Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 35

Tema: Ditelindjet!

...........
    Anėtarėsuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678

Ditelindjet!

Cilin vit te ditelindjes tuaj mund te thoni se ka qen me i preferuari ne jeten tuaj qe smund ta harroni kurr? Pse?

Un per vete vertet kam kaluar cdo vit te kendshem deri sot se harroj kur 8vjetorin per arsye qe me ka pas bler babi nje pal vathe me gur jeshil te shkruar....simbas ngjyres syve te mir dhe sot i kam ende, edhe pse nuk me bejne por ende i ruaj. Dy her kam qen duke i humbur dhe deri sa i kam gjetur kam ndenjur vec duke qajt lol
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    18-vjetorin as kam per ta harruar ndonjehere....

momentet me magjike te jetes time....

i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    [QUOTE=angelgirl]Cilin vit te ditelindjes tuaj mund te thoni se ka qen me i preferuari ne jeten tuaj qe smund ta harroni kurr? Pse?

==================================================
    Une per vete e kam kalu c'do vit shume kendshem & nuk kam per te harru asnje vit ..sepse kane qene shume vite te bukura te gjitha. Mendoj se muajin tjeter do jete dicka teper e kendshme & i Preferuari sepse do festoj 18 _vjetorin' Ohhhh Zot sa kam pritur per kete dite ' Age' i let u knowwww ' how is going to beeeeeeee

SeLiNa

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Nuk i mbaj ne mend shume e shume ditelindjet!

Stormi
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

deri ne ditelindjen e 25-te te gjitha me pelqejne sepse asnjehere nuk kam menduar pleqerine, ndersa tani me nuk e kam te njejten ndjesi me per ditelindjet

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Datelindjet e mija gati gjithmone kane kaluar njetrajtshem me dhuraten nga nena ime e shtrejte, dhe urimet e te afermve dhe miqve te mi. gjithsesi ndjehem i kenaqur ne cdo datelindje.

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609

Talking

Mbaj mend dhjetvjetorin . dhe e di pse e mbaj mend me shume se datlindjet e tjera ?

Sepse me premtuan per datlindje se do flisja ne telefon me nje kengetar te nje grupi , qe quhej Anxhelo . Me kishin bere nje loj keta te familjes qe sot kur e kujtoj akoma qesh me vete . Nga ora 8 e mremjes ndezin qirinjt tek torta dhe ma sjellin qe te fikja qirinjt dhe te mendoja per deshirat e mija , ne kete kohe bie zilja e telefonit , babi e kap telefonin dhe me thot me ze te ulet , hajde shpejt se eshte Anxhelo . Gjith emocione mar receptorin dhe duke u dridhur i flas , folem nja 5 minuta gjermanisht , kur me thote shqip ik tani dhe thirre babin ne telefon . Ngela . Ma kishin hedhur . Ne telefon kisha folur me xhajen dhe jo me Anxhelon loool.

Kete datlindje te dhjetvjetorit nuk kam per ta harruar kurre .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ALBA : 29-11-2004 mė 17:24
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

Prishtina Maska e bAsKiA
    Anėtarėsuar
    17-08-2004
    Vendndodhja
    Chicago
    Postime
    75
    ummm mundem me thene se te gjithat me kane pelqy derin ne moshen 12 sepse lufta je filloj dhe erdha ne gyrbet.. ku nuk kisha asnje shok apo shoqe.... pra ne kosove une berja shume qejf....

_ALiDeMsS_ Maska e _tironc__king_
    Anėtarėsuar
    16-09-2004
    Vendndodhja
    n'shtet rrethim
    Postime
    342
    Une per vete sa here qe kom pas ditelindjen iksha nga shpia ngaqe nuk dojsha me e festu

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Viti i fundit i ditėlindjes do mė ngel nė fiksim gjithmonė.
    Njė atmosferė normale,me dy shokė dhe afėrsinė familjare.Aq e thjeshtė dhe nė tė njejtėn kohė aq perfekte sa qė nuk bėhet mė mirė.
    I mbusha 22 vjet dhe jam i gėzuar me veten.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •