Close
Faqja 59 prej 141 FillimFillim ... 949575859606169109 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 581 deri 590 prej 1406

O, Zot ishalla jam nė ėndėrr!!

Citim Postuar mė parė nga salihaj Lexo Postimin
    Sa e varrosem Smajl Haradinaj. Nė pėrcjelljen e fundit komemorative mbajtėn fjalim me kėtė radhitje: Ramiz Aliu, Kudisi Lamo “Babushi”, Hydajet Hyseni, Ramush Haradinaj, Nezir Selmanaj dhe djali i ti Nasim Haradinaj dha fjalėn pėrshėndetėsi. Ēfarė me pėlqeu qė gjatė varrimit ju kėnduar kėnga e bashkimit tė trojeve shqiptare. Kėshtu qė dėshira mė ėshtė realizuar sepse njė amanet tė tillė ua kam lėnė edhe djemve tė mi.
    Eh more Hasan djali qė mė preke nė tel ( qė nėnkupton nė plagė ). S'do tė kem qare edhe njė herė pa e pėrmendur njė "mesele" ( tė cilėn e kam pėrmenduar edhe njė herė, por po e lyp puna).

Po kaloni dy vajza me njė djalė. Dikur e morėn vesh se qė tė dyja janė duke kaluar me tė njėjtin djalė dhe njė ditė njėra qė t'i revanshohej tjetrės, po i thotė:
    - Mė ka thėnė Hasani je e bukur si ėndrra.
    Kjo tjetra iu pėrgjigj:
    - Valla mue mė ka thanė Hasani ka do ditė qė po shoh andrra tė kėqija.

Valla more Canė edhe unė "andrra tė kėqija" jam kah shoh dhe jam shumė i lėnduar qė amaneti i tė parėve tonė pėr bashkim kombėtar nuk do tė realizohet, tė paktėn unė e ti nuk do ta presim. Kam frikė se do tė shkojė edhe mė larg, por ishalla nuk ėshtė kėshtu.

Cano, pa mėshirshėm po vritet gjuha, kultura dhe tradita jonė. Dhe shih ti, kėsaj janė duke i shėrbyer edhe mjetet e informimit.

Cano, nuk e di a ke dėgjuar se sė shpejti po krijohet njė komb i ri i padėgjuar deri tash - kombi kosovar!!

Cano, unė kam hapur njė temė pėr kėtė dhe jam trishtuar cfarė pėrgjigjesh kam marrė. Inshallah jam nė gabim unė, se siaps kėsaj qė po shoh unė nuk ėshtė disponimi as pėr bashkim kombėtar as pėr bashkimin e trojeve shqiptare!!
    Jam shumė i dėshpėruar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 15-05-2009 mė 17:22
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

As kujt nuk kam dėshirė ti ja mbaroi qefin, por as veti!

Pa politikė, por gjėra konkrete. Nuk i kam njohur 1000 pjesėmarrės, por ata qe i njohja, tre vetė ma kanė mbushė syrin: Jakup Krasniqi pėr te kam dėgjuar vetėm fjalė tė mira, vetė asgjė nuk kam provuar. Ramiz Aliu, e di tė kaluarėn e ti, por mosha e ti e re dhe koha e ka bėrė qė ai tė jetė ai qe ka qenė. Mirėpo, me rastin e rėnies sė diktaturės, ai shpėtoi Shqipėrinė nga kaosi total dhe nga njė gjakderdhje e pa pėrshkruar qe ka mundur tė bėhet. Dhe Kudusi Lame “Babushi” qė e bėri tė vetėn gjatė luftės sė lavdishme tė UĒK-sė. Kėta dy tė fundit, njėherė ju kanė dhėnė leksion kosovarėve si duhet folur. Ne nė Kosovė jemi totalishtė “sakat” pėr nga gjuha. Edhe asnjė burrė nuk ma ka mbush syrin. Dje kam shikuar: pėrfitues, hajdut, demagog, tė vuajtur, shpatuk, pa kurrizor, e nuk dijė ēfarė tė shkruaj. Mė nė fund vizitova shtėpinė e Ismail Haradinaj qė dikur ka qenė shtabi kryesor i Rrafshit tė Dukagjinit, qe tė rinjtė e terė Kosovės kanė frekuentuar nėpėr atė shtėpi dhe oborr. Shtėpia krejtėsisht e rrėnuar, siē e ka rrėnuar serbi, ndėrsa oborri qė dikur e pastroja unė dhe Shkalzen Haradinaj ishte bėrė kontinjer i mbeturinave. I terė oborri ishte i mbushur me dengje tė kashtės sė kalbur. Nuk mund tė krahasoi kėtė shtėpi me fshatin Glloxhan qe ėshtė rregulluar dukshėm, ama Shtėpia e Smajlit ka qenė bastioni dhe elektromotori i shtytjes pėrpara pėr bashkimin kombėtar. Deri sa gjatė lėshuarės sė trupit tė tij nė botėn e amshuar kėndohej kėnga e bashkimit kombėtar. Tė shkruaj mė shumė vetėm se e prishi!

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Ja arrijta qėllimit!

Ėndėrroja qė faqėn e "Sofrės sė Dremicės" ta kurorizoi me kėto dy shifra me njė "3" dhe me njė "0" dhmth 30 (tridhjetė). Mu plotėsua dėshira, kjo pėr mua ėshtė knaqėsi, kur shkruhet materia e sinqertė dhe miqėsore. Andaj Uroi Drenicėn qe ta vazhdoi rrugėn e vetė pėr tė mbarė dhe tė bėhet udhėrrėfyes i trevave tjera shqiptare pėr njė harmoni sa mė tė madhe gjithėkombėtare, pse jo edhe miqve nga kombėsitė tjera.
    Do e tregio edhe njė kėnaqėsi intime timen pėr postimin e pesėqindtė
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga salihaj : 16-05-2009 mė 03:37

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Te pershendes i nderuari salihaj, beso se me rrenqethet trupi ende pasi i lexova keta rreshta me siper, sidomos per shtepin e heroit.
    Sa vend i vogel eshte kosova po sa ndryshime mes fshati ne fshat, sa dallim lagja me lagje, edhe pse ka 10 vite qe ka perfunduar lufta e mos te jemi ne gjendje t'ia ndertojmi shpin ketij heroi, me bene te revoltohem ndaj vetevehtes e ndaj tanve. Po mire e the kjo tem s'ka lidhje me politike.
    Zoti e dergoft ne parajse heroin e popullit Smajl Haradinaj !

Ngushllime familjes se tij.

Juve qe ekeni patur mik e shoke lufte ngushllime gjithashtu, por me e keqja kjo qe kur shkon njeri ne kesi varrime te herojve e e shef shtepine ne ate gjendje per ty ka qene me siguri me shtir se vdekja e heroit.

shendet
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anėtarėsuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    moni bre ashtu se s'ka luftu bre veq drenica....pse s'po thoni krejt kosova eshte drenice???

e ėmbėl - pa sheqer :) Maska e Yllėza*
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    2,315
    Citim Postuar mė parė nga &Mitrovicalia& Lexo Postimin
    moni bre ashtu se s'ka luftu bre veq drenica....pse s'po thoni krejt kosova eshte drenice???

Mire se erdhet ne oden drenicake zoteri i nderuar (nuk e di sa e meritoni kete epitet)!!!

Do te kishit bere me mire, te kishit lene nje pershendetje. Thjeshte per shkak te mirsjelljes. Askush nuk tha se ka luftuar vetem Drenica. Askush nuk tha se krejt Kosova eshte Drenice. Por ti ketu je ne oden drenicake. Eshte turp t'i shkosh dikujt ne shtepi, dhe ta ofendosh. Te pakten kete zakon nuk e kemi ne ne Drenice.
    Sidoqofte mbeteni i pershendetur!

Miqte me goje i afron, me goje i largon.
    Thank God I'm a woman!!!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Kurr nuk duhet me fol sitqohesh prej gjumi pa pi ni kafe ...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Te kishe thene:Krejt Kosova eshte Dardani"Disi me bukur kishte me tingllua,te kishim urua mireseardhje edhe pa prezentim!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Oda ėshtė e hapur pėr tė gjithė; tė gjithė janė tė mirė se ardhur. Askujt s'i mohohet e drejta e fjalės, pėrkundarzi do tė falėnderohet pėr vizitėn e pėr fjalėt e folura.
    Mysafiri, gabimisht edhe mund tė fyej, por nga ana jonė kurrė nuk do tė fyhet as do tė "gjuhet" me fjalė. Ai kurdoherė do tė jetė i mirėseardhur dhe i respektuar nė konakun tonė.

Mirė se vini nė Odėn e Drenicės!
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Oda ėshtė e hapur pėr tė gjithė; tė gjithė janė tė mirė se ardhur. Askujt s'i mohohet e drejta e fjalės, pėrkundarzi do tė falėnderohet pėr vizitėn e pėr fjalėt e folura.
    Mysafiri, gabimisht edhe mund tė fyej, por nga ana jonė kurrė nuk do tė fyhet as do tė "gjuhet" me fjalė. Ai kurdoherė do tė jetė i mirėseardhur dhe i respektuar nė konakun tonė.

Mirė se vini nė Odėn e Drenicės!
    Pershendetje baca adem, e miremengjesi Drenicė, shtylla e shqiptaris !
    Shume me vend e ke, musafiri munet edhe me gabue mi pshtue goja, pa menue fare e me preke najkan po i zoti shpis e ban si nuk ka nie kurgja, eh, nashta kullet po nuk e qon ma gat....

Hajt pra per t'mire, shendet

P.S; te lutna, hjeki qato syza se na myte, pot dalin gerrmat ngjyra ngjyra...na i prishe syt..;
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •