pershendetje te gjithve ......
kame kujtime te bukura nga gramshi eshe se vete jeme nga vlora por disa miqte e mi me kane ftuar per nje funde jave pare 2-3 vjetesh dhe ngela shume i kenaqur !!!!!
shume mikeprites jeni "respekte"
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Bombona mire se erdhe midis nesh.Astrit flm per fjalet e mira dhe mbeshtetjen tende, nese me lejon do ta kisha per nder, qe miqte tan qe vizitojn kete sofer, pritjen tia beje ti, se te takon per vete faktin se ti jeton aty,ne qytetin ton te dashur, une po ashtu e dua shume Gramshin, por emigrimi nuk me lejon per momentin, por nje dite, eshte e sigurte qe do jetoj aty, me te mirat e te keqiat e ketij truall.Ju pershendes te gjithve.
E kam thene edhe me larte dhe prisja leje nga ti sepse je inisiatori. Si gjithe shqiptaret, por veēanerisht ne gramshiotet shquhemi edhe per bujari.
Prandaj kete, une dua ta konkretizoj me miqte qe do mblidhen rreth kesaj sofre.
Dhe po ketu do te komunikojme, se si do te organizohemi. Fjala eshte per ne Gramsh, dhe do jete gje e veēante edhe per miqte. Nuk te zhgenjej i dashur Suliot!
pershendetje ju kam sjedh nje tuf lule per tiu treguar se erdhi pranvera ahahhaaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Flm per respektin Toni 007, je gjithmon i mirpritur,ketu ne sofren ton.Uroj qe ta vizitosh serish Gramshin, se keshtu e do miqesia dhe shoqeria, ne vijm ne vlore per detin,peshkun dhe frutat e detit, ju ne Gramsh per malin e Tomorrit,per gjueti ne natyren e virgjer se Lenies, dhe per mishin bio qe mban ere trendeline.Vizat reciproke perbrenda Shqiperis son te bukur, jan nje strategji e mire per nje zhvillim te njejte mbare kombtar, ne te gjitha skajet e vendit ton
po si ini o gramshi..
jeni shumė ketejza mo?
kush na flet pak per natyren e per qytetin e per lumin..
ne se kini foto mir do beni..
kur te dal ne pension ne gramsh do vete te banoj..
kafe muhabet te klubi e grepin fiu e do peshkoj..
pat thene poeti.. nazmi lila..
suliot .. nashi e pashe qe paske shkruar.. per gramshin .. marshallah..
te lumte..
Pershendetje, per miqte qe i jane bashkuar sofres gramshiote dhe te gjithe ata qe do te vijne!
Ju pershendes, me fyejt e Gramshit dhe kenge polifonike!
http://www.trendyvideos.com/tvid_Aox...shpages_1.html
http://www.trendyvideos.com/tvid_W6o...shpages_1.html
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Astrit Kosturi : 11-05-2009 mė 02:27
Krijoni Kontakt