Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    Erzeni Maska e Shijaksi-London
    Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778

Angli- Kontroll i imtësishëm shqiptarëve në aeroportin Gatwick

Emigrantët “Një veprim i tillë diskriminin i hapur ndaj nesh”

Nga Londra/Muhamed Veliu
    www.veliupress.blogspot.com

Pasagjerët shqiptarë të cilët udhëtonin me linjën “British Airways” nga Londra për në Tiranë janë ndeshur me një kontroll të rreptë, përpara hypjes në avion.

Sipas disa emigrantëve shqiptarë të cilët kanë kontaktuar Top-Channel mësohet se qëllimi këtij kontrolli të imtësishëm kishte të bënte me ndalimin e personanave të cilët kishin para të padeklaruara.
    Sipas rregullave të shtetit anglez cilido person që udhëton jashtë Anglisë, me c’farë do lloj sasije parash cash, duhet të provojë origjinën e tyre përmes një dukumenti lëshuar nga banka, nëse i kërkohet deklarimi parave që ai disponon.
    Në të kundërtën paratë sekuestrohen.
    Kontrolli në aeroportin Gatwick është kryer fizikisht por edhe me qen të specializuar në detektimin e parave cash.
    Mësohet se operacioni u zhvillua nga agjentë policor e doganorë, në bashkëpunim me agjencinë e kufirit “ UK Borders Agency”.
    Policia e aeroportit Gatwick ka refuzuar të deklarojë rezultatin e këtij operacioni.
    Nuk është hera e parë që në këtë aeroport ndodh një kontroll i tillë vetëm për emigrantët shqiptarë që udhëtojnë nga ky aeroport për në Tiranë.
    Emigrantët tanë shprehen të shqetësuar duke e quajtur një veprim të tillë diskriminin të hapur që u bëhet atyre, pasi të tilla kontrolle nuk ndodhin, në portat hyrëse të linjave të tjeta airore, që fluturojnë për të destinacione të ndryshme në të gjithë botën.

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    op njeri kjo ndodh edhe per prishtin tri her kam vizituar nje her kam qen i kontrolluar shum, dy her te tjera jo nuke di pse por te tjert kam vrejtur qe udhtojshin per prishtin kan kontrolluar edhe me qen
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Para 2 javesh kam udhetuar ,ishte nje kontroll si gjithmon ,teper normal ,po habitem me keto qe po shkruan ky zoteria.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anëtarësuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Dicka s`po e marr vesht une se u bera si tek moniterimet e fiks fare

Ja top-channel lajmi qe ka dhene ky korrespodenti i tyre qe spiunon shqipetaret.

Heathrow, kontrolle te posacme per shqiptaret
    25/01/2009 09:20

Heathrow, kontrolle te posacme per shqiptaret
    Udhetaret shqiptare te linjes ajrore Londer-Tirane jane ballafaquar me nje kontroll te rrepte nga ana e policise vendase, e cila kishte per qellim zbulimin e parave te padeklaruara.

Operacioni u zhvillua nga policia e aeroportit, e cila kontrolloi nje numer te madh pasagjeresh shqiptare. Nese kishin nje sasi te caktuar parash, pasagjeret duhet ta kishin ate te shoqeruar me nje vertetim nga banka, ndryshe shuma sekuestrohej.

Nuk eshte hera e pare qe kontrolle te tilla ushtrohen ne kete aeroport enkas per udhetaret shqiptare, te cilet e cilesojne kete veprim si diskriminim.

http://www.top-channel.tv/new/artikull.php?id=141254

Ndersa persa i perket artikullit te ketij shokut s`kam cfare te te them sepse e kam thene ketu:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=102713

Kur paska dal kjo linje direkte nga Heathrow?

Ju pershendes te gjitheve,

Shpirt Njeriu

PS: Dicka mbajeni mend per ju qe jetoni ne Londer nese jeni ne rregull me shtetin Anglez dhe po ashtu Shqiptar asgje nuk u ndodh,persa i perket genjeshtrave nuk jane nje apo dy, por jane te gjithe {mbase edhe vete ky shoku qe na mbahet per gazetar}
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Aman o Muhamed akoma vazhdon me keto "raportime" per shqiptaret. C'jane keto brrockulla, qe u paskan vene ne shenjester vetem shqiptaret? Te gjithe kontrrollohen... Si te kapi lapsi eshte? Shume gjeme per asgje... sic jam mesuar te pres nga zoteria juaj.

Sa here qe shkruan e perforcon idene qe kam karshi teje. Te pakten, e di qe je "gazetar" dhe ke mbaruar shkollen e "larte", po a ke mbaruar te mesmen?

Por une e kam te kote, se bemat e tuaja s'kane fund.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    lejeni shijaksin te kenaqet me brockullat e veta.

ps. nje mikja ime(gjermane) kthehet nga Australia dhe ben nje stop ne LONDER ne 4 te mengjesit

i heqin pantallonat,corapet etj...

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Sa here qe shkruan e perforcon idene qe kam karshi teje. Te pakten, e di qe je "gazetar" dhe ke mbaruar shkollen e "larte", po a ke mbaruar te mesmen?
    nuk ju mjafuka juve shqiptarve shkola e lart ?????
    skeni faj....te gjith me te mesmen po flasin sikur prifti pa fustan !
    qjan keto kritika .............une urej te kontrollohem.....
    une pata rastin te me kontrollojn ne gjermani..........
    me dorza heshile plizzzzzzzzzzz
    turpi i policve ! asgje skisha asgje..........
    vetem qe jan racist ndaj belgeve !
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Legjend αlвαṡøυl Maska e Badboyuk
    Anëtarësuar
    25-10-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    94
    vallai me u thon te drejten bona 9 vjet ne angli dhe shkoj 2 heren ne vit ne shqiperi dhe asiher sme kon kontrollu!

by the way sa per kontrollet hapni i karte bankare ne shqiperi mer dhe transferoni leket direkt !!!!
    ...apo do thoni ju qe shqiptaret kon qejf me majt lek te thata ne xhep hehehe kjo o pun tjeter!
    ILI РŐĹĨČĨ @AlbaniaRap.com

Amanaska Maska e Intense-girl
    Anëtarësuar
    26-09-2008
    Vendndodhja
    encouraging compassion
    Postime
    92
    Haken marrim me keto kontrolle,ne fakt eshte me minimumi qe n'a bejne.Personalisht nuk kam hasur ndonje kontroll te atille,po ama edhe te shikosh fytyrat e ngrysura e plot nerva apo stres te albove,te imponojne vete kontrollin

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    mire tia bejne !!! akoma si kane zhveshur !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Operacionet luftarake të UCK-së (1998-1999)
    Nga SHKOZA në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-01-2005, 19:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •