Un kame pasur nje vajze ne klase, ajo kohet e fundit u zbukurua shume shume, ca qe njerezit habiteshin, nuk kaloj shume dhe ajo vdiq, te gjith thoshin qe vdiq nga syri.
ps kjo vajza ishte kaure
PO
Jo
S'kam ide
Un kame pasur nje vajze ne klase, ajo kohet e fundit u zbukurua shume shume, ca qe njerezit habiteshin, nuk kaloj shume dhe ajo vdiq, te gjith thoshin qe vdiq nga syri.
ps kjo vajza ishte kaure
kot sthojne syri o te ha koken,
o te qit nomin![]()
mos te kapt syri keq se e hengre![]()
Unë votova për PO edhe pse nuk jamë shumë i sigurt për ekzistencën e "Syrit të keq" por për hir të së vërtetës më ka ndodhur disa herë që të shoh fenomene të pashpjegueshme që pleqtë i quanin "Syri i keq"
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Sytë reflektojnë gjendjen e brendshme shpirtërore, nuk thonë kot "sytë janë dritare e shpirtit".
Kuptohet që kur ke urrejtje, ose ndonjë ndjenjë tjetër të keqe, e cila e rrit intensitetin në momentin kur e shikon fëmiun, ndodh që ndikon keq tek ai fëmijë, ose njeri me shpirt të dobët.
Edhe ujku po ta shikojë njeriun i merr gojën s'mund të flasë, se të atillë e ka shikimin, kuptohet që nuk ka rregull pa përjashtim.
po jam icik supersticioze..
I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY
AlBaGiRl
Krijoni Kontakt