Close

Rezultati i Sondazhit: A ka frike nga pergjimet?

Votues
36. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • po

14 38.89%
  • jo

22 61.11%
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 65

Tema: Pergjimet

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-04-2009
    Vendndodhja
    North Dakota
    Postime
    45
    ok men ok, ti na i mbushe mendjen.

Po ta dish mire ti, dhe dito, qe ne amerik te pergjojne me cel hapur, kete jo un qe di, po nuk ka qytetar amerikan qe nuk e di. bile dhe bufi qe ka shtepin tek oxhaku i shkolles e di.Nga shqiperia un nuk di gje, as nuk pretendoj se di me shume se ju.
    Keto lloj pergjime behen per persona te dyshmte, dhe jo per njerez radh. Ju si te doni, po te doni besoni, po te doni jo, vazhdo me keto shpjegime MSR GTR GFR qe as ju nuk i merni vesh
    neise sukse paci.

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Nuk jam ekspert as i tel.e as i GPS -i perdori te dyat dhe me sherbejnė ne jeten e perditshme nese ju deshironi me ēdo kusht te kundershtoni (si ekspert )ėshtė e drejta e juaj ne secili kemi shpreh mendimin per diqka ēka na ka ndodh ;sa per ta gjetur njė bised te zhvilluar para disa muajve(jo mė te vjeter se 2 vite)pyet ne kompaninė ku je i abonuar dhe do ta marrish pergjigjen, sa i perket pergjimeve ėshtė ēesharake te injorohen ato sidomos nga njė ekspert
    ėshtė njėsoj si te thoni ska mundesi te tel.nga Kosova nė Amerik etj.
    P.S-e thash njehere se ekzistojnė programe te pergjimit dhe GPS ose aparate tjera te cilat detektojnė Radaret neper rrugė (e thash se edhe pse jan ilegale ato shiten(neper dyēane legale dhe perdoren me shumicė)ėshtė e saktė se ndalohet nderhyrja nė jetėn private por shteti e benė edhe ketė.Per sa i perket anės teknike te funksionimit dhe prodhimit ka shumė libra per te lexuar dhe nuk me mundon kjo kurreshtje per momentin(kam tjera angazhime)derisa nuk jam ne kundershtim me ligjin s'me pengon as njėra as tjetra .
    Pershendetje F.SH dhe Gjumė te embėl ...pa thirrje telefonike

i/e regjistruar Maska e milena123
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    101
    Shkurt muhabeti kur doni me bo muhabete me "spec", mbani vrapin tek kabinat e telefonit...ose sy per sy
    If you love something, set it free. If it comes back to you, it's yours. If it doesn't, it never was

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga milena123 Lexo Postimin
    Shkurt muhabeti kur doni me bo muhabete me "spec", mbani vrapin tek kabinat e telefonit...ose sy per sy
    Ti qe thua me vrap te kabina une kam degjuar qe edhe te kabina ti hedhin celsat ne det . Kur burri botes doli ne gjyq i kishin bere nje "COMPILATION" si kabinave qe kishte folur si kartave qe nderronte .
    Ath te lesh te mendosh qe perdoret ndonje teknike qe ti kur flet ne tel ndonje software te njeh llojin e zerit(besoj se si frekuence apo lloj zeri te gjithe e kemi te ndryshem ne baze te kordave qe e prodhojne ).

Jam i mendimit qe si teme nuk eshte arritur qellimi i titullit .
    Di njeri ti pergjigjet pyetjes : PERGJOHEMI ?? A ruhen telefonat qe kemi folur dhe per sa kohe (kjo gje behet nga kompania qe na jep sherbimin? Si mund ta kuptojme nese pergjohemi , ku ta di une ndonje shenje fizike ose qe te le te mendosh qe pergjogjesh ??? Nese pergjohesh a kemi mundesi te ankohemi duke qene se na perjgojne pa te drejte ???

PS : Kur pegjohemi kthehet zeri mbrapsh , behet nje zhurme si zhzhhzgggrrrrr .
    Kete e kam nga pervoja , ne fund te fundit le te pegjojne skam cfare te fsheh por thjesht nuk dua pse nje i trete te dija gjerat e mia sidomos kur ka dhe nje perkthyes qe te ti perkthen fjalet qe flet (nese je jashte shqiperie).

SHTETI = MAFIA = SHTET
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

i/e regjistruar Maska e milena123
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    101
    Po asgje nuk eshte e sigurte ne kete bote, se edhe ai qe flet tek e tek mund te jete i kabllum nga maja kokes deri ne fund te kembes...keshtu qe kush eshte morali i temes ?

Qendrim konform ligjeve dhe rrjedhimisht...nuk djeg miza nen kesule.
    If you love something, set it free. If it comes back to you, it's yours. If it doesn't, it never was

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2008
    Postime
    106
    teknika pergjimi ka plot dhe ne qe nuk jemi te kesaj fushe nuk kemi nga tja mbajme...vetem ata qe jane super ekspert mund ti anashkalojne......
    telefonata funksionon qe ti ne nje pike do arrish nje router qe mbulon nje zone....por cdo router mund te analizoje paketat...ne pergjithesi pasi eshte bere telefonata e analizojne me ndonje software qe kontrollon se a ka fjale qe zakonisht perdoren per nje qellim te caktuar.....pastaj ka edhe ata analizues qe jane me te keqinj qe analizojne kontekstin e bisedes{ketu mund te perdoren rregullat e shkrimit, me ligje matematike(ketu mund te fusesh statistiken,probabilitetin,algoritme gjenetike"teoria per vendosjen e pemeve",rrjetet neurale"per krijimin e rregullave te reja",social computing"per te shpejtuar perpunimi e te dhenave")}...me pak fjale dua tju them qe po te duan tju pergjojne ka plot menyra nga me te ndryshmet dhe se zor se mund ti anashkalosh....nuk e di nese mund te jete nje zgjidhje nj celucar satelitor("po cfare mund ti duhet nje njeriu te thjeshte")....nqs doni sigurine totale merrni celular qe mund te instaloni aplikazioni...krijoni vete nje algoritem per kriptografine...perdoreni per nje ose dy biseda dhe pastaj hidhni celular e gjithckaaa...)po kjo nuk eshte per njerezit normal....
    Shkurt vereni zemren ne paqe se skeni nga tja mbani))))

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2008
    Postime
    106
    harrova tju permend entropine dhe pikat sniper...entropia mat se sa e c'regullt eshte nje bisede (ose nje bashkesi me elemente) pikat sniper (jane per te krijuar kufinjt per disa elemente)...probabiliteti (ka te beje me cilesine e te dhenave qe njeri ka ne dispozicion...psh ti jape nje grade ne perqindje per cilesine e informacionit,pra te tregon ne linja te pergjithshme se sa e besueshme eshte apo jo nje bisede).
    me gjithe keta teori asgje nuk eshte e sigurte 100% por mund te bejne ne menyre te shpejte nje seleksionin te personave

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2008
    Postime
    106
    pra ne pergjithesi funksionon keshtu...
    tek routeri kemi paketat tona....ketu perdorim statistiken per te marre te dhenat ...i analizojme....
    ketu me "pikat sniper" mund te krijojme nje dominio(hapesire per te dhenat tona si elemente bashkesie).me "probabilitet" perdor modele te ndryshme per te arritur dhe per te gjetur disa intervale per besueshmerine e informacionit.me "entropine" mas crregullsine e informacioneve qe kam ne dispozicion.
    me vone vijne "clustering","fuzzy logic" dhe "rrjetet neurale" te cila jane qe te treja per klasifikimin e te dhenave."clustering" perdoret kur kam shume informacione rreth nje gjeje. "fuzzy logic" perdoret kur kam me pak informacione ose dua vete me deshiren time te zgjeroj kufijne e dominit tim,,pra e bej nje koncept me te bute tek kufinjte..
    "rrjetet neurale" perdoren kur kam shume shume pak informacione mbi ngjarjet qe po analizoj dhe me kete mund te vendos disa rregulla...
    pastaj kemi "algoritmet gjenetike" qe perdoren per te krijuar nje peme tek urdherat qe do vendosim(psh keta i perdorin njerezit qe bejne quize tek facebook,pavaresisht se njerezit nuk e kuptojne por ne menyre incoshente e bejne...kur per cdo pyejte japin disa pike..pasi ke mbushur quizin te del rezultati qe bazohet zakonisht tek keta algoritme)..
    kemi"social computing" per te shpejtuar perpunimin e te dhenave

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2008
    Postime
    55
    Mua me kan pergjuar telefonin,
    Kur bisedoia me tel te prindit,normal zeri,ndersa timin ndigjoke zhurme
    Tashme nuk me pergjoin e kan pare qe nuk ka asgje,me duket ata njerz qe bejen pune te tilla jan injorant te medhenj

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Une kam pas nje nokia te vjeter qe me pergjuan sa me pergjuan vite me rradhe , derisa e hodha telefonin se nuk kishte zgjidhje tjeter , bente gjithe ate zhurme qe ende ma ben veshi gzhhgzhhh , e kishin manipuluar aq keq sa fikej ne mes te bisedes edhe duke pas bateri , tani me telefon te ri do u duhet vite qe te arrijne te me pergjojne prape .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 29-04-2009 mė 10:24

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Droga ne Shqiperi
    Nga Zemrushja nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 28-10-2007, 12:36
  2. Pėrgjimet sekrete, a e cėnojnė demokracinė?
    Nga Kryeplaku nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 19-06-2007, 16:20
  3. Aldo Bare: Dokumentat do t’i bėjmė nėpėrmjet Gjermenit
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 21-05-2007, 00:58
  4. Pergjimet: Bie miti i Telefonave Celulare mbi pergjimet
    Nga news24 nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-10-2006, 09:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •