E para mos u ofendo nese une te thashe me dashamiresi dicka mbi fantazine tende sepse qellimi im nuk ishte te te fyeja. Persa i perket aftesive te mia apo anen profesionale kjo ka pak rendesi sepse nuk diskutohet aftesia ime por problemi, dhe une kam disa acces-e ne kete profil prandaj dhe t'u shpreha ashtu. Nejse po te sqaroj me tej mbi ate cka ti mbron verberisht.
Hapja e celularit nuk eshte aspak e veshtire biles eshte menyra me vulgare, po ajo qe dua te te them eshte sepse nuk ka efikasitet dhe je teper i zbuluar kundrejt individit qe ti survejon. Me thuaj dicka nese une kam celularin ne nje kellef lekure dhe te futur ne xhep te xhupit cfare do mund te degjosh ?!!!
Me thuaj si do mund te fshish te dhenat nga celulari im mbi kohen e shpenzuar, ketu nuk flitet per te dhenat financiare po ato teknike te celularit, mos harro se kronometri i cdo celulari mat gjithcka dhe ai mund te fshihet total dhe jo pjeserisht.
Une vaxhdoj te pyes, si do justifikosh faktin qe baterine do ma shkarkosh zero, pra ka shume faktore qe do te nxjerrin zbuluar dhe pikerisht mbi kete individi i survejuar do ndermarre kundermasat e tij.
Metodat speciale te survejimit kane perparesi mos lenien e gjurmeve dhe jo te kunderten. Une ne postet me siper te kam thene disa nga veprimet dhe mbase ajo eshte vetem 2% te asaj cka fshihet ne arsenalin e inxhinjereve informatike te cilet cdo dite u pjell mendja per gjera te reja.
Duke menduar qe nuk do e marresh per ofeze edhe kete postim te uroj qetesi.
Dito.
ps: Se harrova kam 18 vjet qe punoj me elektroniken.
Krijoni Kontakt