Urime tifoz per kete fitore.Ishte ndeshje me shume penalti. Lol
Forzaa Manchester !!!
p.s. e pate se si mancheet kishin te veshur fanella kuq e zi,per nder tonin ! haha
Urime tifoz per kete fitore.Ishte ndeshje me shume penalti. Lol
Forzaa Manchester !!!
p.s. e pate se si mancheet kishin te veshur fanella kuq e zi,per nder tonin ! haha
Forza Manchester!
Uroj te fitojm sonte ndaj Wolsburgut
Sui generis
Urime per fitoren. E kam thene qe Manchester United nuk ishte C.Ronaldo dhe nuk ka qene asnjehere ekip qe eshte varur ne kembet e nje lojtari. Manchester United ka funksionuar gjithnje si ekip dhe kete e ka treguar nder vite. Edhe kete vit jane nje ekip shume i forte dhe nje konkurent shume i denje per te fituar Ch.L.
Urime per fitoren!
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Urime edhe nga ana ime per kete fitore.Definitivisht,nuk e prita ate.Me cfare lojtar u nis Ferguson drejt Wolfburgut,me barazim do isha i kenaqur.Por,ai gjithsesi e deshmoi emrin e tij.
Jam i sigurt qe se paku ne gjysem finale do jemi !
urrime per fitoren, me vjen mire qe owen shinoi 3 gola, ky lojtare ka telente vetem i duhej ambienti i duhur per ta shprehur plotesishte , dhe mesa shifet ne fushe kura e ferguzonit po i bene mire keti ish top i arte qe te gjithe kishin mendu se tashme kishte mbaruar si lojtare.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
FT Manchester U. [0 - 1] Aston Villa
Hmm,prita fitore pas barazimit te Chelsea-t,por megjithate kampionati vazhdon !
Forzzza Manchester
hahahaha man united humb me asto villen?
ju duhet tju heqim nga premiership fare, te beim ndonje leeds ne vendin tuaj hahga
c'mon u bluezz
Homza , mos e bej te madhe se edhe ju jeni mposhtur nga aston villa
SPECIAL ONE
RAUL # 7
nje humbje jo ne momentin e duhur , do kishit mare tre pike shume te rendesishme pas gafit qe beri chelsi , nuk meritonit umbjen per sa tregoj loja ne fusha
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni007 : 12-12-2009 mė 20:33
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Krijoni Kontakt