Harrove petullat qe hengret ne milano vitin qe kaloi? Edhe ne torino do perdhunoheni, si gjithmone dmth, pa merak!
Nuk keni ku me u kap (ne fakt nje ide ku te kapesh/eni e kam, por po te lej ta imagjinosh vete) edhe vetem Moggin keni ne goje. Keni lindur humbes e ashtu do jeni deri sa te zhdukeni!![]()
Sa inat na kan neve Juventinve apapapaaaaaaaa , po cju kemi bo ???
Nejse skeni faj dhe ju se gjithnone ate qe nuk mund ta arish e ke zili![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
une kam pas zili ndonjeher juven???? as njeher sa per dijeni por me vinte keq kur ronaldo po i jepte kampionatin interit dhe nderhyu moxhi dhe ja hoqi prej duarsh dhe e ngriti del pordha kampionatin futbollist koti me legen nuk kam par.
Pse e larguat inzagin???? pse nuk i pelqente del pordhes? sa gola ka ber tek milani??? pse ky del pordha nuk ka arritur te shenoj 300 gola por inzagi po????
sepse del pordha ishte dashnorja e moxhit dhe bente si putanic e keqe po te zevendesohej.
zili juven ahahahhahahahahahahahahah
vari leshte
po dashnoren e moratin e mbane mende?
aye qe e koj ter nje dekade dhe qyhej recoba.......ah ah ah
del piero edhte 2 vjec me i vogel se inzani dhe po te ikim me statistika 20 gola ne vite ai tani ka 260 dhe per 2 vjet arrin 300 tamam ne nje moshe me njeriun qe e mer era qe ben gola koti qe qyhet inzaghi
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Juventusi eshte BoTa
eshte nje nga skuadrat me te mira italiane qe nga seriaa b arriti menjehere ne vend te 2 ne kampionat
edhe eshte me lojtare te hatashem pa pasur nevoje qe te shpenzoje me mijera euro per lojtare ''yje''sic ka interi ose milani
I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY
AlBaGiRl
Bobooooooo kush ka ngel te fol hahahahahahahhah ti eshte mire ti maresh gjith skudetot qe i ka fitu inter + milan ti bashkoni NUK arini sa ka JUVE hahahahahahahahaahhaah pastaj si shof ti e paske me shume zili nga te tjeret juven (e tregon ajo qe ke shkruar qe e kam ber me ngjyr te kuqe)te kam then 100 her MOS U SHTY ME TE FORTIN po qe nevoja do ta them edhe 100 her tjera hihihihihi
Inzagi aq e pat i kaloi sezoni ne JUVE dhe e hoqem bashk me trejnerin dhe i cuam ne Milan.
Pastaj nga te gjitha zilin me shume ja paske te madhit DEL PIERO , per kete ja shife kte foton dhe kenaqu
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt