Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    New_GirL
    Anėtarėsuar
    17-10-2008
    Vendndodhja
    Peja City
    Postime
    24

Question Pse Nuk Mund Te Hap E-mail ne PC-ne Time?

Nese mund t'me ndihmoni me tregoni se ku eshte problemi qe ne PC-ne Time s'mund te hap E-maila te ri per MSN... Bye Flm Per ndihmen

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Nuk e di se me cilen kompani ke rrjetin sepse nje kompani nga Prishtina e cila merret me shperndarje te rrjetit nga e kam edhe une rrjetin ka nje defekt ne server prandaj te kisha Keshillu te proivosh me rrjet te Ipkos

New_GirL
    Anėtarėsuar
    17-10-2008
    Vendndodhja
    Peja City
    Postime
    24

Thumbs down

Citim Postuar mė parė nga necky Lexo Postimin
    Nuk e di se me cilen kompani ke rrjetin sepse nje kompani nga Prishtina e cila merret me shperndarje te rrjetit nga e kam edhe une rrjetin ka nje defekt ne server prandaj te kisha Keshillu te proivosh me rrjet te Ipkos
    rrjetin e kom me KUJTESA m'doket

New_GirL
    Anėtarėsuar
    17-10-2008
    Vendndodhja
    Peja City
    Postime
    24
    Deshata te Njoftoj Se Vetem Hotmail Live dhe Msn nuk Bon :S se p.sh @zbavitu.net ose postribe.com bonn

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Citim Postuar mė parė nga new girl Lexo Postimin
    Deshata te Njoftoj Se Vetem Hotmail Live dhe Msn nuk Bon :S se p.sh @zbavitu.net ose postribe.com bonn
    Per ate se ka nje problem vetem me Faqen e Hotmail Live dhe Msn e per keto tjera po mundesh te hapesh por provo ndonje vend tjeter ku e kane rrjetin e IPKO-s do ja arrish te hapesh nje E-mail te ri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-10-2008
    Postime
    10
    Ne Shqiperi Ka Probleme Hotmaili!se Di Pse Po Ip Jone Eshte E Rrezikshme!!nejse.....ne Disa Pc Qe Kane Ip Ndyshe Nga E Shqiperise Mund Te Hapet Ose Me Ata Qe Kan Internet Albtelekom Dial Up!!esht E Sigurt!~~

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Me kujtesen nuk ki shansa me qel llogari te re ne Msn apo Hotmail, perderisa me IPKO po!!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •