Close
Faqja 5 prej 31 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 304
    E dua letėrsinė Maska e flutura3105
    Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205

Me mungove mamush mbreme aq shume...

Mami mbreme isha e semure dhe me mungonte dora jote aq shume ,me mungove mamush te me mbaje koken si gjithmone ashtu si dikur kur isha e vogel...ketu ne gyrbet nuk me ngroh as ky diell me mori malli te te marr ere mami ,ta mbeshtes koken ne preherin tend vec aty ndjehem me e privilegjuar. Me ka marre malli te te them shume here te dua te ta perseris tere diten e ti nuk mjaftoheshe dot sa shume e doje te ta thoja me mijera here kete fjale...te puth fort e fort mamush je me e mira me e bukura ne bote te duaaaaaaaaaa sa jeten time.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Mbrem lexova kete shkrim,dhe beso qe tere naten enderrova nenen.
    Nena ime!
    Gjithmon te kujtoj me dhembje ani qe kurr nuk tu ndava nga gjiri yt,por me duket qe kurr nuk te kisha pran!Cdo gje me duket e pakuptimt pa Ty o nene,jeta nuk ka arom jete,edhe zjaret e botes ti ndezi nuk ka nxemje sikur prehri Yt,edhe duart e gjithe botes te me perkdhelin,nuk do duken perkdhelje pa perkdheljen tende,sa te buta ishin DUART E NENES!Po me lotojn syt o nene mi fshij kta te shkret ne enderr se do verbohem,ma mbaj kete ball se koka mu nda ne dysh nga dhembja,e nuk gjej duar si duart tuaja Nena ime!Ah sikur te isha larg teje e te dija qe te kam mbi dhe!Po une ku te gjej te perqafoj,po perqafoj gurin mbi varr dhe me at mundohem ta shuaj mallin O NENA IME E SHTRENJT!
    Bija jote!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga e panjohura : 20-11-2008 mė 02:10
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    rabija urime per temen shum e bukur...dhe nuk ka si NENA ne kte bot
    Prandaj ti doni dhe ti respektoni sa i keni gjall
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Nena ime

me ka marre malli dhe do te doja ta kisha afer.

e dua shume dhe e puth fort
    je me e mira ne bote
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e darla1
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Athens, Greece
    Postime
    57
    ndoshta eshte hera e pare ne jeten time qe lexoije dhe me pikoijne lote..re rudina...une kujtoije diten..qe u largova....nga shqiperia..asnjegje..sme ka ngele ne mendje perveqe..fetyrat..e prinderve te mije...jane te vjeter..do kujtoije gjithmone ate skene..ishte rrethe ores...2..oret dhe minutat..kalonin dhe syte e tyre filluane te perloteshin..nuk doja te qaja nuk doja ti merzisja..me teper..rrija nga dhoma e gjumit..kame bere nje te qare te mire dhe pastaije dale por syte me padisnin keqe..nuk ngrija syte dote veshtrimi i tyre me turturonte...isha dhe une e vogela e perkedhelura..dhe femija i pare qe do largoheje..doja qe ata minuta te kalonin shpejte por ora nuk levizte me ngjante sikure kishte stopuare...nuk doja te shihja fytyrate e tyre aqe te permallosura..nuk doja qe rrudhate e tyre te moshese te shtoheshin akoma me shume nga malli per mua...dhe ora kalone..marre uraten e tyre..tek dera se mami nuk vinte dote ne aeroporte ishte semure..dhe babi me thote..nuk vije nuk dua te te beje te qashe ne aeroporte..nuk do mundem te mos qaje ndaje nuk vije..eshte me mire per ty..ti duhet te jeshe qete..se bene dhe udhtimin vetem..syte e tyre te perloture..nuk do te harroije kurre..mami..e mbeshteture tek porta ndersa babi me perqafone..me puthe ne balle...pastaje kape doren e mamit..dhe e perqafone ate..dhe te dy me uroijne rruge te mbare..ishin momentet me te veshtira ne jeten time..ne moshen 25 vjeqare per here te pare ndahem nga prinderit per te filluare jeten time pore qe do ishte shume large tyre....per ta kame malle shume malle...per perkdheljet e tyre..fjalet e tyre..te bertiturat..e tyre..zerin e nenes..mos ike pa ngrene..ne mengjese..pije nje gote qumeshte..babi..qe gjithmone do me mbronte nga te gjithe edhe sikure une ta kisha gabime isha pika e tije e dobet..gjithmone kame qene..jeta..i ka..jeta..vazhdone..mire te jemi....dhe dhe...dhe..pres...ti takoije...dashurine e perqafimit te tyre e kame me vete..e ndjeje gjdo dite..sa do qe largohet ne kohe ai perqafime...ndjenjate dhe emucijonet e tije rriten per dite...per dite..

E dua letėrsinė Maska e flutura3105
    Anėtarėsuar
    03-08-2008
    Vendndodhja
    !
    Postime
    205

Me e bukura mami

E bukura mami ,larg teje sonte ndjehem bosh ,e zymte me duket kjo nate e ketij fund viti larg teje ,larg perqafimit tend. Larg teje sonte shpirti po me qan mamush ,eshte e para here ne kete vit qe jam larg teje cofte e fundit mamush dhe shpresoj qe vitin tjeter te mos jesh vetem atje do mblidhemi te gjithe te premtoj per kete.
    Te dua shume mami i mungon shume shume shume.....te puth duart me te bukura ne bote.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 08-01-2009 mė 11:28

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Kjo tem shume e qelluar ju pershendes nga Mergimi edhe une ...
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar mė parė nga flutura3105
    Mami mbreme isha e semure dhe me mungonte dora jote aq shume ,me mungove mamush te me mbaje koken si gjithmone ashtu si dikur kur isha e vogel...ketu ne gyrbet nuk me ngroh as ky diell me mori malli te te marr ere mami ,ta mbeshtes koken ne preherin tend vec aty ndjehem me e privilegjuar. Me ka marre malli te te them shume here te dua te ta perseris tere diten e ti nuk mjaftoheshe dot sa shume e doje te ta thoja me mijera here kete fjale...te puth fort e fort mamush je me e mira me e bukura ne bote te duaaaaaaaaaa sa jeten

Citim Postuar mė parė nga flutura3105
    E bukura mami ,larg teje sonte ndjehem bosh ,e zymte me duket kjo nate e ketij fund viti larg teje ,larg perqafimit tend. Larg teje sonte shpirti po me qan mamush ,eshte e para here ne kete vit qe jam larg teje cofte e fundit mamush dhe shpresoj qe vitin tjeter te mos jesh vetem atje do mblidhemi te gjithe te premtoj per kete.
    Te dua shume mami i mungon shume shume shume.....te puth duart me te bukura ne bote.

Ah Flutur Flutur,
    Me bere gati te qaj..
    Mami duhet me shume se gjdo send ne kete bote..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 08-01-2009 mė 11:36

Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Nene e dashur..

Tani po te them se nuk di a mundet loti te tregoj ate qe ndjej per ty,
    jam shume i sigurt se jo mori nena ime, dhembja dhe merzija po me marrin ngadal..
    Ne gyrbet une kur ika me the te dera e shtepis - Biro kujdesu per veten tende dhe mos harro se ketu na ke.
    Kurr mori e dhashur nuk te harrova por mendova per ty ne mengjes, tere diten dhe ne mbremje deri sa me morri gjumi, E si te harroj per ty ?
    Kur ti me linde me rrite , me dhe dashurin me fale miresin morren shendetin nga perendit dhe mi fale mua o e shume shtrejta nene.
    E di qe syri yte gati eshte prishur nga Loti i kripur, Syri yte i bukur qe me shiqoj aq me mall kur morra kete rruge te keqe gyrbeti, Ah more zote po pse athua une duhet te vuaj dhe te mos e kem pran Maman time qe me rriti, vall pse ajo duhet te vuaj duke mos na pare ne.
    Na morri bota sikur zogjet e nje pellumbi kurr ja merr skefteri ashtu nena ime mbeti pa ne..
    Me lote po te le me lot po te gjej o e shume shtrejta ime, Besom qe edhe une me lot nisem me lot jetoj asnje minut nuk te harroj o e dashur o e pa zavendesushme nene..
    Ti u plake duke me pritur mua , duke menduar se nje dite do te jem pran teje, Ti e shkatrrove edhe jeten tende duke menduar e qar per ne.....
    Por o e shtrejt Nene mos harro kurr se une te dua, dhe do te dua deri sa te jem gjall. Une e di se ti je ajo qe me ndihmen e zotit ma dhe kete jet kete shtat kete menquri kete dashuni, ti mi dhe edhe eshtrat e tua edhe gjakun tende edhe gjirin tende...
    Po mos harro se une do kthehem dhe do jem pran teje deri ne momentin e fundite kur jeta do na nadan pegjithenje.
    NENE TE DUA....

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257
    Ju pėrshėndes tė gjithėve me kėtė kėngė pėr nėnėn:

קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

Faqja 5 prej 31 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •