Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21

Windows 7 Beta gati pėr testim

Sipas Microsoft, sistemi me i ri operativ i gjigandit te software eshte gati per testimin ne versionin beta ne fundjave. Shefi ekzekutiv i kompanise, Steve Ballmer tha se versioni i ri i sistemit operativ ne versionin beta do jete gati per shkarkim falas ne te gjithe boten ne fundjave.

MICROSOFT chief executive Steve Ballmer says a test version of the US software titan's Windows 7 operating system will be available worldwide by this weekend.
    "We are on track to deliver the best version of Windows ever," Mr Ballmer said while making an opening keynote speech at the Consumer Electronics Show in Las Vegas.

"We are putting in all the right ingredients: simplicity, reliability and speed."

Developers and Microsoft partner companies can begin testing Windows 7 immediately, Mr Ballmer said.
    Windows 7 beta available worldwide by weekend, says Microsoft

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ja disa pamje gjate instalimit kur te mbaroje instalimi do vendos te tjera. Pak a shume e njehta gje si puna e Vistes ne pamje te pare vetem nje gje kishin shtuar gjate instalimit qe ishte caktimi i nje passwordi per workgrupin e kompjuterit ne shering e security
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ardi_Pg_ID : 14-01-2009 mė 09:47
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Do tė jetė nė update tė Windows-it aktual, pra e kam fjalėn pėr ne qė kemi windows tė licencuar se a do tė mund direkt update tė bėjmė kėtė paket apo duhet shkarkim i saj dhe pastaj instalim?
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-03-2005
    Postime
    68
    Ky verzion nuk ėshtė i paraparė pėr upgrade (update).. siq thot edhe emri beta, ky verzion ėshtė vetėm pėr testim, dhe ėshtė i vlefshėm vetėm gjer nė gusht 2009..

Hec e gjeje injorantin... Maska e init-6
    Anėtarėsuar
    05-03-2008
    Vendndodhja
    Kernel
    Postime
    124
    Foto te bukura, por si gjithmone sistemin operativ nuk e ben nje designer i mire qe paguajn ata te microz0ft.
    Nese kane punuar me kernelin dhe kane ndryshuar menyren se si menaxhohen proēeset, atehere mund te them se jane ne rrugen e ndertimit te nje sistemi operativ.
    Nese kane shtuar vetem efekte dhe opcione, duke u perpjekur te mos ngelin mbrapa nga sistemet Linux atehere jam 101% i sigurt qe do te jete nje deshtim i sigurt, ashtu siē ishte vista.
    Gjithsesi nuk dua qe me fjalet qe thashe ndonje perdoruesi te windows ti mbetet hatri dhe aq me pak te hap nje debat linux vs windoze..
    Eshte thjesht opinion imi personal, keshtu qe trajtojeni si nje opinion personal te nje personi .
    Po the se miza u krijua nga hiēi te thone budalla po the se bota u krijua nga hiēi te thon ateist

Une kam nje windows 7 version 7000 a nje gje e tille ne pc po sa e formatova dhe s dua ta formatoj me.Kismet tani mot : p.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e eno84
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Une kam nje windows 7 version 7000 a nje gje e tille ne pc po sa e formatova dhe s dua ta formatoj me.Kismet tani mot : p.
    na jep ndonje info me shume si duket ne krahasim me visten !!

Kete qe kam e provova ne pc tjeter se pertoja ta formatoja timin.Ishte goxha mire ne performance por pa shume fjale;
    DO KOMPJUTER TE MIRE.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2006
    Postime
    13
    Kishte qene mire me na dhane karakteristikat qe i nevoiten nji kompi.

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Mua me punon shume mire... e kam vene ne perdorim para nje muaji dhe mire duket nje here per nje here...
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •