Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 54
    pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862

A eshte e pranueshme nje propagande e tille anti-shqiptare ne youtube?

E hapa kete teme tek Temat shoqerore sepse e konsideroj si te tille. Kete e them qe ne fillim per t'iu bere me dije se nuk eshte qellimi im te fyej dhe te ofendoj te gjithe popullsine shqiptare myslimane (pjese e te ciles jam pjeserisht vete). Nje shoqja ime me dergoi kete link ne youtube nje dite dhe eshte e kote te pershkruaj tmerrin qe pata kur degjova kete material dhe materiale te tilla si keto:

Une vetem myslimanizem qe nuk e quaj kete dhe eshte ofendim per te gjithe shqiptaret e ndershem myslimane qe te perfaqesohen nga mostra te tilla qe kane per qellim ulejn tone kombetare. Ajo qe dua te di eshte se flasin shqip? Pse guxojne keta mbeturina njerezore te shemtojne gjuhen tone te dashur me ate fjalor te ulet gjysem-shqiptar qe ndoht veshet tane? Pse lejohen njerez te tille? Pse ka njerez qe i degjone keshilla te tipit: rrihe motren se degjon muzike ne mes te nates? Pseeee?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 09-01-2009 mė 15:25 Arsyeja: link i gabuar :)
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Intelegjendja, ku e sheh propagandėn "antishqiptare" kėtu ? (Se unė nuk pashė asnjė farė propagande antishqiptare)!

• Ai "Hoxha" i kthej pėrgjigjen se si ėshtė e drejtė tė veproj "ai filani" nė kėtė rast sipas fesė islame/kuranit me sa e kuptova unė.

Citim Postuar mė parė nga Inteligjentja Lexo Postimin
    Une vetem myslimanizem qe nuk e quaj kete dhe eshte ofendim per te gjithe shqiptaret e ndershem myslimane qe te perfaqesohen nga mostra te tilla qe kane per qellim ulejn tone kombetare.
    Ku e pave atė ofendim ti moj "INTELEGJENTE" ? (Nuk po shoh/dėgjoj mirė unė apo ja fut kotė ti)? Ku i pe/dėgjove kėto ofendimet qė kanė pėr qėllim tė ulin kombin tonė nė kėtė video qė solle nga youtube?(Dėgjoje dhe njė herė mirė, se me duket po shkruan si tė vin nė kokė ty)!

Pse ka njerez qe i degjone keshilla te tipit: rrihe motren se degjon muzike ne mes te nates?
    Po ti tani budalla na bėn ndėrsy? (Apo je duke parė ėndėrra)?
    (Hė me thuaj ku thotė qė rrihe motrėn se dėgjon muzikė gjithė natėn)? Dėgjoje mirė moj e uruar.

Unė qė dhjetė(10) herė qė po e dėgjoj thotė, mundohu ta kėshillosh, tja largosh me fjalė, me zemėr dhe me tė mirė. (Nuk thotė askund rrihe, mos dil nė kundėrshtim me ato qė shkruan hė tė keqėn)! Hajt natėn e mirė, e bėfsh gjum tė ėmbėl...

P.S
    Me hapjen e kėsaj teme, nė kėtė rast ti dora vetė po bėnė propagandė duke dashur tė fusėsh nė kėtė mes KOMBIN SHQIPTAR.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 09-01-2009 mė 01:03
    #VamosArgentina

Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Postime
    862
    Ok po pergjigjem shpejt e shpejt se s'kam shume kohe. Se pari, po shkruaj aq sa kuptoj nga dialogu midis prezantuesit dhe "hoxhes":

Prez:" Nje degjues pyet keshtu thote kam nje moter dhe gjithe naten thote Ndegjon muzike dhe une i bertas dhe ajo con te veten thote "
    "HOXHA": Allahu .......... (e pakuptueshme, joshqip) ca t'thoj pervec se Allahu e udhezofte.Per arsie kemi thon se njeri kur t'bon me fjet nxiton te aj (e pakuptueshme) qe dhe nji shejtan . E normal se ajo sigurisht e ka nje (e pakuptueshme) te madhe qe nuk e len ate me fjet pa muzik. se me pas qene ajo e paster dmth prej xhindve dhe shejtaneve per arsye se prej besimit islam xhindi deperton trupin e njerit . Sigurisht asaj me lexu Kuran Allahu alem 100 xhind i ka. Perndrishe qic ka mundsi qe me mgjes ajo me ndigju muzik? Qish ka munci ajo me qene e qete duke ndigju muzik. Per ket arsye Allahu (e pakuptueshme ) lusmi qe ta udhzon dhe ti hesapin mgjth duhet ta keshijllojsh ti EDHE T'VAZHDOSH QI TA NDALOJSH TI NQS KE MUNCI ME E NDALU ME DORE NDALOJE. NUK KA PROBLEM NDALOJE. PER ARSIE SE PEJGAMBERI HASEM KA THON KUSH E SHEF NI NDLAESE NI HARAM DHE KA MUNCI ME E NDALU ME DORE LE TA NDALOJE ME DORE. ETJ ETJE TJ.

ja ku e ke pergjigjen zonjushe/zoterush. Se di si e kupton ti ndalesen me dore, por mua me duket shume vete shpjegues si term.
    PSe eshte antishqiptare? Se4 nuk eshte pro-shqiptare. Ku ke degjuar ti te rrahe motren vellai se "NDIGJON" muzike? Populli shqiptar si muziken ashtu edhe vallet i ka te shenjta! Eshte kultura jone, eshte krenaria jone!

Sa per gjuhen ajo me duket e qarte nga sa kam shkruar qe eshte e neveritshme. I kerkoj ndjese te gjithe lexuesve per profanitet qe mu desh te shkruaja me pare por ishte e domosdoshme te beja veten e qarte. TAni po iki te laj duart se kam ndoht nga vetja qe perdhosa GJUHEN TIME!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Nuk desha te flas per aspektet e permbajtjes se tekstit por vetem ta sqaroj ty "intelegjente" se kjo gjuhe eshte e shqiptareve te maqedonise dhe eshte dialekt, smunde te quash te neveritshme nje gjuhe qe e flasin 1 milion njerez gati.
    Nese nuk beson shko ne Tetove dhe bindu.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Cfar sheh anti-shqiptare ori "intelegjente" ?

Keshilla e hoxhės ndaj asaj motre ishte me vend.

E keshilloj te ben sabėr/durim/patience, le ti urdheroje te ndaloje me fjal te mira, te buta dhe nese ka mundėsi, at here le te ndaloj me "dorė", jo ta rrahin, mund ta ndal radion me dore psh.

Un mendoj qe kjo super intelegjenca jote i ka tejkaluar kufinjt e intelengjces "standarde" dhe nuk do ja arrrijm dot te kuptojm se pse dhe qfar pa anti-shqiptare ne ate qe tha.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Inteligjentja mos u merr shume me Youtube lal, se eshte si kuvendi i budallenjve ai dhe orgji psikopatish. Te merresh me kumbllat e lloj lloj idioti aty, duhet te mos kesh gje tjeter me te mire per te bere. Mos ia var shume. Si thone " Qente le te lehin, karvani shkon perpara "
    Elegance is an attitude.

Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Postime
    862
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Inteligjentja mos u merr shume me Youtube lal, se eshte si kuvendi i budallenjve ai dhe orgji psikopatish. Te merresh me kumbllat e lloj lloj idioti aty, duhet te mos kesh gje tjeter me te mire per te bere. Mos ia var shume. Si thone " Qente le te lehin, karvani shkon perpara "
    Ke te drejte moj moter po s'kam ci bej. Me zjen gjaku kur degjoj gjera te tilla. Can't help it.

Per ate postuesin qe ka thene se e folura eshte dialekt: Une kam njohur plot shqipe te Maqedonise edhe eshte turp ti fusesh ne te njejtin kallep me keta. Kam degjuar si flasin dhe s'ngjason aspak me kete te folur. Aty dy ne tre fjale S'JANE SHQIP. Dialketizmat jane normale ne nje gjuhe, ato e pasurojne ate por ajo vetem shqipe qe s'mund ti thuash edhe mos fyej gjithe tetovaret se eshte turp. Nqs ti flet vete ashtu te qofte e mbare, por mos bej pergjithesime. Komenteve te mbeturinave organike trupore qe kane hapur account tek forumishqiptar dhe vijne me qellime te mbrapshta s'po denjoj ti pergjigjem. Vafshi ne djall te gjithe.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Po njeher ndegjoje kete kalamin qe po fol ke youtube aty .. "Mos me ndegju muzik" .. keta jan flliqensina me te mdhaja te shekullit.. Nuk len vend publik pa hy keta musliman e nuk len keq vend e vend pa be.. me boomba e sulme.. kurse MUZIK thot eshte gjynah me ndegju!

Na flliqen keta flliqesira.. shqiptaro-arabet e dreqit!!

niemand
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Askushi, ti qe pretendon qė je Shqiptar "i mir", pėrse e lėshove bujanocin ? Nuk tė pėlqeu "akcenti" terrnovcali eh ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Ke te drejte moj moter po s'kam ci bej. Me zjen gjaku kur degjoj gjera te tilla. Can't help it.

Per ate postuesin qe ka thene se e folura eshte dialekt: Une kam njohur plot shqipe te Maqedonise edhe eshte turp ti fusesh ne te njejtin kallep me keta. Kam degjuar si flasin dhe s'ngjason aspak me kete te folur. Aty dy ne tre fjale S'JANE SHQIP. Dialketizmat jane normale ne nje gjuhe, ato e pasurojne ate por ajo vetem shqipe qe s'mund ti thuash edhe mos fyej gjithe tetovaret se eshte turp. Nqs ti flet vete ashtu te qofte e mbare, por mos bej pergjithesime. Komenteve te mbeturinave organike trupore qe kane hapur account tek forumishqiptar dhe vijne me qellime te mbrapshta s'po denjoj ti pergjigjem. Vafshi ne djall te gjithe.
    Te mendova me intelegjente mirepo e shoh se nuk kupton asgje. Une nuk flas ashtu sepse jam nga Kosova por kam jetuar disa muaj ne tetove dhe e njoh ate te folur. Ata persona qe ke takuar ti jane perpjekur te flasin si ti te te pershtaten dhe nuk ke mundesi te njohesh dialektin e shqiptereve te maqedonise me disa persona. Edhe nese flet psh ne tirane me shqiptare te maqedonise prape se kupton dialektin sepse ata tentojne te pershtaten ne gjuhe letrare.

Por ti mos e luaj rolin e te menqures sepse me fjalet e tua po tregon qe je shume larg asaj cfare eshte nje person i pjekur.

Une te ftoj te shkosh ne tetove, gostivar, kumanove, e ku te duash ne maqedoni dhe hyn ne nje familje shqiptare e sheh si flasin.

E ri theksoj kam jetuar ne nje familje shqiptare ne tetove 3 muaj dhe e folura qe degjova ne youtube eshte origjinal ajo flasin shqiptaret e tetoves.

Ftoj te gjithe ata shqiptare te maqedonise qe jane ne kete forum te deklarohen a eshte ajo e folur dialekt i shqiptareve te maqedonise.

Ti di shume pak dialektet prandaj nuk te takon ty te thuash cilat fjale jane shqip e cilat jo. mendohu pak me mire e mos fol kot.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  2. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  4. Plavė e Guci
    Nga Davius nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  5. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •