Khem -khem. Lol.
Khem -khem. Lol.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Mega Party..
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Det...Plazh...Party buze detit...Diell... me mungojne shum kto gjera...se per njerez pastaj eshte lista e gjat shum![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Me morri malli per eren e kesaj pranvere.. Per lulet per Shume shume gjera edhe per ty lepurushe...
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Me ka mar malli te shkoj ne shqiperi...dhe te shkoj dhe te flas me njeriun qe kam dashur me shum...edhe e di se pergjigje nuk do mar asnjiher nga ky person qe me mungon shum shum
![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Mall .... Mall...
Eh.... Sa shum mall... Mall ?
Eh sa shum mall kam saqe nuk mund te flas vetem belbezoj. Mall. Per qfare nuk
na ka marre malli.... Per nene ,per baba per moter per vella qe kurbeti na ndau per sgjalli dhe smundemi me shku me i pa...Eh sa mall kam sa i mallengjyer jam kur ket fjal shkruj"Mall" Eh sa shum mall qe kam!!!??? Nuk ka fjale ta pershkruaj mallin tim...
Sot kam me shume mall se tjerat dite..
Nuk e di por diqka me mundon zemren. Mall per Nenen plak....Mall mer Jonin ...Mall per ty........
E zymt kjo dite mergimi........
Me ka marr malli per jeten e meparshme qe ishte me e thjeshte por ne te njejten kohe shume here me e bukur![]()
La vita č bella...
Me morri malli te c'mallem me dikend,po nuk ja arrij dot!!!!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
degjo kete me mire
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt