Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 68
    "Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga H2SO4 Lexo Postimin
    kurse tema qe une kam hapur ka siu qellim denimin e akteve te tilla,pra te jemi me tolerante!

Mua nuk mė pengon tema, ajo qe mė pengon ėshtė se ti nuk po diskuton per temen por po flet pse e ke hapur temen, edhe mė keq se thua se "qellim denimin e akteve te tilla"! Ti po denon veprat e kėqija apo dikė? Pos asajė kjo informatė nuk ėshtė fare e sigurtė se a ėshtė e vertetė apo jo, e lere mė tė denojsh akte kur vet ky shkrim ėshtė jo qellim mirė dhe njė prodhim i njė tipi sikurse ti. Atėher mė mirė ėshtė nėse denon aktet tua jo tė mira.

ll. tema qe ti ke hapur nuk i sherbenė aspak tolerances, nuk mund te thuhet se ėshtė tolerancė nėse fynė te krishterėt me njė artikull qe nuk i dihet burimi, Nėse mendon se po, atėher do ta konstatojsh mė vonė, edhe pse veq kishte filluar.

lll. Sygjerim per ty; Provo tė predikojsh gjėra tė mira sepse per zemer ėshtė mė mirė tė mbushet me informacione tė mira sesa tė kqija. Por edhe nėse informon diēka le tė jetė informatė e vertetė dhe nga burimet e sigurta.

Na thuaj ti se nga e ka burimin ai lajm i yti?
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Unhappy

A ben moderatore te nderur qe te fshihet kjo teme krejt? Nese ka abuzime te femijeve, apo gjithfare abuzimi tjeter une (Mesia4ever) vet i hapi ato tema edhe i raportoj e nuk ka nevoje qe islamiket te flasin e te bejne propagande. Na jemi qe keta prifterinje (apo kushdo qofte, bile edhe papa, pastor apo kushdo qofte) nese bejne vepra te keqija, shteti e ligji civil te merret me ta, dhe tu jepet denimi me ligj qysh eshte ktu ne perendim (eh kjo ngjarje sdi ku ka ndodhur, por sinqerisht me vie keq, se nuk i takon drejtuesit te besimtareve te beje gjeste te tilla dhune). Edhe ju islamike, a u kuptum ju kqyrne fene e juve o nacista kristianofobike.

Ju pershendes anetare te nderuar, te gjitha te mirat

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    A ben moderatore te nderur qe te fshihet kjo teme krejt? Nese ka abuzime te femijeve, apo gjithfare abuzimi tjeter une (Mesia4ever) vet i hapi ato tema edhe i raportoj e nuk ka nevoje qe islamiket te flasin e te bejne propagande. Na jemi qe keta prifterinje (apo kushdo qofte, bile edhe papa, pastor apo kushdo qofte) nese bejne vepra te keqija, shteti e ligji civil te merret me ta, dhe tu jepet denimi me ligj qysh eshte ktu ne perendim (eh kjo ngjarje sdi ku ka ndodhur, por sinqerisht me vie keq, se nuk i takon drejtuesit te besimtareve te beje gjeste te tilla dhune). Edhe ju islamike, a u kuptum ju kqyrne fene e juve o nacista kristianofobike.

Te djegu ty po , a kur sjellshin tema rreth muslimanve ishe i pari qe ofendojshe , kurse tani tregon dyftyrsine tende .

Ne sa tema more messia na ke ofendu qe skan patur te bejne asgje me neve shqiptarve por ke gjetur arsye ta shprehesh mllefin qe ke ndaj muslimanve .

Edhe une jam kunder temave te tilla ne kete nenforum , une jam kunder te dy rasteve , kurse per dallim ti je kunder vetem kur prek ne anen tende , kurse kur prek nga ne kenaqesh me ofendimet qe na behen.

i/e regjistruar Maska e Rroni01
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    355

jam dakord me prpozimin e lart cituar.

hyra shkurtimisht ne google, dhe kerkova disa gjera ose disa video te ndryshme dhune apo dicka ngashem....
    gjeta shume shume shume....
    por nuk ja vlen te publikohen ne kete forum.
    dhe,
    me siguri ata qe publikojne keso gjerash, mire eshte te publikojne dhe te angazhen te publikojne prifta duke ndihmuar, prifta duke punuar per te mire te shume njerezve pa dalim... etj etj.

por
    moderatore te nderuar,
    duke e rrespektuar rregulloren dhe etiken e keti forumi,
    mire eshte qe te gjithe ata qe merren me qeshtjeje te mbjelljes se urrejtjes te anulohen dhe te mos tolerohen.
    pra,
    ju falenderoj, sepse jane te degjeneruar.

Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Te djegu ty po , a kur sjellshin tema rreth muslimanve ishe i pari qe ofendojshe , kurse tani tregon dyftyrsine tende .

Ne sa tema more messia na ke ofendu qe skan patur te bejne asgje me neve shqiptarve por ke gjetur arsye ta shprehesh mllefin qe ke ndaj muslimanve .

Edhe une jam kunder temave te tilla ne kete nenforum , une jam kunder te dy rasteve , kurse per dallim ti je kunder vetem kur prek ne anen tende , kurse kur prek nga ne kenaqesh me ofendimet qe na behen.
    xhamia,
    si do qofte, po e shohe se me keso gjerash mire eshte te diskutohet e debatohet e jo te ofendohet.
    mos, te hyme e te publikojme palidhje gjera te tilla.....
    edhe mbi fene islame ka shuem gjera te publikuara (si gruaja hyn me bomba e mbushur ne xhami, dhe eksplodon, kembe dhe duar gjithkah, etj etj); mandej nuk di a ja vlen?!

pra, te moderohemi te gjithe e te diskutojme ok.

kjo eshte me rendesi,
    ok.

mos u be i keq, por te kthehemi kah qellimi i diskutimit te mirefillt ok,
    mjaft.

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Rroni01 Lexo Postimin
    jam dakord me prpozimin e lart cituar.

hyra shkurtimisht ne google, dhe kerkova disa gjera ose disa video te ndryshme dhune apo dicka ngashem....
    gjeta shume shume shume....
    por nuk ja vlen te publikohen ne kete forum.
    dhe,
    me siguri ata qe publikojne keso gjerash, mire eshte te publikojne dhe te angazhen te publikojne prifta duke ndihmuar, prifta duke punuar per te mire te shume njerezve pa dalim... etj etj.

por
    moderatore te nderuar,
    duke e rrespektuar rregulloren dhe etiken e keti forumi,
    mire eshte qe te gjithe ata qe merren me qeshtjeje te mbjelljes se urrejtjes te anulohen dhe te mos tolerohen.
    pra,
    ju falenderoj, sepse jane te degjeneruar.

Duke u nisur se pari nga ju sepse me dhjetra tema jane hapur ku jane ofenduar e sterofenduar muslimanet shqiptare , pse ka ndodhe diqka ne Arabi a dikund tjeter.

Plus te gati te gjithe ju keni qen pjes marres ne tema te tilla ku ka pas ofendime nga ana juaj.

Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    355
    po mire o xhamia,
    mire si te duash.
    vazhdo si te duash, un kam vendosur te moderohem ok,.
    edhe pse te gjitha ato ishin vetem reagim i imi, ndaj asaj qe e kam pa se sulmet ishin nga dikush nga ju.
    por ok, si te duash, vazhdo.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Thumbs down

Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin

O shoki a te kam tregu se une nuk jam as katolik, as ortodoks e as protestant e as qe marr ndonje pergjegjesi, por vetem i denoj keto vepra. Une jam myslimano-kristian (i nenshtruar). Mua spo me djeg o shoki xhamia, une jam per raportimin e tyre, ama nuk eshte e nevojshme ju qe te hapni tema vend e pavend, ose hapni ne nenforumet tuaja e pastaj une i hapi ketu. Sa eshte numri i viktimave brenda ketyre 2-3 diteve ne Irak, mbi 150 te vrare. A po e raporton najkush prej juve pasi qenkeni kaq te sinqerte mbi kritiken e besimeve tjera?

2009.04.23 Iraq Diyala 55 67 A Sunni murders fifty-three Shia pilgrims and two employees at a restaurant with a suicide vest.

2009.04.24 Iraq Baghdad 66 127 Two female Fedayeen massacre over 60 Shiite pilgrims at a mosque with explosives hidden in their purse.
    Sa here ty duhet me te tregu se une nuk i ofendoj myslimanet, une juve nuk ju njoh si myslimane, por si pseudo mysliman, ju skeni fare te beni me fene islame, ju sdini as qka eshte feja islame, por ju krenoheni kur nje kishe katolike kthehet ne xhami, qato jane 'argumentet' dhe 'faktet' e juaja.

Hajt shoku shko bir me flejt per me mujt mu qu neser ne mengjes me shiku Tomin dhe Xherin. Llaku noq.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 25-04-2009 mė 19:36

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Rroni01 Lexo Postimin
    po mire o xhamia,
    mire si te duash.
    vazhdo si te duash, un kam vendosur te moderohem ok,.
    edhe pse te gjitha ato ishin vetem reagim i imi, ndaj asaj qe e kam pa se sulmet ishin nga dikush nga ju.
    por ok, si te duash, vazhdo.
    Jo une kurr sjam marrur me ksi tema dhe kurr nuk do te mirrem , por me beni te vjell kur beheni dyftyrsha .

Ju moderoheni taman aty ku ju djeg , keshtu tregoni qe ende sjeni pjekur per te pranuar te verteten , sepse tek e fundit ky prift ska asgje te beje me besimin e krishter te populli yne .

Por ju jeni ata qe keni ofenduar dhe nuk me merr mendja se do ndaleni se ofenduari edhe tani .

Edhe nje vrejtje per ty , nuk ke nevoje te shkruash me shkronja te medha sepse ende me punojne syt mire.

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    O shoki a te kam tregu se une nuk jam as katolik, as ortodoks e as protestant e as qe marr ndonje pergjegjesi, por vetem i denoj keto vepra. Une jam myslimano-kristian (i nenshtruar). Mua spo me djeg o shoki xhamia, une jam per raportimin e tyre, ama nuk eshte e nevojshme ju qe te hapni tema vend e pavend, ose hapni ne nenforumet tuaja e pastaj une i hapi ketu. Sa eshte numri i viktimave brenda ketyre 2-3 diteve ne Irak, mbi 150 te vrare. A po e raporton najkush prej juve pasi qenkeni kaq te sinqerte mbi kritiken e besimeve tjera?

2009.04.23 Iraq Diyala 55 67 A Sunni murders fifty-three Shia pilgrims and two employees at a restaurant with a suicide vest.

2009.04.24 Iraq Baghdad 66 127 Two female Fedayeen massacre over 60 Shiite pilgrims at a mosque with explosives hidden in their purse.

Hajt shoku shko bir me flejt per me mujt mu qu neser ne mengjes me shiku Tomin dhe Xherin.
    Me vjen keq qe te them por ti je nje hiq gje , sepse mundohesh te behesh jashte vetetes .

Me sa di Albo nuk te ka vene ne krye te sjellesh vetem ti lajmet qe ndodhin jashte trojeve tona .

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Migjeni
    Nga macia_blu nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  2. Spiro Prifti, mjeku qė shėroi me qindra pacientė ..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-02-2006, 03:07
  3. Prifti grek seks me djemt e Korces
    Nga altin55 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 04-04-2005, 17:18
  4. Prifti pin kafe me nje hoxhe (frag...)
    Nga macia_blu nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 28-04-2003, 22:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •