Close
Duke shfaqur rezultatin 1 deri 10 prej 10
  1. #1
    i/e regjistruar
    Antarsuar
    23-11-2008
    Postime
    176
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime

    Dua t krijoj nj 'database', p.sh. pr nj lokal

    si mund te krijoj nje database psh per nje lokal

  2. #2
    i/e regjistruar Maska e C++
    Antarsuar
    20-12-2008
    Postime
    22
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    A ka mundesi me dhan ma shum te dhana. Se ka 100 mundesi se si t krijohet nje database...
    cout << "C++, Gjuha #1 e Programimit";

  3. #3
    i/e regjistruar Maska e interX
    Antarsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    Une jam ne fillimet e Access.
    Nuk e di se cfare do te krijosh konkretisht.
    Une jam duke krijuar nje database te thjeshte, sa per te mesuar.
    Po e krijoj per policine e burgjeve. Ajo qe me kerkohet eshte thjesht futja e emerit te nje polici dhe te dalin te dhenat per kete polic.
    Kaq kam arritur ta realizoj...por do te kerkoja nga ata qe dine me shume per databasen se si mund ta bej te ekzekutueshme ate qe kam krijuar. pra te kem policia.exe
    qe perdoruesi i programit mos te hapi databasen por programin.
    Love Inter

  4. #4
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Antarsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pej-Republika e Kosovs
    Postime
    2,376
    Faleminderit
    0
    2 falenderime n 2 postime
    filet .exe behen vetem nepermjet programit Visual Basic dhe eshte bukur pune e lodhshme, perderisa ne access mund te krijojsh databaze dhe shume efektive por varet se sa te dhena ke per te shtire brenda dhe fotot e policeve e shume te tjera , kerko ne google per Agni Diken dhe e ke nje te gatshme pastaj shko hap pas hapi duke i kuptuar vet vetite, te kisha keshilluar edhe librin e Agni Dikes te vitit 2005 i cili do te ndihmonte shume.

    http://www.agnidika.net/
    Ndryshuar pr her t fundit nga valdetshala : 08-01-2009 m 13:09

  5. #5
    i/e regjistruar
    Antarsuar
    23-11-2008
    Postime
    176
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    un dua te krijoj nje database per nje klub psh . fus emrin e kamarjerit dhe te date te gjitha sherbimet qe ai ka bere dhe ne fund sa ka per te dhene dhe ca i mbet atij bakshishe pra te llogaris shumen ditore te tij nuk di a jam shpjeguar mir

  6. #6
    i/e regjistruar Maska e interX
    Antarsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    ardi22 kjo qe kerkon ti kerkon profesionista (keshtu mendoj une), pyet ne temen e programistave pasi atie ka shume programista te zote qe do te ndihmojne.
    ValdetShala faleminderit per sugjerimin. Ne fakt kur ma kerkuan i dinin aftesite e mia ne kete fushe (qe nuk ja kam dhe shume idene) ndaj me kerkuan nje gje te thjeshte. Nuk do te fus fotografite e policeve, do te kete thjesht te dhena personale, si numer telefoni, burgu ku punon, verejtjet qe i jane bere, transferime, grada, etj.
    eshte e veshtire ta besh .exe?? do shoh per programe te gatshme sic me sugjerove.
    Faleminderit edhe nje here.
    Love Inter

  7. #7
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Antarsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pej-Republika e Kosovs
    Postime
    2,376
    Faleminderit
    0
    2 falenderime n 2 postime
    Dergomi te dhenat qe te duhen per ate databaze ama te gjitha dhe do te mundohem ta beje nje te thjeshte

  8. #8
    i/e regjistruar
    Antarsuar
    23-11-2008
    Postime
    176
    Faleminderit
    0
    0 falenderime n 0 postime
    fut emrin e kamarjerit psh ardi dhe dalin te gjitha porosit qe un kam bere dhe qe mund te bej prap dhe ta printoj per klientin. dhe ne fund te dites llogaris shumen e bere qe ti jap pronarit dhe diferencen (bakshishet ) qe me mbesin mu pak a shum sic jane ne klube nqs e ke parasysh un du nje te tjeshte

  9. #9
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Antarsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pej-Republika e Kosovs
    Postime
    2,376
    Faleminderit
    0
    2 falenderime n 2 postime
    ardi me fal por ajo qe ti kerkon me te vertete lyp kohe shume e qe per fat te keq une per momentin nuk e kam, por une mendova per nterX te dhenat sepse ai qka kerkon eshte shume me e thjeshte, kjo e jotja lyp shume ngjarje dhe shume Lidhje apo relationships qe quhen ne access, ekziston nje progarm per kete gje qe fuhet ta instalosh po provoj ta gjej linkin sepse une e kam nje te tille por po provoj ta gjej linkin nje here e nese nuk mundem atehere ta dergoj ne ndonje faqe ku mund ta uploadoj...

  10. #10
    Happy Maska e milanistja_el
    Antarsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,066
    Faleminderit
    0
    2 falenderime n 2 postime
    Citim Postuar m par nga ardi22 Lexo Postimin
    fut emrin e kamarjerit psh ardi dhe dalin te gjitha porosit qe un kam bere dhe qe mund te bej prap dhe ta printoj per klientin. dhe ne fund te dites llogaris shumen e bere qe ti jap pronarit dhe diferencen (bakshishet ) qe me mbesin mu pak a shum sic jane ne klube nqs e ke parasysh un du nje te tjeshte
    Eshte shume e veshtire te programohet nje program i tille, do shume pune dhe ka nevoje per persona qe jane vertete specialista ne kete fushe, por nuk eshte e pamundur. Une perdor nje program te tille ne punen time, kryen shume funksione dhe eshte shume efikas e shume komod, ben shume veprime brenda nje kohe te shkurter. P.sh Ne nje universitet, brenda nje minute, duke gjetur kursin perkates (nese te dhenat jane hedhur sakte) une mund te gjej sa studente jane mbetes ne nje disipline te caktuar edhe pse studentet mbetes mund t'i perkasin viteve te ndryshme akademike. Pra, nje pune te cilen nese do me duhej te hyja ne arshiva do humbja dy jave ose me shume kohe duke kontrolluar regjistrat e kursit te 10 viteve te ndryshme akademike per te pare mbetesit ne nje lende te caktuar, une e marr rezultatin per nje minute. Eshte nje program nice fare, por qe per fat te keq nuk eshte i perhapur, sepse te drejten ekskluzive e ka vetem personi qe e ka programuar dhe qe punon ne te njejtin ent me ne. Te siguroj nese do kishe nje program te tille do kurseje shume kohe per te bere llogarite, eshte nice fare.
    Mos ua bej te tjereve 'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Tema t Ngjashme

  1. Si t krijoj nj rrjet brenda 3 ose 4 qyteteve?
    Nga valdetshala n forumin Rrjeti kompjuterik
    Prgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-12-2008, 19:18
  2. Si te krijoj grafikun nepermjet ekuacionit te vijes
    Nga Gepardi n forumin Mentori akademik
    Prgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-06-2005, 05:29
  3. VB dhe Access 2000: "Unrecognized database format"
    Nga good devil n forumin Arti i programimit
    Prgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-02-2004, 12:27

Ruaj Lidhjet

Regullat e Postimit

  • Ju nuk mund t hapni tema t reja.
  • Ju nuk mund t postoni n tema.
  • Ju nuk mund t bashkngjitni skedar.
  • Ju nuk mund t ndryshoni postimet tuaja.
  •