Bluzat e reja te Real Madrid per sezonin 2009/10 :
![]()
Bluzat e reja te Real Madrid per sezonin 2009/10 :
![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
nga i ka keto miliona ky perez aman
JO SEKS PARA MARTESE
Kaka a nuk ishte me i shtrejt se Zidan
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Montime te fotove :
KAKA' :
C.Ronaldo :
![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Jo mo , ca frike. Reali e ka mbrojtjen per te ardhur keq. Cristianos nuk ja kam fare friken se e di qe do deshtoje te reali pasi do ti 5-fishohen pordhet. Kaka-se ja kam pak friken. Une e di qe Barcelona nuk mund te fitoje c'do vit se e kam ndjekur per shume kohe. Jam i kenaqur me ca arriti kete vit dhe shpresoj te paraqitet mire edhe mot , dhe te fitoje te pakten dy tituj. Po te marrim Ibren dhe Ribery mire do ishte.
Ne fakt lojtaret zakonisht e humbin motivimin pasi fitojne shume tituj , prandaj them qe perballja apo krahasimi i lojtareve te barcelones me Kaka' dhe C.Ronaldo do te jete nje motivim i ri. Pra do te kene nje arsye me shume per te luajtur sa me mire.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Dani alves ka then nuk kemi frig as nga Kaka E as nga Ronaldo
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Dani alves ka then nuk kemi frig as nga Kaka E as nga Ronaldo
Pikerisht keto deklarata te tij japin sinjale se ai vertet ka fillu me ju frikesu Real Madridit edhe pse per Ronaldon ende asgje nuk eshte zyrtare edhe ishalla ndodh naj sen qe Perez mos te paguaj aq shume para per Ronaldon sepse nuk i meriton se me 95 mln euro Reali mund te blej 3 lojtar qe i duhen me shume se Ronaldo siq jan David Villa , Maicon dhe Alonso
Pse te ken frig nga keta lojtar te cilet pamarrparsysh qe jan ish topa te art, ata kan fitu gjithqka me klubet e tyre dhe jan te konsumuar, personalisht mendoj se Real Madrid e vetmja gje qe do te fitoj nga keto transfere eshte aspekti financiar pasi do shet fanella shum te ketyre dy transfereve.
Ne kohen kur ishin galaktiket e par Realit ia rrembeu titullin Valencia dhe Deportivo, ekipe te cilat nuk ishin as perseafermi me ekipin qe sot ka Barcelona...
Krijoni Kontakt