Kam nje projekt per nesra dhe nuk kam shume njohuri per kete periudhe te letersise , dhe a kishte mundur ndokush ne pika te shkurtra te i paraqet levruesit me te mdhenj te kesaj periudhe , ngjashmerite mes tyre , edhe ndonje gje qka e ban te karakterizohet kjo periudhe....Ju faleminderit shume per mirkuptim ...Jeni me te miret ....shpresoj se e do perfundoj .... Kaloni mire