Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 55
    Rrezikshmeria e larte e nje virusi varet shume nga virulenca e tij (vdekshmeria qe shkakton) dhe jo nga thjesht shperndarja e shpejte. Deri tani pervec rasteve te vdekjeve ne Meksike si dhe me duket te nje femije ne Teksas, rastet e tjera te prekura skane shkaktuar vdekje. Nderkohe Organizata Boterore e Shendetesise e kaloi nivelin e saj te alarmit ne nivelin 4 (nga 6 te tille ku i gjashti eshte me i larti ne rast pandemie).

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Niveli i Alarmit ka kaluar ne 5 sot. http://www.who.int/en/
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga G.D : 30-04-2009 mė 11:04

G.D po flet per mjeket e Shqiperise?! Ata qe jane ne moshen e prinderve tane, jam dakort qe jane shume te pergatitur, por keta te rinjte nuk dine as emrat e kockave te trupit dhe jo me te jene mjek te mire. Pastaj shkrove gjithe ate postim per cfare? Nqs nuk te pelqeu atehere lexoje rreshtin e pare dhe mos e lexoje, apo je mjek vete dhe doje t'u tregoje anetareve qe je mjek?!

Citim Postuar mė parė nga G.D
    Gripi i Derrit duket sikur eshte nje virus i modifikuar me koshience nga njeriu. Kjo nuk mund te jete surprize fare per te gjithe ata qe e njohin me mire realitetin.
    Perpara se te keshillosh te tjeret qe te lexojne, lexo ca dhe ti se eshte nje teme tjeter e hapur per kete gje, prandaj zotrote nuk na the asgje te re.

Shnet

Citim Postuar mė parė nga G.D Lexo Postimin
    Niveli i Alarmit ka kaluar ne 5 sot.
    Je cik i vonuar se kaloi ne 5 qe dje.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Dhe kete virus kishim mangut , sdi nga te ruhesh me pare me gjithe keto qe po degjojm ppffffffff..........

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Niveli i Alarmit ka kaluar ne 5 sot. http://www.who.int/en/
    Ka kaluar qe dje ne nivelin 5. Sot pritet te shpallet Pandemia (megjithse eshte e shpallur me nivelin 5)

Darius ato shkrimet e tua ne teori cospirative nuk po qendrojne me vetem si teori, shum thone qe ky virus eshte shpik per te shuajt disa mijra apo miliona banore.

Sot ne lajmet qe u dhane ne TV Klan thuhej qe ne Europe pritet te vdesin me dhjetra mijra deri ne kohen kur do dale vaksina, e cila pritet te dale ne shtator te ketij viti. Po deri atehere duke pas edhe veren perpara, shpresojme te ngele ndonje njeri ne kembe qe ta perdore kte vaksinen.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    G.D po flet per mjeket e Shqiperise?! Ata qe jane ne moshen e prinderve tane, jam dakort qe jane shume te pergatitur, por keta te rinjte nuk dine as emrat e kockave te trupit dhe jo me te jene mjek te mire. Pastaj shkrove gjithe ate postim per cfare? Nqs nuk te pelqeu atehere lexoje rreshtin e pare dhe mos e lexoje, apo je mjek vete dhe doje t'u tregoje anetareve qe je mjek?!
    Perpara se te keshillosh te tjeret qe te lexojne, lexo ca dhe ti se eshte nje teme tjeter e hapur per kete gje, prandaj zotrote nuk na the asgje te re.

Shnet
    Pse po me pyet me surprizim e dashur nese po flet per mjeket e shqiperise apo te antarktides. Ne shqiperi mjeket jane te klasit te larte dhe kete e kam vertetuar vete ne vizitat e shpeshta ne Shqiperi ne vitet e fundit dhe gjithashtu kam shume miq atje qe jane mjeke te shkelqyer dhe jane mjeke te rinj. Mbase ti mendon qe cdo person me bluze te bardhe eshte mjek. Atehere ky eshte problemi juaj.
    Per nivelin pese e kam marre vesh sot ne mengjes dhe i rendesishem per mua eshte me shume niveli aktual. Nese deshiron te besh debat me mua , e ke gabim sepse nuk kam kohen dhe as durimin te bisedoj me lloj - lloj nivelesh prof, prandaj te lutem ne se mundesh te mos me irritosh duke bere interesanten.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ne shqiperi mjeket jane te klasit te larte
    Aq shum te larte jan, sa nje mjek "doktor i zemres" ne spitalin ushtarak, i dha mamit tim ilace per zemren, nderkohe qe mami im kishte pas vetem nje luhatje te vogel tensioni. Edhe me ato ilace qe i dha ky "mjeku nivelit te larte" mami im pesoi infrakt ne zemer edhe desh vdiq nga faji i DOKTORIT TE ZEMRES.

Kta jan mjeket e klasit te larte qe thua ti? Kta qe te bejn te vdesesh duke qene shendosh e mire! Ktu ja ke fut totalisht kot, edhe bashkohem me Infinity edhe milaniste qe mjeket tane ne shqiperi te lene te vdesesh aq te paafte jan. Edhe ato qe jan te afte duan nje thes me lek per te shpetuar personin. Plehrat
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Per nivelin pese e kam marre vesh sot ne mengjes dhe i rendesishem per mua eshte me shume niveli aktual. Nese deshiron te besh debat me mua , e ke gabim sepse nuk kam kohen dhe as durimin te bisedoj me lloj - lloj nivelesh prof, prandaj te lutem ne se mundesh te mos me irritosh duke bere interesanten.
    Te bej une debat me ty?! Nuk bie ne nje nivel medioker si ai i joti "i dashur", prandaj as nuk do e beja prove qe te lodhja tastieren me nje si puna jote, por boll qortove te tjeret ketu qe shkruajne ato qe dine kur ti je pyke per vete.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2008
    Postime
    496
    Apollyon, Me trego nje vend ne bote qe nuk ndodhin gabime ne mjekesi me pasoje vdekjen. Gabimi eshte njerezor.

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Virus i gripit tė derrave, alarm nė Meksikė e SHBA
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 160
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 03:15
  2. Kujdese:Spamerėt shfrytėzojnė popullaritetin e gripit tė derrave
    Nga YlliRiaN nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-04-2009, 06:36
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-08-2005, 16:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •