Shpesh here gjate diskutimeve ketu ne forum ndodh qe dy ose me shum musliman bien ne kundershtim lidhur me ndonje ceshtje ose pikepamje dhe shpesh biseda shkon deri atje sa qe dikush thot shko lexoj "Dijetaret Islamik".
Tani duke pasur parasysh kete fakt qe dijetaret kane nje rendesi te madhe ne jeten e cdo kombi ose shoqerie, ajo qe me intereson mua eshte menyra se si neve i klasifikojme dijetaret, ku bazohemi kur disa dijetareve ose punen se disa dijetareve i japim me shum rendesi se punes te disa dijetareve te tjere.
Si vijme deri ne keto perfundime!
Besoj qe jam i qarte , dhe mirepres pergjigjet e juaja.

Me Respekt
GV_USA