2 nxensat
Kan qen 2 nxansa ne shkoll dhe ishin te ulur ne bank te par te msusja e njeri prej tyre ishte belbzan e tjetri e kishte emrin hashim dhe hashimi hini ner ban ky belbzani i tha msuses oj msuse aqimi ner bank.
2 nxensat
Kan qen 2 nxansa ne shkoll dhe ishin te ulur ne bank te par te msusja e njeri prej tyre ishte belbzan e tjetri e kishte emrin hashim dhe hashimi hini ner ban ky belbzani i tha msuses oj msuse aqimi ner bank.
Mos beso gjithqka qe degjon
Hasa dhe Hysa bien ne gropė
Ishte Hasa dhe Hysa duke shėtitur nė pyll dhe bien ne nje gropė.
Duke u munduar shum e shum dalin dikur dhe i thot Hasa Hyses ee mej Hys mir shum pshtum na mu kon gropa em kapak qka kishim bo na
Miu dhe Lopa
Lopa i thote miut, piciruk kaq i vogel dhe te kane dale mustaqet.
Miu i thote lopes, po ti moj kaq e madhe dhe nuk vesh sutjena.
A dėnohet dikush
Njė nxėnės i sapoardhur ne klasėn e re pyet mėsuesen : “Mesuese a dėnohet dikush pėr diēka qė nuk e ka bėrė? –“Jo asnjėherė” pėrgjigjet mėsuesja. – Atėherė se besoj se do tė mė dėnoni pėr detyrat qė nuk i kam bėrė.
Zero
Kan qen 2 zero dhe i kan pa 2 tetshe dhe i kan thene ooo qyri rruspijat qysh e kan shtrengu rrypin.
Plakes i vjen ni sms
Jon dy plaka edhe njona prej tyre mban mobil edhe i vjen ni SMS edhe i thot plaka plakes uu em erdh ni kulet (hahhaahahah)
Njerzit nė kish
Shkojnė besimtart katolik me u lut nė kish, Prifti po i vet: Kush ka frig nga gruaja le te ēohet ne kemb.. tė gjith ēohen veq njeni rrin nej edhe thot prifti vetmeveti: E shyqyr qenka nje burr ne kish.. edhe e vet tash prifti ate qe nuk u ēu ne kam: PSse ti nuk o ēove ne kemb? Ja kthen besimtari: Se si ta permenin fjalen grua me kputen kembet dhe nuk munem me u ēu.
Kinemaja
Ishte nji here nji kinama vetem per tullecer dhe roja qe ishte tek dera ishte i verber. Roja i dallonte klientet e vet duke ju prekur tullen ( pra ai qe ishte tullac lejohej te hynte ).Nji cun me flok te gjata u be kurioz shum per te ditur se cfar bohet tek kinemaja e tullacve dhe nji dit po mendonte se si tja hidhte rojes. Pasi u mendua shkoi dhe nxorri ****** ne vend te kokes. Roja i nevrikosur e gjujti ne shpull dhe bertiti:
Mos u fusni nga dy mor pisa!
Gjermani, Shqiptari, Amerikani
Shqiptari Amerikani edhe Gjermani jon ne burg edhe kur ju vjen koha per te vdekur ata kan 3 menyra te pushkatohen te virren dhe te ju bjer sopata ne kok edhe e pyesin Amerikanin si do te vdekesh??
Amerikani pergjigjet du te me bjer sopata kok dhe ne fund sopata ndalet dhe Amerikani shpeton.
Pastaj pyesin Gjermanin: Gjermani mendon se nese zhgjedh edhe ky sopaten do te shpetoj dhe sopata ndalet sikur Amerikanit dhe Gjermani shpeton.
E pyesin Shqiptarin po ti cilen zgjedh dhe Shqiptari ia kthen dua te pushkatohem.
E pyesin perse e zjedhet kete menyr? Sepse ajo tjetra nuk po punojka.
Bjondinat dhe nr 11
Pse bjondinat nuk dine te shenojn numrin 11?
Sepse nuk din cilin 1 ta shenojn perpara.
Dy bjonde ishin shtrire ne nje krevat.
Shtynin njera-tjetren ngaqe ishte vendi pak i ngushte.
Bie njera nga krevati dhe i thote kjo tjetra: Hajde tash ne krevat se u liru pak vend
Mbylle gojen
Dentisti i thoshte pacientės:
- Zonjė hapeni gojėn ju lutem!
- Faleminderit, - ik then pacientja.
- Pėrse mė falėnderoni?
- Sepse shoqi im mė thotė gjithmonė "Mbylle gojėn!"
Tre emigranta nė Amerik
Tre shoke shkojne ne Amerik ne emigrim,atje fillojn pune dhe marin nje shtepi me qera, mire po shtepia ishte ne katin e 100-int dhe ashensori ishte teper i avasht,keshtu qe sa here vinin nga puna u duhej te tregonin barcaleta sa te mbrrinin ne katin e vet,keshtu trego njeri trego tjetri barcaleta i vinte radha shokut gagac thoshtea ta ta ta them dhe dhe nje nje une? pyeste gagaci dy shoket e tjere dhe ata i pergjigjeshin: rri o rri ti se do tre ore te flasesh, dhe gagaci pushonte,keshtu shoket vazhdonin barcaletat dhe avash avash po mbrrinin afer katit, andej nga kati i 90 gagaci pyeti prap shoket: ta ta ta them dhe dhe nje nje une? Dhe shoket i kthenin te njejten pergjigje, kur mbrriten ne katin e 98 gagaci i pyet prap shoket? ta ta ta them dhe dhe nje nje une?dhe se fundmi shoket i thon: Po thoje dhe nje ti se na ēmende,dhe gagaci thot: ke ke ke kemi harruar celsin, dhe shoket nevrikosen dhe fillojn duke e shar, dhe detyrohen prap te shkojn posht,keshtu filluan prap barcaletat me njeri-tjetrin i vinte radha gagaēit dhe thoshte: ta ta ta them dhe dhe nje nje une? Dhe shoket i pergjigjen: Rri ore **** rri se ca na merzite to do te tregosh dhe barcaleta se do nje ore te flasesh, keshtu vazhdojn me njeri-tjetrin, andej nga kati 4 gagaēi thot prap: ta ta ta them dhe dhe nje nje une? Dhe shokėt i pėrgjigjen po thoje dhe ti nje se na ēave by.... dhe gagaci thot: Be be be bera shaka.
shume te bukura te gjitha ,kisha nevoje te qeshja pak sonte .tung
na ishin njihere 4 vete me kombesi te ndryshme ne 1 anije qe po mbytesh
1 Italian 1 amerikan 1 francez dhe 1 Shqiptar
anija filloi te fuste uje dhe nuk e mbante me peshe siper
e sdetyrohen te hedhin dicka te tyren nga pesha e anijes
amerikani mer e hedh frigoriferin
e pyesin keta te tjeret pse e hodhe ai i pergjigjet
ne Usa jane lire dhe e blej prape
Vjen francezi Merr gjithe parfumet e veshjet e tij dhe i hedh ne det
kur e pyesin thote qe blje prape ka plot ne france
Vjen radha e italianjit per te hedhur gjera poshte
Italiani Kap shqiparin dhe fiu nga anija
kur e pyesin kta 2 te tjeret ai pergjigjet ce do ka plot si keta ne itali.
Shaka KJo e italianit eeee
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Qe ta beje pakez me ineresant po ju tregoje edhe une nje shaka per dieten.
Po bisedonin dy shoqe per dieten,njera tregoje per dieten e saje,ndersa tjetra tha se ajo eshte duke bere dy dieta.Pse pyeti shoqja?Sepse me nje diete nuk po ngopem,i pergjigjet shoqja.
hehe shum interesant a!!!!
Kemi te ketilla tek tema Barcoleta hidhi nje sy
Ishte njehere nje nxenes dhe nje mesuse .Ky nxenes ka qen shum i zhurmeshem edhe nje dite mesuesja e kishte pare qe po bente shume zhurme ne ore te mesimit.
-E con te tabela i thote: "Vizatoma nje tren qe ec:P "
Ky nxenesi ia vizaton nderkohe qe msusja ishte duke u marre me nxenes tjeter.
-Pastaj kthehet mesusja i thote: "Ku e vizatove trenin? "
-Ia kthen nxenesi: "Msuse deri erdhe ti treni shkoj ahhhhahah app "
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sherri : 29-09-2009 mė 07:32 Arsyeja: Shkruaj ne shqipe te kuptueshme.
Ishte nje amerikan,nje gjerman edhe nje shqiptar.Kishin nje gare se kush mund te rrinte me shume kohe me gomarin.
-I pari hyn amerikani edhe mas 5 min. del edhe thote : "Nuk rrihet me gomar".
-Pastaj hyn gjermani edhe ai thote jo bre se srrihet me gomar .
-Hyn shqiptari mas 5 min. del gomari edhe thote jo bre se srrihet me shqiptar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sherri : 29-09-2009 mė 07:25 Arsyeja: Korigjuar per nje shqipe te kuptushme nga ana e antareve te tjere.
Krijoni Kontakt