A jeni dakort me kerkesat e aplikimit te kartes se indetitetit?

Tema: A jeni dakort me kerkesat e aplikimit te kartes se indetitetit?

1. Maska e BvizioN

BvizioN said:
    Mendoj se ate retinen e syrit dhe ADN duhet ti korigjosh nga postimi i mesiperm, nese deshiron te arrish nje rezultat te drejte ne sondash. Ishe informim i gabuar, une ne MSN isha me nipin tim qe banon ne Tirane. Shenjat e gishterinjeve, plus te dhenat e tjera perosnale, por jo ADN dhe Retine syri.

Dhe sigurisht qe jam dakort.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

2. Maska e Imperator

Imperator said:
    Une votova JO duke mare parasysh se do te behet percaktimi i ADN-se dhe fotografimi i Retines se Syrit!

Per te tjerat nuk kam asnje kundershtim!
    Albanian Perandory

3. sulioti said:
    PO jam dakort se keto gjera qe kerkojn ndimojn shtetin te jete me efikas ne lidhje me shtetasit e tij ne te gjitha drejtimet.

4. Maska e land

land said:
    Jo,shenjave te gishtave ne karten e identitetit.Jo big brother-it orwellian ku te gjithe jane te skeduar.

Nuk jemi kriminele,i themi jo skedimit tone,eshte e papranueshme.

5. Maska e Jack Watson

Jack Watson said:
    Darius, besoj se eshte me vend ta ndryshosh postimin e pare, ADN-ja dhe Retina nuk aplikohen. Shumica per keta dy faktore votojne kunder.

Citim Postuar mė parė nga FABRIZIO Lexo Postimin
    Jo,shenjave te gishtave ne karten e identitetit.Jo big brother-it orwellian ku te gjithe jane te skeduar.

Nuk jemi kriminele,i themi jo skedimit tone,eshte e papranueshme.
    Ēar e keqe tė vjen ty nga dhėnia e shenjave tė gishtave?
    Life's too short to remove USB safely.

6. Maska e land

land said:
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin

Ēar e keqe tė vjen ty nga dhėnia e shenjave tė gishtave?
    I kam dhene shenjat e gishtave ne Itali(dhe kjo u aplikua vetem per emigrantet,dhurate nga berlusca),ne momentin qe i jep do ta kuptosh fare mire se ēfar ndjen!te marrin dicka nga privacy-a jote,ndjehesh i survejuar.

7. Maska e helios

helios said:
    ndjehesh i survejuar
    T'kane instaluar ndonje mikrokamera ty ke mollezat, me siguri!
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

8. Maska e BvizioN

BvizioN said:
    Dikush qe nuk e ka mizen poshte kesules, nuk ka pse i kruhet koka.

Deri ne momentin qe dikush te sjelle burim bindes qe retina e syrit dhe ADN jane informacin perberes ne karten e identitetit, une do e ndryshoj postimin.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

9. Maska e Jack Watson

Jack Watson said:
    Citim Postuar mė parė nga FABRIZIO Lexo Postimin
    I kam dhene shenjat e gishtave ne Itali(dhe kjo u aplikua vetem per emigrantet,dhurate nga berlusca),ne momentin qe i jep do ta kuptosh fare mire se ēfar ndjen!te marrin dicka nga privacy-a jote,ndjehesh i survejuar.
    Futja kot plako. E para e punes kjo do te behet per gjithe popullin, kshuqe s'ka pse te ndihesh i vecuar.

E dyta, kjo qenka psikologjike, sepse me realitetin s'paska lidhje. Shenjat e gishtave nuk te dhunojne privacine, nuk do te te gjurmoje njeri. Thjesht perdoren si mjeti identifikimi meqe cdo njeri ka shenja te vecanta gishtash. Nese je i dyshuar per nje krim (vjedhje, vrasje etj...) i perdorin keto shenja gishtash per procedure.

Nuk ka asgje pe t'u shqetesuar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 14-01-2009 mė 15:32
    Life's too short to remove USB safely.

10. Maska e land

land said:
    Citim Postuar mė parė nga helios Lexo Postimin
    T'kane instaluar ndonje mikrokamera ty ke mollezat, me siguri!
    Une nuk po perdor ironi,ti po deshe skedo dhe masen e gjoksit te femrave qe ke ne shpi,ēa t'them une.

http://www.nove.firenze.it/vediartic...a2.05.30.19.31

Una schedatura cosģ concepita č in realtą un umiliante marchio che non si giustifica con misure di ordine pubblico .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 14-01-2009 mė 15:35