Shen valentinon po me gjen me te dashuaruar me nusen time,e dua me shume se me perpara .
Jam i lumtur
Shen valentinon po me gjen me te dashuaruar me nusen time,e dua me shume se me perpara .
Jam i lumtur
Asgje e vecante .Si te gjitha ditet .
E shtune dite pushimi dhe gjum deri nga dreka se mezi e pres fundjaven .
Me nje tufe gjerash per te bere me gjen.
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
S'para besoj ne festat une.Por kete rradhe morra dhuraten me te bukur.Kur dola ne mengjes nga shtepia gjeta rrugen e shtepise time plot trendafila edhe nje parrull te madhe tek dera e shtepise.Beja si femije ne mes te rruges nga Gezimi.Me duhet te besoj tani tek Shen Valentini se di.
Me priti me super "dhurata".
"Shėn Valentini : Dita mė Ideale per te Aktruar ne Dashuri"
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Me gjeti ne gjum, bosh. Por Elhamdulilah!
- The rest is silence.
Edhe Vdekjes i lejohet sot te dashuroje:
Sa mir' sikur dhe Vdekja te dashuronte Djallin,
me zjarr si te ferrit t'a shfrynte tere mallin,
nga dhembja e dashurise lot syri t'i pikonte,
Satanin flokezjarrte ne gjoks t'a shtrengonte.[/COLOR]
Filloi si nje dite e zakonshme, por perfondoi me nje unaze fejese qe kam ne gisht. E hengri dhe dhia tha!
Gjithsesi jam ne shock total dhe nuk di se si ndodhi gjithcka pasi me date 13 u zume shume keq per te kaluaren dhe mendova se s'do shiheshim me per nje kohe te gjate sic ndodh rendom, po me kishte ngritur nje kurth aq te bukur shpiftesira saqe s'mund t'i thoja dot jo!!
Di qe gjerat s'do jene me njesoj.![]()
As qe du me dit!
E ke gabim shume...
Eshte dita ideale per te kujtuar vleren e kenaqesine shpirterore qe te jep ajo dashuri e ai njeri ty. Ndoshta sot cdo gje ka me teper rendesi komerciale sot, por gjithsesi, njeriu perderisa i shkon mbrapa ketyre gjerave, dmth qe ndihet i lumtur e i ben me gjithe shpirt.
P. S. Njerezit qe bejne dhurata e mundohen si me detyrim, jane ose pleq, ose zdine te dashurojne, ose jane rob egoiste e koti qe fshihen pas idese qe festa te ketilla jane gjera pa rendesi, kur perkundrazi per partnerin/partneren vlejne e priten duke numeruar ditet...
La vita č bella...
Krijoni Kontakt