po
jo
Si u dalloka qe e ke telin nen pergjim pra?
Really Dude... Get A Life!!!
Nuk e besoj kete qe thua, ose besoj faktin qe je teper naive deri ne momentin qe dikush te fakton qe survejohesh.
Eshte mese normale qe me nje kerkese nga prekuroria dhe nje vendim gjykate telefoni i secilit prej nesh te survejohet, por eshte teper e keqe ideja dhe ankthi qe te krijohet kur mendon qe cdo bisede e juaja degjohet nga dikush, cdo intimet i juaji behet pjese e tre personave te tjere te cilet degjojne bisedat tuaj.
Por duhet te jeni te qete per faktin qe intimiteti juaj nuk publikohet asnjehere pasi kjo do perbente precedent penal dhe personat pergjegjes mbajne pergjegjesi ligjore per kete. Gjithsesi shija eshte teper e keqe edhe kur nuk ke asgje te keqe ne bisedat tuaja.
A thua eshte kaq e lehte te pergjigjesh!!! Edhe pse punoj per nje nga kompanite prestigjoze te telefonise se levizshme nuk mund te them me siguri te gjithe shenjat dalluese apo gjurmet te cilat mund te lene pergjimet elektronike, une u mundova te jap disa nga shenjat dalluese qe tregojne nese je apo jo por kurre nuk mund te dime hapat e teknologjise e cila perparon cdo dite.
Dito.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 22-04-2009 mė 16:47
me behet qejfi qe miku im ditua punoka ne shtepin me lulka..
xhu..
vazhdon ajo shtepia me gjethe te jet si qender pergjimi?
ditush..
po nuk e dija qe qenke elektronist..
suksese ne kte profesion interesant..
po neve qe jemi jasht na pergjon shiku tos klosit?
ditush..
e pergjon shteti miletin apo keto kompanite celulare?
posht pergjimi..si zanat ..nga me te vjetrit ne bote..
megjithse duhet..
amerika.. nuk qe ne gjendje te zbuloje ata pisat e 11 shtatorit me kohe..
turp te kene..
menjefjale.. ppsh-ja vazhdon pergjon..
mir e ben..
kush pergjon fiton.. ka then.. napoloni..
apo klosi ..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 24-04-2009 mė 20:32
Nuk Kam Frik Se Telefoni Im Mund Te Jet Pergjuar Shum Koh Dhe Nuk Me Ben Me Pershtypj,seps E Di Veten Qe Jam I Paster Dhe Nuk Flas Budallalleqe Ne Telefon
Krijoni Kontakt