si parafolesit, 12:07:30
si parafolesit, 12:07:30
Po e keni gjetur, sidomos skenderi ka dhënë përgjigje edhe më të detalizuar. Pra, kur thuhet akrepi i vogël gjendet në 12, këtu numri 12 merret si "komplet" dyshifror, por në rastin e dytë kur thuhet: akrepi i madh gjendet ndërmejt numrit 1 e 2, edhe këtu është fjala për numrin 12, por në këtë rast shifrat ndahen, që nënkupton ndërmjet numrit 1 dhe 2 të numrit dymbëdhjetë.
Ju faleminderit për angazhimin!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Koha nuk ekziston. Është një iluzion. Mos u lodhni kot.
Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.
Gott mit Uns
tash qe po bej kete postim ora esht fiks 02:41 ahaahaa
Meqe e kena gjet meritojme dhurate![]()
adem..
ti ke sjelle nje loj fjalesh ketu..jo gjëze.. pra nje mashtrim me fjale..
gjeza ska mashtrime..
lexusi sic shikon te ka keqkuptuar.. sepse nje pjes kan menduar se njeri akrep esht tek 12-ta e tjetri midis 1 dhe 2 jo te 12-tes por 1 dhe 2 te ndare..pra mes 1-shit dhe 2-shit.. qe vijne pas 12-tes..
pra kjo nuk qe loj me vu ne pun llogjiken por shejtanllikun e dhensit te lojes..
po te bejme zgidhje te sakte te gjezes tende.. duke u nis nga ti cke thene.. perfundimi eshte..kjo ore eshte e prishur.. pik..
sepse normalisht kurre ska mundesi te ndodhe..
I dashur Brari
e shoh se qenke zemëruar një çikë me mua. Është hera e parë që dikush ma thotë këtë sa i përket gjëzave që kam parashtruar.
Është e vërtetë se gati secila gjëzë është një lloj "loje" me fjalë, apo siç e thua vetë "shejtanllëk", prandaj edhe e kam titulluar "gjëzë logjike". Lexuesit edhe mund të kenë keqkuptuar, por ka edhe që e kanë gjetur( xelali, AlbaneZ, goce-blues, skenderi76).
I thonë punë logjike!
Me respekt,
Adem Gashi, Danimarkë
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 02-02-2009 më 10:40
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Krijoni Kontakt