Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Pershendetje sofra e Gramshit. Nje gje me ka bere shume pershtypje qe vajzat Gramshi i ka vertet te bukura.
    Ju uroj nje dite sa me te mbare te gjitheve!
    Dea mir se erdhe ne mesin ton. kam harruar te them se keto vajzat e bukura te Gramshit nje dite behen nena, dhe lindin gjithashtu dhe djem shum te bukur.Ne gramshiotet jemi rrace e pandotur shume nga cunami turk,kjo me ben te ndihem me shume krenar per origjinen time.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    pershendetje te gjithve ......
    kame kujtime te bukura nga gramshi eshe se vete jeme nga vlora por disa miqte e mi me kane ftuar per nje funde jave pare 2-3 vjetesh dhe ngela shume i kenaqur !!!!!
    shume mikeprites jeni "respekte"
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    Bombona mire se erdhe midis nesh.Astrit flm per fjalet e mira dhe mbeshtetjen tende, nese me lejon do ta kisha per nder, qe miqte tan qe vizitojn kete sofer, pritjen tia beje ti, se te takon per vete faktin se ti jeton aty,ne qytetin ton te dashur, une po ashtu e dua shume Gramshin, por emigrimi nuk me lejon per momentin, por nje dite, eshte e sigurte qe do jetoj aty, me te mirat e te keqiat e ketij truall.Ju pershendes te gjithve.

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Bombona mire se erdhe midis nesh.Astrit flm per fjalet e mira dhe mbeshtetjen tende, nese me lejon do ta kisha per nder, qe miqte tan qe vizitojn kete sofer, pritjen tia beje ti, se te takon per vete faktin se ti jeton aty,ne qytetin ton te dashur, une po ashtu e dua shume Gramshin, por emigrimi nuk me lejon per momentin, por nje dite, eshte e sigurte qe do jetoj aty, me te mirat e te keqiat e ketij truall.Ju pershendes te gjithve.

E kam thene edhe me larte dhe prisja leje nga ti sepse je inisiatori. Si gjithe shqiptaret, por veēanerisht ne gramshiotet shquhemi edhe per bujari.
    Prandaj kete, une dua ta konkretizoj me miqte qe do mblidhen rreth kesaj sofre.
    Dhe po ketu do te komunikojme, se si do te organizohemi. Fjala eshte per ne Gramsh, dhe do jete gje e veēante edhe per miqte. Nuk te zhgenjej i dashur Suliot!

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    pershendetje ju kam sjedh nje tuf lule per tiu treguar se erdhi pranvera ahahhaaha
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga bombona Lexo Postimin
    pershendetje ju kam sjedh nje tuf lule per tiu treguar se erdhi pranvera ahahhaaha
    Ejjj sa e kendshme kjo vajz,ke bere mire se i jep pak ngjyre sofres ton.Te pereshendes Bombona,dhe mire se erdhe pranver, ne sofren ton.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015

Cool

Citim Postuar mė parė nga toni007 Lexo Postimin
    pershendetje te gjithve ......
    kame kujtime te bukura nga gramshi eshe se vete jeme nga vlora por disa miqte e mi me kane ftuar per nje funde jave pare 2-3 vjetesh dhe ngela shume i kenaqur !!!!!
    shume mikeprites jeni "respekte"
    Flm per respektin Toni 007, je gjithmon i mirpritur,ketu ne sofren ton.Uroj qe ta vizitosh serish Gramshin, se keshtu e do miqesia dhe shoqeria, ne vijm ne vlore per detin,peshkun dhe frutat e detit, ju ne Gramsh per malin e Tomorrit,per gjueti ne natyren e virgjer se Lenies, dhe per mishin bio qe mban ere trendeline.Vizat reciproke perbrenda Shqiperis son te bukur, jan nje strategji e mire per nje zhvillim te njejte mbare kombtar, ne te gjitha skajet e vendit ton

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015

Cool

Citim Postuar mė parė nga Astrit Kosturi Lexo Postimin
    E kam thene edhe me larte dhe prisja leje nga ti sepse je inisiatori. Si gjithe shqiptaret, por veēanerisht ne gramshiotet shquhemi edhe per bujari.
    Prandaj kete, une dua ta konkretizoj me miqte qe do mblidhen rreth kesaj sofre.
    Dhe po ketu do te komunikojme, se si do te organizohemi. Fjala eshte per ne Gramsh, dhe do jete gje e veēante edhe per miqte. Nuk te zhgenjej i dashur Suliot!
    Miku im Astrit, ma do mendja se do te kesh qen shume i ngarkuar me pune, keshtu qe e shikova te arsyeshme tju pergjigjem ketyre miqve qe na erdhen ne sofren ton.Te pershendes miku im.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    po si ini o gramshi..

jeni shumė ketejza mo?

kush na flet pak per natyren e per qytetin e per lumin..

ne se kini foto mir do beni..

kur te dal ne pension ne gramsh do vete te banoj..
    kafe muhabet te klubi e grepin fiu e do peshkoj..

pat thene poeti.. nazmi lila..

suliot .. nashi e pashe qe paske shkruar.. per gramshin .. marshallah..

te lumte..

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anėtarėsuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Pershendetje, per miqte qe i jane bashkuar sofres gramshiote dhe te gjithe ata qe do te vijne!
    Ju pershendes, me fyejt e Gramshit dhe kenge polifonike!

http://www.trendyvideos.com/tvid_Aox...shpages_1.html

http://www.trendyvideos.com/tvid_W6o...shpages_1.html
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Astrit Kosturi : 11-05-2009 mė 02:27

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •