Po mi Saura me Vlashin. Kam kujtime te bukura nga ai plazh kur kam qene femije.
Po mi Saura me Vlashin. Kam kujtime te bukura nga ai plazh kur kam qene femije.
Feelings change - memories don't.
me vend patjeter, edhe se si perhere une i kthej pak si me te qeshur... sidoqofte edhe se fermat e fabrikat ndertohen ne periferi (tek ne ka plot baxho qumeshti, kosi, djathi e gjalpi ne mes te qyteteve) perseri punesohen jo vetem fshatare sic e shtove, por edhe eksperte qe mund te jene shume mire te te dyja paleve si nga fshati ashtu edhe nga qyteti...
La vita č bella...
hahahahahaha ik re se ti qenke fshatar pa toke. Nuk quhesh ti, se nuk hyn as ne kategorine tende, perderisa nuk merresh me pune fshati; e as ne kategorine tone, se si i thojne fjales se Namik Dokles: po hypi maloku ne kal vetem plumbi e zbret, dmth ti te shtrydh me keq se ato qe kane me breza qe merren me biznes![]()
La vita č bella...
Une per vete preferoj qytetin. Me falni, po jeten e fshatit se bej dot. Me pelqen ti gjej gjerat e gatshme dhe jo ti prodhoj vet. Une harroj me ujit lulet e jo me te punoj token.
Feelings change - memories don't.
Une e mora pak seriozisht qe ne fillim, dhe ashtu e vazhdova. Pavaresisht qe jemi tek "Humori" mendova te jepja nje pergjigje serioze dhe pa sens humori. Kerkoj ndjes per mbajtjen e seriozitetit ne nje seksion forumi ku eshte per te qeshur. Mire bere qe e ktheve ne te qeshur, pasi kemi nevoj te gjithe te qeshim
P.s Ai problemi i baxhove eshte si fermetimi i veres qe nuk behet vetem afer vreshtarive po behet dhe ne bodrume pallatesh![]()
Krijoni Kontakt