Close
Faqja 14 prej 52 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 518
    2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    Bente spektakel Ronaldo po jo ekipi. Skema e vetme e Interi ishte Pagliuca-Ronaldo. Ronaldo ishte fenomen dhe gati e fitoi vetem kampionatin.
    por nuk e lejoi del pordha me moxhin dhe qe ather gjithe juven dua ta shoh poshte e me poshte deri sa te zhduken farat e hales si del pordha etj etj.
    vari leshte

Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    mos qaj shume kur te humbi me interin ne torino
    Harrove petullat qe hengret ne milano vitin qe kaloi? Edhe ne torino do perdhunoheni, si gjithmone dmth, pa merak!
    por nuk e lejoi del pordha me moxhin dhe qe ather gjithe juven dua ta shoh poshte e me poshte deri sa te zhduken farat e hales si del pordha etj etj.
    Nuk keni ku me u kap (ne fakt nje ide ku te kapesh/eni e kam, por po te lej ta imagjinosh vete) edhe vetem Moggin keni ne goje. Keni lindur humbes e ashtu do jeni deri sa te zhdukeni!

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Sa inat na kan neve Juventinve apapapaaaaaaaa , po cju kemi bo ???
    Nejse skeni faj dhe ju se gjithnone ate qe nuk mund ta arish e ke zili
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga KUSi Lexo Postimin
    Sa inat na kan neve Juventinve apapapaaaaaaaa , po cju kemi bo ???
    Nejse skeni faj dhe ju se gjithnone ate qe nuk mund ta arish e ke zili
    une kam pas zili ndonjeher juven???? as njeher sa per dijeni por me vinte keq kur ronaldo po i jepte kampionatin interit dhe nderhyu moxhi dhe ja hoqi prej duarsh dhe e ngriti del pordha kampionatin futbollist koti me legen nuk kam par.

Pse e larguat inzagin???? pse nuk i pelqente del pordhes? sa gola ka ber tek milani??? pse ky del pordha nuk ka arritur te shenoj 300 gola por inzagi po????

sepse del pordha ishte dashnorja e moxhit dhe bente si putanic e keqe po te zevendesohej.

zili juven ahahahhahahahahahahahahah
    vari leshte

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    une kam pas zili ndonjeher juven???? as njeher sa per dijeni por me vinte keq kur ronaldo po i jepte kampionatin interit dhe nderhyu moxhi dhe ja hoqi prej duarsh dhe e ngriti del pordha kampionatin futbollist koti me legen nuk kam par.

Pse e larguat inzagin???? pse nuk i pelqente del pordhes? sa gola ka ber tek milani??? pse ky del pordha nuk ka arritur te shenoj 300 gola por inzagi po????

sepse del pordha ishte dashnorja e moxhit dhe bente si putanic e keqe po te zevendesohej.

po dashnoren e moratin e mbane mende?
    aye qe e koj ter nje dekade dhe qyhej recoba.......ah ah ah
    del piero edhte 2 vjec me i vogel se inzani dhe po te ikim me statistika 20 gola ne vite ai tani ka 260 dhe per 2 vjet arrin 300 tamam ne nje moshe me njeriun qe e mer era qe ben gola koti qe qyhet inzaghi
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

ThE WoRlD Is MiNe Maska e AjSi
    Anėtarėsuar
    05-04-2009
    Vendndodhja
    AlBaNia
    Postime
    372
    mos qaj shume kur te humbi me interin ne torino
    Pa merak se nuk ma merr mendja se do te ndodhe
    I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY
    AlBaGiRl

ThE WoRlD Is MiNe Maska e AjSi
    Anėtarėsuar
    05-04-2009
    Vendndodhja
    AlBaNia
    Postime
    372
    Juventusi eshte BoTa
    eshte nje nga skuadrat me te mira italiane qe nga seriaa b arriti menjehere ne vend te 2 ne kampionat
    edhe eshte me lojtare te hatashem pa pasur nevoje qe te shpenzoje me mijera euro per lojtare ''yje''sic ka interi ose milani
    I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY
    AlBaGiRl

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar mė parė nga AjSi Lexo Postimin
    Juventusi eshte BoTa
    eshte nje nga skuadrat me te mira italiane qe nga seriaa b arriti menjehere ne vend te 2 ne kampionat
    edhe eshte me lojtare te hatashem pa pasur nevoje qe te shpenzoje me mijera euro per lojtare ''yje''sic ka interi ose milani
    sa mire qe e njifke juventusin ti moj hahahahaha
    juventus harxhon lek me telefonata dhe jo me blerje zyrtare futbollistesh

pra juve nuk e njef refrenin fair game!
    vari leshte

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049

Bobooooooo kush ka ngel te fol hahahahahahahhah ti eshte mire ti maresh gjith skudetot qe i ka fitu inter + milan ti bashkoni NUK arini sa ka JUVE hahahahahahahahaahhaah pastaj si shof ti e paske me shume zili nga te tjeret juven (e tregon ajo qe ke shkruar qe e kam ber me ngjyr te kuqe) te kam then 100 her MOS U SHTY ME TE FORTIN po qe nevoja do ta them edhe 100 her tjera hihihihihi

Inzagi aq e pat i kaloi sezoni ne JUVE dhe e hoqem bashk me trejnerin dhe i cuam ne Milan.

Pastaj nga te gjitha zilin me shume ja paske te madhit DEL PIERO , per kete ja shife kte foton dhe kenaqu

” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anėtarėsuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Citim Postuar mė parė nga AjSi Lexo Postimin
    Juventusi eshte BoTa
    Mire e ke thene Juventus eshte vet Bota, s' ka guxuar dhe spo guxon b... nene te nderhij kur Juve eshte aty.
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!

Faqja 14 prej 52 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  2. Inter 1 - 0 Juventus
    Nga Flori nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-11-2008, 06:49
  3. Arkivi i gazetės elektronike sportive: "FUTBOLLI"
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3100
    Postimi i Fundit: 06-09-2007, 05:28
  4. Klubi i Interit # 18 !
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 600
    Postimi i Fundit: 03-03-2007, 12:51
  5. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •