Close
Faqja 45 prej 51 FillimFillim ... 354344454647 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 504

Tema: FC Inter

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga xx.elixxx Lexo Postimin
    ME te vertet ishte LOjtar i shkelqyeshme Ky KErlon..NJe Dribleer i mrekullueshem.....
    Bukur po ecen Interi..Mendoj qe sezonin e ardhshem me ardhjen e Brazilianit tjeter COutinjos do te ndertohet nje skuader qe do te ja kan lakmi te gjithe strateget e futbollit..

Ja si e shoh une Skuadren e sezonit te ardhshem..:

J.Cesar
    Maicon Materaci Samuel MAxweel(Santon)

Quaresma Kerlon Zanetti

Ibrahimovic Coutinho Arnautovic
    Po Milito dhe Motta? Apo i mori pėr ti pasur rezerva luksi nė skuadrėn e Mourinjos? Kerlon dhe Coutinho janė lojtarė tė paprovuar, dhe nuk i dihet se si do tė ecin. Kur tė afirmohen si lojtarė atėher mund ti vendosėsh nė formacionin e Murinjos. Pastaj mos harro keni njė lojtarė si Cambiasso qė nuk mund ta zėvendėsoj kollaj asnjė lojtar tjetėr. Po shikoja Inter Channel dje nė drekė dhe mė habiti besimi i Murinjos pėr Quaresmėn, duke folur me superlativa, dhe i bindur qė do tė jet ai lojtar qė keni njohur pėrpara se tė vinte nė Milano. Thuhej qė Quaresma ka njė muaj qė pėrgatitet, dhe ka bėrė njė fazė pėrparapėrgatitore veēmas nga skuadra, dhe tani do fillojė fazėn pėrgatitore me grupin e udhėhequr nga Murinjo, i cili ka 5 lojtarė tė padėshiruar nė pėrbėrjen e skuadrės. Mua mė ka pėlqyer jashtė mase shum Quaresma, mė shum dhe se C. Ronaldo, besojė se ky do tė jet viti i tij, dhe nuk mendoj se do tė zhgėnjej pėr tė vitin dyt radhazi.

Fc Internazionale Maska e xx.elixxx
    Anėtarėsuar
    09-07-2009
    Vendndodhja
    Pas teje.!
    Postime
    122
    Une kam shume besim ne Quaresmen KEte vit...
    Mirepo une isha duke folur per sezonin 2010-2011 Jo per ket 2009-2010 sepse Coutinho kete vit sdo te jet pjese E Skuadres..pasi nuk ka te drejt
    Milito dhe Motta do te shofim se cfare kane per te treguar kete sezon...Nuk kam shume BEsim tek ta nuk e di pse...NDersa sa i perket Cambiasos ai nuk ka per te luajtur edhe shume edhe pse edicionin qe shkoi ka qene fenomenal mirepo me kalimin e kohes ai do te plaket..une e parashikova nje skuader me3-4lojtar te rinj...
    Me te Vertet Coutinjo dhe KErlon jane lojtar te paprovuar por kane talentt te madh...
    Nuk e quajne Kot Cotuinhon "NExt Ronaldinjo" apo "NExt Messi"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Une kam shume besim ne Quaresmen KEte vit...
    Mirepo une isha duke folur per sezonin 2010-2011 Jo per ket 2009-2010 sepse Coutinho kete vit sdo te jet pjese E Skuadres..pasi nuk ka te drejt
    Milito dhe Motta do te shofim se cfare kane per te treguar kete sezon...Nuk kam shume BEsim tek ta nuk e di pse...NDersa sa i perket Cambiasos ai nuk ka per te luajtur edhe shume edhe pse edicionin qe shkoi ka qene fenomenal mirepo me kalimin e kohes ai do te plaket..une e parashikova nje skuader me3-4lojtar te rinj...
    Me te Vertet Coutinjo dhe KErlon jane lojtar te paprovuar por kane talentt te madh...
    Nuk e quajne Kot Cotuinhon "NExt Ronaldinjo" apo "NExt Messi"
    Nėse shkrimin e ke bėrė pėr periudhėn 2010 - 2011 atėher hiqe nga lista Materazzin, Samuel, Zanetti. Se arrijnė relativisht njė mosh tė madhe, po ashtu Materazzi dhe Samuel nuk kanė qėnė nė formacionin bazė tė Interit. Mos harro se ke lojtarė si Chivu, pritet tė vijė Mexes qė janė tė rinjė. Ndėrsa Coutinho dhe Kerlon janė tė rinjė, si Santon qė mund tė kenė prespektivė pėr tė ardhmen.

Anėtarėsuar
    09-07-2009
    Vendndodhja
    Pas teje.!
    Postime
    122
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Nėse shkrimin e ke bėrė pėr periudhėn 2010 - 2011 atėher hiqe nga lista Materazzin, Samuel, Zanetti. Se arrijnė relativisht njė mosh tė madhe, po ashtu Materazzi dhe Samuel nuk kanė qėnė nė formacionin bazė tė Interit. Mos harro se ke lojtarė si Chivu, pritet tė vijė Mexes qė janė tė rrinjė. Ndėrsa Coutinho dhe Kerlon janė tė rrinjė, si Santon qė mund tė kenė prespektivė pėr tė ardhmen.

Kete ne fakt edhe e prita por edhe e menndova kur mendoja formacionin....Mirepo nuk kisha ndonje alternative me ke ta zevendsoja....MAteraci ka nenshkruar kontrate edhe per 4 vitet e ardhsme nese do te jete ne forme te mir ateher nuk eshte problem per te,gjithashtu edhe Zanneti nuk ka kohe per ta len Futbollin...E Samuel Ndoshta....PEr MEkses nuk jam ne dijeni..
    E Per Santon eshte i ri,por je deshmitar edhe vet se cfare lojera zhvilloi n'edicionin e kalum,sidomos kunder Milanit ka bere nje paraqitje te shkelqyer...
    Edhe Pato i Milanit erdhi i ri por ka kualitete,kshtu qe Kam besim shume ne brazilianet e ri...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Nuk mund tė flas pėr Materazzin, se kam pėlqyer asnjėher, pėrkundrazi kam njė antipati tė madhe. Dhe urojė qė tė largohet nga futbolli sa mė shpejt, dhe mos ti dėgjohet emri mė. Sa pėr Zanettin nuk kam fjalė ta pėrshkruaj, pėr mua ėshtė njė lojtarė qė ka suportuar gjithmon karakter tė fortė, shpirt luftarak, njė lider tė padiskutuar, njė lojtarė shembullor dhe njė prind i pėrkryer. Do tė thot qė ėshtė shembulli i njė lojtari perfekt, qė e arrin ēdo gjė me punė dhe vullnet tė pashterueshėm. Pėr Samuel jo ndoshta, po do ti japi lamtumirė shum shpejt. Santon tregojė qė mund tė jet njė shtyll nė tė ardhmen e Interit, dhe njė lojtarė i dal nga Primavera. Pato ka njė talent tė lindur, dhe si i till po sillet, thjesht duhet tė punojė akoma mė shum. Kjo nuk mė pėlqen tek lojtarėt Brazilian se fryhen shpejt nga suksesi dhe e hedhin talentin nė rrugė pa kapur tė 28. Tė shikojm se ēfarė do tė bėjn kėto lojtarė nė tė ardhmen, dhe a do jen ato qė po pėrfliten dhe krahasohen me lojtarė qė kanė lėnė gjurmė nė futboll.

Anėtarėsuar
    09-07-2009
    Vendndodhja
    Pas teje.!
    Postime
    122
    Hmmm deshta te te pyes diqka Aikido..
    Pasi qe i the gjithe ato fjal per Zanetin..Kur dihet qe eshte nje lojtar i madh...a Ka qene dasht ti Jepet Nje her Topi i Art atij...
    Un mendoj qe i vetmi Lojtar i cili e ka merituar ate dhe nuk e ka marr eshte pikrisht Zanneti..
    ti c'mendim ke??

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Hmmm deshta te te pyes diqka Aikido..
    Pasi qe i the gjithe ato fjal per Zanetin..Kur dihet qe eshte nje lojtar i madh...a Ka qene dasht ti Jepet Nje her Topi i Art atij...
    Un mendoj qe i vetmi Lojtar i cili e ka merituar ate dhe nuk e ka marr eshte pikrisht Zanneti..
    ti c'mendim ke??
    Pėr mua krim ėshtė bėrė me tre lojtarė qė nuk kanė marrė Topin e Artė. Pavarėsisht se jam tifoz me Barcelonėn po dua tė jem realist nė disa situata. Bėhet fjalė pėr Maldinin, qė e meriton padiskutim. Po ashtu ėshtė keqardhje qė nuk e ka marrė dhe njė lojtar si Zanetti apo Gerrard. Pėr mua ėshtė njėsoj sikur kanė bėrė krim me kėto lojtarė qė kanė dhėnė maksimumin pėr futbollin dhe njė suport tė madh tek tė rinjtė. Janė shembull pėr tė gjithė ato qė duan tė ndjekin gjurmėt e tyre.

Anėtarėsuar
    09-07-2009
    Vendndodhja
    Pas teje.!
    Postime
    122
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Pėr mua krim ėshtė bėrė me tre lojtarė qė nuk kanė marrė Topin e Artė. Pavarėsisht se jam tifoz me Barcelonėn po dua tė jem realist nė disa situata. Bėhet fjalė pėr Maldinin, qė e meriton padiskutim. Po ashtu ėshtė keqardhje qė nuk e ka marrė dhe njė lojtar si Zanetti apo Gerrard. Pėr mua ėshtė njėsoj sikur kanė bėrė krim me kėto lojtarė qė kanė dhėnė maksimumin pėr futbollin dhe njė suport tė madh tek tė rinjtė. Janė shembull pėr tė gjithė ato qė duan tė ndjekin gjurmėt e tyre.
    Te Lumte...Pajtohem plotesisht me ty..

ReaLmadriD
    Anėtarėsuar
    15-02-2009
    Vendndodhja
    Madrid
    Postime
    627
    shum te dobet jeni nese nuk beni ndonje transfer..
    “La filosofķa del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”

Anėtarėsuar
    09-07-2009
    Vendndodhja
    Pas teje.!
    Postime
    122
    Citim Postuar mė parė nga Robben Lexo Postimin
    shum te dobet jeni nese nuk beni ndonje transfer..
    Si mendon ti skemi bere asgje ne kete edicion....
    GAbriele Orali Dhe Marco Branka NUk jane duke ndejtur duarkryq...
    SIguruam Militon dhe Motan,Gjithashtu edhe Nje talent te madh Brazilian Sic eshte Kerlon,Quaresma U kthye nga Huazimi,besoj qe edhe Arnautovic do te nenshkruaj keto dit...PAstaj nuk kemi edhe Skuader te keqe ne Jo...
    Ne nuk bejme shpenzime marramendse sikur Ju dhe ne fund te mbesim me gishta ne goje...

Faqja 45 prej 51 FillimFillim ... 354344454647 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Manchester United
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 726
    Postimi i Fundit: 08-04-2010, 12:13
  2. FC Barcelona
    Nga DoLpHiN nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 501
    Postimi i Fundit: 15-09-2009, 21:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •