Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 74
    My-SeLf Maska e Erban
    Anėtarėsuar
    22-09-2002
    Vendndodhja
    Iher Per Iher ITA
    Postime
    68
    Vallaj jo se besoj por kom nigju ka plakat pallatit qe magjite ekzistojne psh me kto budalliqet psh me ate qe i vehet te qafa te vdekmit qe bo magji e gjona koti te tjera por me sa di une ekzistojne ene naiher kom frik nga ato
    Absurditet.....JeTa

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Erban; Ajo per te cilen e ke fjalen, nuk i vihet ne qafe te vdekurit por rreth mjekres dhe lidhet siper kokes kur nuk i mbyllet goja. Quhet cerve dhe zakonisht kur mbyllet arkivoli ja japin me vete, ndoshta per kete shkak.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Besoj tek magjite !

....sepse i kam pare me sy , i kam perjetuar , dhe vuajtur . Jo personalisht , por ndaj nje personi i cili eshte teper i shtrenjte per mua.

Sic tha Mina me lart : Vetem Zoti e percakton fatin e njerezve !
    Eshte e vertete kjo shprehje . Zoti vonon por nuk harron . Nuk harroi as ne ate rast. Jam mrekulluar o njerez . Kam pare me syte e mi gjera te cilat nuk ja uroj askujt ti shohi. Mos me pyesni me gjate se do ngeleni pa mend....

...DeuS...

i/e larguar Maska e llokumja
    Anėtarėsuar
    17-07-2003
    Vendndodhja
    Underneath_your_cloths
    Postime
    91
    Magjija eshte dicka e pa pershkrueshme
    eshte dicka si ta them si ndjenje qe vetem disa persona
    te vecante jane ne gjendje ta kryejne
    jo cdo njeri ka aftesine qe ta kryej

llokumja

i/e regjistruar Maska e S`ka Lezet
    Anėtarėsuar
    29-01-2004
    Vendndodhja
    Michigan USA
    Postime
    129
    Une besoj te fuqit supernaturale... dhe ky besim me ka lindur qysh kur kam qen i vogel....Pamundesia per ti shpjeguar ngjarjet nuk eshte domosdoshmeri per te besuar... por nje nxitje drejt ankthit dhe frikes...Kam frike se kjo con ne nje pergatitje dhe nqs jo... te pakten ne nje vigjilence automatike...LOL
    Money talks..abuse walks...

General Trial of Tears HVO/OKH

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Uluni ne toke njerez, merni fryme thelle edhe thoni me ze te larte: magjite nuk egzistojne!
    Cdo gje eshte relative...

Magjia nuk ekziston fare

i/e regjistruar Maska e S`ka Lezet
    Anėtarėsuar
    29-01-2004
    Vendndodhja
    Michigan USA
    Postime
    129
    Magjite ekzistojne... por ato nuk mund te kuptohen kollaj dhe jo nga te gjithe....Mbase nje dite do kem kohe te merrem me kete pune...mbase nje dite....
    Money talks..abuse walks...

General Trial of Tears HVO/OKH

In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    Sigurisht qe egzistojne! Psh ne te gjitheve na kane bere magji qe vijme e harxhojme kohe ne forum

He se bej shaka. Po! Besoj se egziston sepse e kam perjetuar ne familje dhe kam pare dike qe ka qene prane vdekjes per vite me rradhe dhe u be te notonte ne mes te dimrit brenda pak diteve. Eshte shume e frikeshme dhe mjere ata qe shesin shpirtin e tyre per te shkaterruar jetet e te tjereve.
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Me te vertete, edhe une kam degjuar histori te tilla, si psh nje grua, ndihej keq, i eshte bere magji e zeze, shkon tek hoxha, nuk e di ci ben ai, por kur kthehet ne shtepi ndihet me mire, edhe pas ca kohesh sherohet, kjo nuk eshte magji, thjesht ajo grua beson aq shume tek ai hoxha sa sherohet, eshte thjesht ai mendimi, ai besimi qorr ne te tilla gjera qe te semur edhe te sheron,
    po te jesh me kembet ne toke, edhe te shkosh tek nje doktor, jam i sigurte qe do sherohesh.
    ose nje rast tjeter ne nje fshat, nje grua ishte shume rende, edhe kishte shkuar tek disa doktore, asnjeri nuk e kishte zgjidhur, si perfundim shkon tek nje hoxhe, tek nje magjistar, fallxhir a ku di une... ky robi e rrjep, i kerkon shume lek, edhe her pas e here i thoshte, ha kete, ha ate, me sill kete, me sill ate, deri sa nje dite shkon kjo gruaja tek nje doktor tjeter(ne qytet) edhe ky vllai i thote se ne fakt kishte kancer!!!
    na rruafte hoxha ne, qe e mbajti me shprese disa muaj...
    kto "magjirat" ndodhin ne te shumten e hereve neper fshatra, me njerez te mbyllur, pa shkolle.... me te vertete qe nuk besoj fare ne kto gjera, o zot, po un ca rri e shkruaj ketu si budall...
    secili ka mendimin e vet, per mua magjirat nuk kane egzistuar edhe nuk do egzistojne asnjehere...
    faleminderit
    Cdo gje eshte relative...

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Besoni tek dashuria platonike ?
    Nga Kryeplaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-07-2011, 09:25
  2. A besoni se ka korrupsion ne institucionet e Kosovės?
    Nga ILMGAP nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 22-09-2009, 15:14
  3. Pėrse nuk besoni nė "zot"?
    Nga Albo nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 23-08-2009, 07:11
  4. A besoni nė bestytni...?
    Nga master2006 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 29-10-2006, 07:22
  5. Pėrse besoni nė Zot?
    Nga Albo nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 75
    Postimi i Fundit: 06-03-2004, 11:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •