaksinohej.
    Bej si te duket me e drejte ty. Por informohu mire te lutem. Tek femijet e vegjel ka pasoja ne rritjen dhe ne te ardhmen e vogelusheve.

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrse u ndalua mishi i derrit?
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 29-11-2011, 17:59
  2. Gripi i derrit H1N1: Vdes viktima e parė nė Kosovė
    Nga fisniku-student nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 25-11-2009, 14:12
  3. NDALIMI I MISHIT TĖ DERRIT - fakte shkencore
    Nga celyy nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 25-07-2009, 15:20
  4. Pak Kuriozitete Rreth Botes Islame*
    Nga La_Lune nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 30-05-2009, 08:51
  5. Kur'ani Dhe Shkenca - Pse muslimanet nuk e hane mishin e derrit?
    Nga buki19 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 27-11-2005, 06:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •