Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Pr038 Lexo Postimin
    mos haroni se Vahabistet nuk jane as per interesat e muslimaneve te devotshem edhe kjo organizate e krijuar nga shtetet jo islamike,themelues i saj eshte Britania e Madhe.Qellimi i saj nuk eshte qe te rritet numri i mulsimaneve te mirefillte,por behet te shperlarja e trurit ne nje grup te shoqeris qe te vije deri te degjenerimi i asaj shoqerie dhe keq interpretimi i Kuranit.
    Keta duhet sa me shpejte te largohen si nga Shqiperia ashtu dhe nga Kosova.Per fat te mire nga nr. i tyre en Maqedoni eshte ne minimale ku jane edhe ne zhdukje e siper edhe pse aty ka qene i perhapur shume me heret se ne vendet tjera te banuara me shqipetare.Po ashtu ne Bosnje nr i tyre ka qen teper i madhe,por atje ne menyre te organizuar i kane larguar,nuk kishin lene as per fare.
    e sa per ate dashamiresin e komenteve banale,mesia4ever,kisha kerkuar le te jete me i kujdesshem,nuk eshte vendi as kuvendi per perçarrje te tilla qe mundohesh te besh,shiko fene tende,do ritesh dhe pak e do kuptojshe kush-si-pse i krijojne gjithe keto organizata e mos na i trash shume...tung tung
    Ja paske dhen livadheve me kete shkrim.
    Po ne Maqedoni numri eshte shume i madhe ,a mos une jam duke i incizuar ato videot antiamerikane ?Jo o zotni ato video qe vjellin vrer kunder gjithckaje joislame jane Made in taleban of Masedonia.Cka eshte ky keqintrepretim i kurani qe e permendni ore e cast ,tregom ti ku po interpertohet si duhet ai liber "famelart" ?Mos shikoni te bindeni te tjeret sepse me keto shkrime jeni duke dashur ta bindeni vehten,nuk e luan topi.Si i interpretuar si i keqinterpretuar eshte SAME SHIT.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Jane perhere shtresat e varfera qe preken nga gjera te tilla, si nga vahabistet, poashtu dhe nga misionaret e krishtere, poashtu nga Deshmitaret e Jehovait, e deri tek femijet e shumte te perdhunuar nga prifterinjte katolike (misionare ne Shqiperi).

Jane gjithmone shtresat e varfera.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e Bard
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Skupi
    Postime
    16
    VAhabizmi eshte vetem nje sekt I Islamit. eshe kjo eshte ne kundershtim me islamine sodshem. mirepo njerzit me shum edhe per interesa financiare pranojn te behen pjes e tyre. Nese ai njeri qe ka tash at piceri "HALLAll" ai me par nuk e ka pas ate dhe ka qen ne rrug.
    Nese shteti e zvogelon papunsin keta VAhabist nuk dot ken suksese..
    Un jam ne kundershtim me at qe ti thua se duhet te komentojn vetem te ortodoks apo te krishter.. un i takoj perkatsis iSlame dhe po u tregoj se kjo nuk eshte gje ne na con perpara.

i/e regjistruar Maska e Bard
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Skupi
    Postime
    16
    Shteti i MAqedonis eshte ne mbykqyrje e siper per keta njerz.bile eshte edhe ne gjendje gadishmerie per cdo tentim jo njerzor. ua kontrolon bugjetin e shum sende tjera ..perderisa ne Shqiperi dhe kosov, nuk merziten fare per kto gjera..

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    muslimane arabe abuzojne me femije shqiptare

UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •