Mire se ju rigjej (anetare dhe lexues te F.SH.)
Ndoshta do te pyesni perse riprezantim....
Po e shpjegoj:
Dikur para pothuajse 3 vjetesh e kam bere nje prezantim (link-u ne vijim)
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=68916
Dhe teksa po e lexoja vura re c'fare kisha shkruar..
Ndonese skane kaluar shume vite ..shume gjera kan ndryshuar.. mbit te gjitha une. Ndryshojne kendeveshtrimet me te cilat i shohim apo mendojme gjerat.
Atehere jam 29 se shpejti mbush 30 per te qene e sakte ne dt 28 maj.
Vitet kalojne pa i vene re por besoj se gjithkush nga ne ne brendesi ka gjithnje pak Eternal Child.
Jam na qyteti i bukur Vlora edhe pse un skam jetuar aty shume.
Kam shume vite qe jetoj jashte Shqiperise .
Dikur chatin e kam pas nje nder kalimkohet e mia. Ne fillimet e para ka qene shume terheqes, por jo me tani per faktin se nuk ka me takt midis personave ne te folur...
Nejse s'po zgjatem me mbasi s'po bej prezantim apo resume chati
Atehere reth meje....
Konsideroj veten te jem tip i qete , shume shoqeror.
Gjene qe urej me shume tek njerzit : Genjeshtren
Gjene qe pelqej me shume ciltersia.
Pelqimet jane mbi te gjitha muzika e cila eshte shoqeria ime e pandare , nuk kam ndonje pelqim te vecante ne muzike, degjoj c'fare me pershtatet per humorin qe mund te kem per momentin .gjithashtu nje nga pelqimet e mia eshte dhe leximi , nder shkrimtaret qe do te vecoja jane Elvira Dones, Patricia Cornwall, Danielle Steel.
Gjithashtu pelqej shume poezine, nuk konsideroj veten nje krijuese te mirefillte te tyre edhe pse une shkruaj shume, por i shkruaj ne momentin kur ndjej qe mendimet ti kethej ne poezi. Mbaj gjithnje nje fletore qe te mundem ti shkruaj gjithnje.
Ne kete jete kam dy pengje : Humbjen e dy njerezve shume te dashur per mua!! Babin tim qe ka 15 vjet qe nuk eshte me...dhe une nuk munda ta shoh per here te fundit....dhe Dashurin time te jetes qe me ne kete bote nuk jeton...
Nje nga endrat e mia ne sirtar ka qene shkollimi, kam 8 klase por per arsye familjare nuk mund te vazhdoja me tej.
Ndonjehere me pyesin a besoj ne zot?? Ngre shpatullat dhe s'di cte them... Nese do te kish zot atehere pse duhet te vuanim...por nese dikush qe me degjon me thote shttttt...mos bej mekat duke thene ate fjale..ose dikush tjeter me pohon mendimin e dhene...atehere pergjigja ime eshte E pavendosur... Nese ka Zot ateher Ja le Zotit ne Dore.
Motoja qe kam ne jete eshte....Jetoje c'do dite sikur te jete e fundit!!
Persa i perket F.Sh gjithnje me ka pelqyer edhe pse aktivizimi im ka qene jo i regullt. mbasi jam regjistruar diku reth vitit 2003 por kam harruar detajet e log-in.
Besoj se do te mund te aktivizohem me shpesh keshtu qe s'do te me duhet te bej riprezantime.
Falenderoj ne leximin e ri-prezantimit tim edhe pse jo shume i detajuar.
Ju uroj gjithe te mirat e kesaj bote
Me Respekt Ela
Krijoni Kontakt