Qyqja qyqja, tani m'u hapen syte muaaaaaaaaaa. Me kane bere magji, une e shkreta, ndaj gjithe ai tersllik i madh. Kush te cliron prej "Mesyshit" hoxha apo prifti?
PS: po e vertetova qe me ka marre mesysh ndonje king me sycka te bukura, s'du ta heq![]()
PO
Jo
S'kam ide
Qyqja qyqja, tani m'u hapen syte muaaaaaaaaaa. Me kane bere magji, une e shkreta, ndaj gjithe ai tersllik i madh. Kush te cliron prej "Mesyshit" hoxha apo prifti?
PS: po e vertetova qe me ka marre mesysh ndonje king me sycka te bukura, s'du ta heq![]()
Elegance is an attitude.
une isha nje here cun king i pashem 2 meter shpatullgjere sy blu floke te gjata e te shkrutra nga zilia me moren mesysh e jam ky qe jam tani
PO besoj
JO SEKS PARA MARTESE
pse thojn:
-syri i keq moj mos te paft...
Une per vet besoj tek syri i keq se e kam provua vet disa her dhe mos te zent zyri i keq se te plas nga dhimbja e kokes Ata qe nuk e besojn ndasht Allahu mos e provofshin se e shikojn pastaj sa i keq eshte nuk do gjejn vend ku te futen. Nuk eshte e then qe syri i keq vjen vetem nga ata qe te shikojn me cmir apo te kan inat por ka dhe njerez qe e kan vet syrin e keq dhe pse te shikojn me dashuri te marrin ne sy.
Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.
Më së shumti mendoj se është e theksuar tek fëmijët e sapolindur, ata shpesh sëmuren dhe kjo më bën që të dyshoj dhe të besoj tek një gjë e tillë.
Sui generis
Nga syri i keq mundet qe njeriu mund te vdes, raste te tilla ka plot, ne Kuran ka sure ku besimtaret musliman mbrohen nga syri i keq.
113. Felek 1. Thuaj: I mbështetem Zotit të agimit,
2. Prej dëmit të çdo krijese, që Ai e krijoi.
3. Dhe prej errësirës së natës kur ngryset plotësisht.
4. Dhe prej dëmit të atyre që lidhin dhe fryejnë nyja.
5. Edhe prej dëmit të smirëkeqit kur sipas smirës vepron.
Kurse Muhammedi (sallallahu alejhi ue selam) ka thene Syri hyne ne varrin e njeriut dmth qe njeriu dhe mund te vdes nga syri i keq
Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.
Krijoni Kontakt