Me mori malli te jem vetvetja....
Me mori malli te jem vetvetja....
Sick of crying, tired of trying, yea I'm smiling, but inside....
I'm Dying
Me mori malli per ju miqt e mij !!
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Mall!C'fjale e shkurter dhe sa shume kohera te kujton e te sjell prane!Per ke te thuash me pare me mori malli?Per kohen e femijerise ,pafajesise qe iku e s'kthehet me,per adoleshencen e lodhur te viteve tona ...per shoket e shoqet qe emigrimi i ka ndare anekend Botes,per shoket e universiteteve qe nuk u dihet adresa,per te afermit,vellane larg ne emigrim prej njezet vjetesh,apo edhe per me te shtrenjtin BABA qe ka vite qe eshte ndare nga jeta ashtu i lodhur e i raskapitur duke punuar me perkushtim per t'na rritur ne ,apo per ...stolat e bukur te dashurise ku ne uleshim e thurnim endrat tona qe kurre s'u bene realitet... Eh malli...malli...
Po ! Malli si malli! Te djeg me nje flake te padukshme ! E kush nuk mund te mos permallohet per ca caste qe mbesin sikur jane enederra qe te shpiejne te perjetosh parajsėn ! Bie fjala nje kafe ne Klajdi, nje nate ne Kupola me gjithe ushtrine e perbetuar te kenges dhe miresise, te valleve dhe te gezimit, ne udheheqjen e Komandant Gisli! Po ! Malli ...!
KOSOVA - SHENJA E SHENJTĖ E SHQIPTARISĖ
Me mori malli per ato dy sy
qe i kam pare vetem tek ty
me mori malli per ate buzeqeshje
qe aq shume me perkedhelte
Me mori malli per ty
sepse aq shume te du
sdi ku ta coj kete mall
sepse ty me ste kam
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
me ka marr malli me shku ne shqipri e mos me emigru ma.
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
Me ka mar malli me honger zupa ...
Krijoni Kontakt