Close

Rezultati i Sondazhit: A ka frike nga pergjimet?

Votues
36. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • po

14 38.89%
  • jo

22 61.11%
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 65

Tema: Pergjimet

Kur tė bėn zhurmė telefoni domethėnė qė po pėrgjohesh ?

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga che_guevara86 Lexo Postimin
    Ti qe thua me vrap te kabina une kam degjuar qe edhe te kabina ti hedhin celsat ne det . Kur burri botes doli ne gjyq i kishin bere nje "COMPILATION" si kabinave qe kishte folur si kartave qe nderronte .
    Ath te lesh te mendosh qe perdoret ndonje teknike qe ti kur flet ne tel ndonje software te njeh llojin e zerit(besoj se si frekuence apo lloj zeri te gjithe e kemi te ndryshem ne baze te kordave qe e prodhojne ).

Jam i mendimit qe si teme nuk eshte arritur qellimi i titullit .
    Di njeri ti pergjigjet pyetjes : PERGJOHEMI ?? A ruhen telefonat qe kemi folur dhe per sa kohe (kjo gje behet nga kompania qe na jep sherbimin? Si mund ta kuptojme nese pergjohemi , ku ta di une ndonje shenje fizike ose qe te le te mendosh qe pergjogjesh ??? Nese pergjohesh a kemi mundesi te ankohemi duke qene se na perjgojne pa te drejte ???

PS : Kur pegjohemi kthehet zeri mbrapsh , behet nje zhurme si zhzhhzgggrrrrr .
    Kete e kam nga pervoja , ne fund te fundit le te pegjojne skam cfare te fsheh por thjesht nuk dua pse nje i trete te dija gjerat e mia sidomos kur ka dhe nje perkthyes qe te ti perkthen fjalet qe flet (nese je jashte shqiperie).

SHTETI = MAFIA = SHTET

Po rikthehem edhe njehere tek kjo teme sepse ketu ose ka shume kalamaj ose skane idene se cfare thone.

Teknologjia

Nuk ka asnje shans qe nje njeri i zakonshem te identifikoje qe survejohet apo jo dhe kjo eshte kadegorike, cdo blablabla tjeter eshte gomarllek me brire.
    Duhet te mesoni qe softet qe pergjojne celulare apo telefona fiks nuk jane leva celiku qe tju kercasin neper telefona, thua pergjoheni me kaseta manjetofonesh, Duhet te mesoni qe aparatet telefonike qe prodhohen ne ditet e sotme kane nje mundesi direkte survejimi (lihet nje hapesire nga vete firmat prodhuese ne keto aparate) dhe pikerisht ky acess i tregohet qeverive te mbare botes per te survejuar elementet kriminale ne vendet perkatese.
    Softet qe ndertohen nga inxhinjere te ndryshem nuk jane te veshtire per tu ndertuar , por per tu instaluar ne serverin qendror sepse keto softe nuk instalohen ne celulare por ne kompjuterin qendror te kompanive celulare.

Financa

Lexoj qyfyre pa mase ne kete teme, gati gjysma e ketyre qe shkruajne ketu thone jemi pergjuar! Une do tju pyesja: Vertet mendoni se teknikisht nuk ka kosto financiare kjo pune sa te merren me cdo individ. Mendoni se eshte nje aparature apo soft qe nuk kushton, mendoni se ai qe e miremban ate program paguhet pak? Mendoni qe shteti nuk ka kosto nga ky lloj aktiviteti?
    As e keni idene se sa kushton dhe une them shume.

Ligji dhe kodi penal

Por kush na pergjon?
    Dhe si na pergjojne?
    A mbeshteten juridikisht?

Une mendoj qe na pergjon vetem shteti dhe jo kedo. A mbeshteten ne ligj? Deri diten qe ata skane asnje prove kunder jush, ata skane asgje ligjore pasi nje individ mund te pergjohet edhe nje vit te tere. Diten qe juve ju rreshket goja dhe thoni dicka qe perben prove atehere rregullohen letrat ne gjykate dhe prokurori dhe survejimi i pa ligjshem kthehet automatikisht i ligjshem.

Besoj se nuk ka kuptim te merremi me te dhena teknike si tutoriale te pergatitur qe ti cojne bisedat ne forme emaili diku, sepse shume prej jush nuk do t'i kuptojne por edhe nese do t'i kuptonin perdite dalin gjera te reja qe edhe une sjam i afte ti konceptoj momentalisht.

Dito

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Problemi me pergjimet eshte te abuzimi i mundshem me to.

ps Nje shoku im qe shet vere pershembull ne sa here flasim me te themi ke shitur ndopak te kuqe ...po te bardhe?....kontrabandist i madh droge dole dhe ti hallall ta beft zoti ..prite ndonje dite kur ta rrasin brenda lool
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Dito Lexo Postimin
    Une mendoj qe na pergjon vetem shteti dhe jo kedo. A mbeshteten ne ligj? Deri diten qe ata skane asnje prove kunder jush, ata skane asgje ligjore pasi nje individ mund te pergjohet edhe nje vit te tere. Diten qe juve ju rreshket goja dhe thoni dicka qe perben prove atehere rregullohen letrat ne gjykate dhe prokurori dhe survejimi i pa ligjshem kthehet automatikisht i ligjshem.

Dito
    Po ti vete po bie pak ne kontradite me ato qe thua. Jam dakort me ty qe pergjimi i dikujt per nje kohe te gjate ka kosto, ajo eshte mese normale. Po nuk vazhdone tjetri te pergjoje ty per nje vit rresht per te prit llafin ''magjik'' '' hapu sesam''. Ata, pergjuesit, ma merr mendja se adresohen nga dikush per te pergjuar filan numer, dhe mund te bejne verifikim per nje afat kohe te caktuar kohor, po ne rast se ata shohin se te ty s'ka ndonje gje te dyshimte, me merr mendja se e ndepresin pergjimin. Kjo e imja eshte thjeshte nja hamendesim llogjik, jo se di ndonje gje specifikisht ne fushen e spiunllikut.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Zhurmat nuk do te thone se jane ne pergjim.Nje celularene pergjim per me teper gezon privilegjin te jete pa asnje zhurme.Ka celulare spiun per 100 euro dual, tecilet perdoren per te ruajtur pleqte nga ndonje grabites.E procesi kryhet pa zhurme.

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Dito, me qelloi te beja muhabet me disa tipa ketu ne Angli dhe thonin se te gjithe celularet e teknollogjise se fundit, e ke parasysh keto me bluetooth etj, jane mjeti me i mire per te te pergjuar. Dmth, benin fjale se mund te te degjonin biseden ne tavoline, makine, etj, pa qene duke folur ne telefon fare, thjeshte mjafton te jete i ndezur, stand by..dicka e tille! Duke mos qene 100% i sigurte, po te drejtohem si expert qe je ne kete fushe!

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anėtarėsuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjė
    Postime
    947
    celularet pergjohen dhe te fikur mjafton te kene baterine e vene dhe kjo eshte e verteteuar dhe e dine pothuaj te gjithe.ne itali para 8 apo 9 vitesh nje djale iku nga shtepia dhe e beri ne menyre sekur e rrembyen,familja lajmeroi policine dhe gjithe shteti u ēua ne kembe per ta gjetur.i ikuri ja shiti dikuj celularin ne ishullin e sardenjes dhe policia shkoi direkt e ne shtepine e tije vetem nga pergjimi qe i behej cel e te zhdukurit.
    vetem po hoqe baterine nuk pergjohet.

Behind these Hazel Eyes Maska e Lule_Bora
    Anėtarėsuar
    30-07-2007
    Postime
    107
    Ketu ne usa mund ta blesh dhe online pa pase nevoje per urdher nga gjykata apo etj etj...flexyspy pro ke $350.

Ja dhe me lire ktu per $99....edhe eshte legal.

http://www.cellspypro.com/?gclid=CIT...FRJxxwodZWrqbw
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lule_Bora : 19-07-2009 mė 23:40
    For all my love and hate, for all my sorrow's sake, neither today or tomorrow, i shall never break!.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Po ti vete po bie pak ne kontradite me ato qe thua. Jam dakort me ty qe pergjimi i dikujt per nje kohe te gjate ka kosto, ajo eshte mese normale. Po nuk vazhdone tjetri te pergjoje ty per nje vit rresht per te prit llafin ''magjik'' '' hapu sesam''. Ata, pergjuesit, ma merr mendja se adresohen nga dikush per te pergjuar filan numer, dhe mund te bejne verifikim per nje afat kohe te caktuar kohor, po ne rast se ata shohin se te ty s'ka ndonje gje te dyshimte, me merr mendja se e ndepresin pergjimin. Kjo e imja eshte thjeshte nja hamendesim llogjik, jo se di ndonje gje specifikisht ne fushen e spiunllikut.

Nuk e shoh dot kontradikten, me ilumino disi qe te jap nje pergjigje me te qarte?

Jam dakort me ty kur thua qe ka nje identifikues apo interceptor (adresues) mbi numrat perkates, por mendja nuk te shkon edhe ne dicka tjeter,,,, Nese nje numer qe pergjohet dhe nuk perftohet material nga ai per shume arsye, atehere ndiqen tabulatet telefonike per te ruajtur numrat me te frekuentuar nga numri zanafilles e keshtu me rradhe.
    Persa i perket kohes se survejimit, nuk eshte kusht nje kohe e paracaktuar, por eshte ne doren e personit te autorizuar apo interesuar se sa do zgjase kjo kohe.
    Hetuesia eshte nje nga artet me misterioze dhe pak dihet per te, do te sugjeroja te lexoje nje liber qe titullohet Kriminalistika dhe do mbetesh teper i habitur cdo gjesh ne te, sdo e kesh te lehte ta gjesh ate liber por po ta kerkosh do ta gjesh sepse mesa di une ne shqiperi qarkullojne 800 kopje.

i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anėtarėsuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Te pergjojne sa te duan!Maksimumi do qeshin per ndonje budallallek qe them kur bej gallate dhe kaq.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Droga ne Shqiperi
    Nga Zemrushja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 28-10-2007, 12:36
  2. Pėrgjimet sekrete, a e cėnojnė demokracinė?
    Nga Kryeplaku nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 19-06-2007, 16:20
  3. Aldo Bare: Dokumentat do t’i bėjmė nėpėrmjet Gjermenit
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 21-05-2007, 00:58
  4. Pergjimet: Bie miti i Telefonave Celulare mbi pergjimet
    Nga news24 nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-10-2006, 09:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •