une kam ndigjuar per keshtu gjerash dmth "magji te zez" ka pasur para nja 25 vjetesh ne shqiperi..dhe tani ka sa te duash i bejn keto gjera..per mendimin tim nuk esht gje e mire por ce cili edi per vete..
une kam ndigjuar per keshtu gjerash dmth "magji te zez" ka pasur para nja 25 vjetesh ne shqiperi..dhe tani ka sa te duash i bejn keto gjera..per mendimin tim nuk esht gje e mire por ce cili edi per vete..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 19-04-2008 mė 15:07
nuk eshte se ndikojn me shume tek nuset po zakonisht ato dreq pun behen qe ta prishin te gjith familjen, cka ka ni familje te mire kur nusja qe para ni jave e ka marr ne shpi, nuk e njef veten ? ato behen me qellim qe nusja te semuret.
epo.. ka ardh koha, dasma te behet vetem me te afermit tu.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 19-04-2008 mė 15:10
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
magjite zene vetem ata qe u besojne atyre.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga pseudo : 19-04-2008 mė 15:57
se a egzistojn magjit e zeza apo jo eshte veshtire ta argumentoj por se ka shum njerez te cilet kan bere pasuri nga ata qe e besojn kjo eshte e vertet .falltore ,mjek popullor dhe emra te ndryshem me te cilin njihen.
Pershendetje!
E di qe eshte pak absurde , dhe ndoshta shume prej jush mund te thone c'eshte kjo e cmendur qe merret me budallalliqe te tilla, por thjesht me eshte bere si fiksim dhe doja te dija si e interpretoni ju nje gje te tille.
kam rreth 2-3 muaj qe sa here qe kthej syte te shikoj sa eshte ora, ose kur me pyet dikush sa eshte ora gjithmone e shikoj 11:11. ose 1:11, dmth vetem me numrin (1).Supersticioze nuk jam aspak, po me vjen plasje qe se shikoj njehere oren ndryshe. Madje ka patur raste me ka dale gjumi naten dhe kam pare oren thjesht per te marre vesh ne u gdhi apo jo, por cne, prape ora 1:11
Ndonje shpjegim???
flm.
Dhe po te jesh kjo nuk eshte shenje e keqe. Prandaj mos ki frike.
Qe te te mos te fiksohet ora vetem me 1111111 vepro keshtu:
Nqs dita po zbardhet, shikoje oren. Nqs dielli eshte mbi koke mos e shiko oren. Nqs fillon te perendoj shikoje oren. Nqs eshte erresire atehere mos e shiko oren. Keshtu do tio shmangesh akrepat ne oren 11.11 ose 1.11
Kete kure ta ndjekesh rregullisht per 5 dite e 5 nete. Pastaj eja flasim bashke nqs do te kesh te njejtin problem.
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
ska mundesi . Lol
Ose i bie , qe e ben kastile , dmth te shkon medja te shikosh oren vetem ne ate ore ose 11.11 ( do jete ndonje lunch time , break time etc ) kurse ajo 1.11 e nates te del gjumi po ne ate ore (normale mesohet syri te dali gjumi fiks ne ate ore se kerkon ndonje gje ne ate ore te nates, te pihet uje psh , te shkosh ne banje , te besh ndoje gje tjeter etc etc ka shume opsione qe mund te besh naten (Lol) qe te esthe bere rutine dhe hapen syckat po ne te njejten ore) .
meso te shohesh oren ne cdo kohe te dites, tani psh . Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
cika mos u merzit fare. Te betohem kam te njejtin problem me nje shok timin, sa here e shikoj un eshte 11 e 11, po ashtu edhe ai shoku. Eshte per tu habitur se edhe nje antar i forumit shqiptar i cili quhet DJ Gabriel e shikon oren 11 e 11. Ja u beme kater vete, dhe sot e pashe oren 1 e 11. I kam pyetur disa njerez dhe me kane thene se eshte fat.
Erando
Krijoni Kontakt