Close
Faqja 12 prej 39 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 382
    Nero ta mshtes menimin,ky Homza kokrra katnarit n'qytet po m'duket ,ka ato qe i tallim ne n'katunin tone ,vre ktu ,ti si thu kom drejt?
    Kėshtu ėshtė kur kakarisin pulat ! lol

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga zois1 Lexo Postimin
    Nero ta mshtes menimin,ky Homza kokrra katnarit n'qytet po m'duket ,ka ato qe i tallim ne n'katunin tone ,vre ktu ,ti si thu kom drejt?
    Po ke t'drejt. Edhe un ta m'shtes menimin.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Katunaret jan shuuuuuuuuuuuuuuuume te mire,atehere kur rrijne ne katund.Por sot eshte bere faqja e zeze,se u mbushen qytetet me ta.Kjo pune nuk eshte vetem ne aspektin ekonomik nje gje e keqe.

dashka me shku n'qytet kyna ,me u bo qytetar ,e di ēa i kishte nodh i dite ' e kishte rraf komshiu ,kishte ngaterru deren e shpise se vet me ate te komshiut ....
    Ku duket gjo aty ,prej pjunit t'modh ,kshu mo si i thojn smog ,gjitha ato maqina t'prishme qe nyjn ambjentin.
    Ky zavalli shkrete kish ngatarru hyrjen ,ene komshiu kishte pas menu ,se kyna ishte fut ke shpija e ketij me i ngacmu grun hahahaha.
    Budalla s'nejti n'katunin tone ,do ishte knoq tu u shungullu n'dill......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga zois1 : 19-04-2009 mė 07:32

Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Katunaret jan shuuuuuuuuuuuuuuuume te mire,atehere kur rrijne ne katund.Por sot eshte bere faqja e zeze,se u mbushen qytetet me ta.Kjo pune nuk eshte vetem ne aspektin ekonomik nje gje e keqe.
    O daja gon ,jo kaq serioz o burri i dheut ,se jemi ke tema e humorit ,o bo forumi politik e tema fetare ,ka mundesi te qeshim noi here .
    skenderi e ka bo mire qe e ka hap ,se po ikin te gjith ,u merziten tu nigju po ato gjojna ,hajde daja gon,luj me ne te lutna shume hahahaha

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Daja-Goni pershendetje!
    Ne jena t'mir n'katun e n'qytet. Vetem se ardhja jon n'qytet ka sjell ni perplasje kulturash...
    Le t'fitoj ma i forti....asht ligji i natyrs

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Daja-Goni pershendetje!
    Ne jena t'mir n'katun e n'qytet. Vetem se ardhja jon n'qytet ka sjell ni perplasje kulturash...
    Le t'fitoj ma i forti....asht ligji i natyrs

Jo dajo jo,ishalla nuk futemi ne ato " lojra " per me pa ne fund se cili po fiton.Por une them le te mesojme nga njeri tjetri e te fitojme te gjithe bashk.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750

Une lind e rrite jam ne qytet edhe Babi ka lind ne qytet,por te paret e mij vijn nga Drenica.Shpesh degjoj kur thon per katundaret,,Jan te pagdhendur"E une iu kaloj ne mbrojtje dhe u them:,,Po normalisht qe jane natyral e nuk lejojn ti gdhendin per qejfi,si disa ,,qytetar''qe kane ardh pas lufte ne qytet dhe thon ,,moooooti jemi ne qytet".Une as nuk pash katundar me brir as qytetar me yll,per mua jane te gjithe njesoj!Ps.
    Hajt pasha daden te shkojm tek kroi e te ngopemi uje te paster si loti!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin

Une lind e rrite jam ne qytet edhe Babi ka lind ne qytet,por te paret e mij vijn nga Drenica.Shpesh degjoj kur thon per katundaret,,Jan te pagdhendur"E une iu kaloj ne mbrojtje dhe u them:,,Po normalisht qe jane natyral e nuk lejojn ti gdhendin per qejfi,si disa ,,qytetar''qe kane ardh pas lufte ne qytet dhe thon ,,moooooti jemi ne qytet".Une as nuk pash katundar me brir as qytetar me yll,per mua jane te gjithe njesoj!Ps.
    Hajt pasha daden te shkojm tek kroi e te ngopemi uje te paster si loti!
    Pershendetje e panjohura!
    Shum diplomatik postimi........mir qumshti, mir kosi hahahaha

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga zois1 Lexo Postimin
    pupupu dul katunari po ti shkon me lop mer ufo ne mal, dhe mos me kon qe te lidhin per bishti te lopes ti skishe me u kthy mo ne shpi, gjith katuni kish me majt zi per ty mor teveqel.

fale lopes sot je akoma me adrese.

Faqja 12 prej 39 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Qosja: Tė vėrtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-05-2006, 04:52
  3. Mėngjezi i zgjimit kombėtar e qytetar nė Shqipėri
    Nga Veshtrusja nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 18:10
  4. Kryehajduti i Shqiperise, Qytetar Nderi ne USA
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •