he he he une s'i besoj fare. Madje kam bere gjithmone te kunderten e asaj qe degjoje se " po te..., atehere do te ..." . jeta jone percaktohet ne nje mase te gjere nga veprimet tona dhe nga rrethanat, asgje me shume.
he he he une s'i besoj fare. Madje kam bere gjithmone te kunderten e asaj qe degjoje se " po te..., atehere do te ..." . jeta jone percaktohet ne nje mase te gjere nga veprimet tona dhe nga rrethanat, asgje me shume.
Elegance is an attitude.
Jam dakort me ty angelina ne parim, por une i kam shume fiksim sepse me duken sikur me te vertete fshehin ndonje dicka. Plus fakti qe kane ardhur deri me sot ne ditet tona i ben interesante.
une kam degjuar qe po harrove nje cope buke pa ngrene (psh kur fillon nje rrisk tjeter pa perfunduar te paren) dikush nga pjestaret e familjes ka mbetur pa ngrene.
nqs sheh dike calon ne rruge duhet te kapesh dicka metalike
kur i jep shoqes ndonje unaze tenden per ta provuar te dyja duhet ti fryni nga tre here (para dhe pas "proves")
"bekim" per femijet per te mos i marre mesysh:
"u rritsh e pac jeten e gjate
dhe te ligat ti marrshin grate
te voglat e te medhate"
ose "syte ne b**e (te prapme) te qenit"
lol
do te me kujtohen prape .
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Une kur kam pas qene e vogel ma bente gjyshja: Po se hengre capen e fundit te bukes, te vdes mami dhe babi ( Une me vrap buken nga frika) LoL.
Kam degjuar ate punen e pasqyres, qe po e thyeve ke fat te keq.
Po e le canten ne toke, thone qe ndjell varferi...se besoj personalisht po e kam degjuar.
Kur provon unazen e dikujt duhet ti frysh unazes, se i merr burrin/gruan...hahaha...kte se besoj fare.
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
te thehet pasqyrja e vertet nese je i martuar ndarje garancion ..
nese pren thojt e kembeve dhe duarve pernjiherź gezimi dhe hidhrimi te vin se bashku
po ja dhe unazen e marteses dikujt ndarje dhe jetź e mbrapsht ne at martesź.
te mbathesh kepucen e majt se pari nuk te dhem veshi kurr
te shiqosh hanen e plot disa minute shef ma mirź .
te presh floket diten e premte ne mbramje tragjedi ne famile
te hjekesh nji cope buk nga rruga e qetź ne vend qe nuk shkelet ke nji fatź me vonź.
te hudhesh buken ne rrug ne wc ne berdhog ske per te qen i pasur kur.
floket dhe thojt ose digjen ose ne berdhog po shkun tjeter vend ke me pas problem shendeti me von sikur dhimbje koke per floket dhe dhimbje gishtash me vonź..
shum nga keto i kam provu vet jan te verteta e kur isha femij nuk i ndegjojsha fare fjalet e plakave, mendojsha qe e kishin vetem me me eduku ne menyren e tyre.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dorontina : 15-01-2009 mė 10:41
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Unė nuk dua ti besoj, po ja qe fatkeqėsisht me dalin gjithmonė ashtu si janė, e si thoin tjerėt.
* Ajo e dorės se majt, qe marrėsh, dhe e dorės se djathte qe japėsh me dalin gjithmonė.
dhe njė tjetėr qe me del po ashtu.
* Kur me duhet ta kruaj hundėn, e di se do me dele ndonjė nervozizėm, problem.![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
keto lloj gjerash kan nje mister brenda tyre.
por ajo qe i ben keto te verteta apo jo te verteta eshte truri.
Truri i njeriut eshte dicka me shume se sa nje tru sic e shohim ne.
I gjith misteri fshihet aty varet se sa te zotet jemi ne per te kuptuar se cfare fshihet ne trurin ton.
forca e mendjes dhe e fjales se nxjerr nga goja mund te jen shkaku kryesor per gjera te ndryshme qe mund ti ndodhin nje personi ne jeten e tij.
Nuk besoj ,por disa kane ngelur si tradite ,me kujtohen dhe mua nja dy tani per momentin .
Psh ,kur hidhen themele e ndonje ndertese ,shtepi apo c'faredo qoft duhet patjeter te theresh nje pule apo gjel te zi .
Kur merr rrogen e pare duhet te blesh ndonje gje metalike etc.etc se s'me kujtohen per momentin .
Kjo nga femijeria ime ,kur qellonim qe dy veta shikonim duart ne te njejten kohe na mbanin ne goje .
Dhe kur ziheshin dy gjela do bjere shi thoshte gjyshja ime![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 16-01-2009 mė 23:58
I besoj dhe shume madje...supersticionet dhe proverbat i kam besuar gjithmone.
As qe du me dit!
Te theme te drejten une i urrej shum qeto sene por nuk kam qa te beje kur te jesh i rrethum me qet sen por nuk i besoj aspak madje jo rrall here bie ne konflikt me familjen se shpesh me akuzojn qe spo i zbatoj keto sene
Por nuk di se sa mund ti besohet dhe per ate nuk ja ve veshin ketyre dhe nuk i zbatoj kurr ne jete por prap se prap diqka te inponohet e nuk po mund te largohesh lehte nga tradita
Por ja po i permendi disa edhe une
Thojne se nuk bene prehen thonjet diten e mart por kurre se kam dit veq qe ky sen me ka mbet e spo muj ta largoj
Thojne s'ben te shtrihesh dmth krejt rat ne shpind
perralla me mbret , po ama thone kur te bie piruni n'toke thone do te vine njerez , mbyll deren me vrap se erdhen , erdhen .. e njejta gje me ndodhi dje, ku dreqin shkoi e ra .. u bu bu bu do vi njeri .. skaloi shume as 10 min .. ra tel cerr cerr .. prit se do vime .
ec e besoi po deshe, koicidence me siguri![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt