Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 57
    i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    extremistat toleraanc ahahha . Per cfar tolerance je duke folur arpos per tolerancen behu musliman dhe do kesh paqe a perndryshe allahu na urdheron tu heqim qafen qafirav . Kjo eshte predikim qe mos te them i islamit po e them i wahabistave
    We are all Aliens

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    extremistat toleraanc ahahha . Per cfar tolerance je duke folur arpos per tolerancen behu musliman dhe do kesh paqe a perndryshe allahu na urdheron tu heqim qafen qafirav . Kjo eshte predikim qe mos te them i islamit po e them i wahabistave
    Te behesh musliman vetem pse te kan then behu,.. eshte njesoj sikurse s'je be hiq.

Islami është fe e Paqës që po edhe te jetosh mbi 1000 vjeq, te mesuarit per paqe, nuk do ken mbarim.

Me vjen keq qe me te vertet se sheh vetën nga nje here.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Islami është fe e Paqës që po edhe te jetosh mbi 1000 vjeq, te mesuarit per paqe, nuk do ken mbarim.
    E ke fjalen per kete paqe? Jo, besoj se e ke per kete... Si ia beni ju me apostasine?
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    ...me keqardhje po e them, por:

Kam pershtypjen se ca personave ketu ju pengon realiteti. Ju pengon toleranca fetare ne Shqiperi.

Eshte e dhimbshme kjo gje.

Ajo figura e myftiut dhe prifti eshte pasqyre e sakte e realitetit shqiptar.

Pa marre parasysh a i pelqen apo s'i pelqen Vahabive.
    Pa marre parasysh a i pelqen apo s'i pelqen ateisteve.
    Pa marre parasysh a i pelqen apo s'i pelqen te nenshtruarve ndaj propagandave antishqiptare.
    nuk ka tolerance fetare ne shqiperi,ka indiference fetare....nuk ja ndjen shqiptareve per myftinj dhe per prifterinj or dak.

ps.do kishin bere mire tja kishin fut me ca birra keta te dy,egzaktesisht ate qe bejne shqiptaret

Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin
    Te behesh musliman vetem pse te kan then behu,.. eshte njesoj sikurse s'je be hiq.

Me vjen keq qe me te vertet se sheh vetën nga nje here.

e ceka edhe me nalt qe mos te paragjykoj islamin per predikime te tilla e thash wahabizmi .
    We are all Aliens

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga Borix Lexo Postimin
    E ke fjalen per kete paqe? Jo, besoj se e ke per kete... Si ia beni ju me apostasine?
    Islami është Paqe !

Selman Ruzhdija ka qen këlyshët e armiqëve të Islamit. Ai edhe fjalës Paqe mund te ja ndryshoj "facën".

Karikatura, eshte vizatim i ber nga te krishterët. Kjo si fillim, tregon kultrën krishtere. Së dyti harron qfar thot Krishti ne bibel "Sy per sy e dhemb per dhemb", qe dmth, nese un ta thej nje dhemb pa hiri, ti ke drejt te ma thesh tjetrin. Kjo s'egziston në Islam. Në Islam ka drejtësi hyjnore, dhe në shtetët islamike (që ska edhe shum), ligjët aplikohën.

Ke postuar nje foto nga Irani, Iranianët s'kan te bejn me fen Islame. Dhe Selman Ruzhdia nuk ishte tjeter pos Iranian ! Fetwa-ja kundër tij ishe e lansuar nga kryeimami i tyre shiit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    e ceka edhe me nalt qe mos te paragjykoj islamin per predikime te tilla e thash wahabizmi .
    Qka eshte wehabizmi pra ? Se nuk po te kuptoj, shko ne google, lexo historin e wehabizmit dhe eja e na be nje rezume te vogel. (Mos lexo rezume te huaja)

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Borix Lexo Postimin

Borix

Muslimanet kane Salman Rushdien - te krishteret kane Marylin Manson

Denimet me vrasje ndodhin cdo dite ne Amerike.

Per karikaturat s'flas dot - me duket e parendesishme te komentoj zhgaravina pseudo-artistesh. S'jane as art biles...
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    nje lajm shume i kendshem
    vetem me tolerance mund te ecim perpara
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Arpos Lexo Postimin
    Qka eshte wehabizmi pra ? Se nuk po te kuptoj, shko ne google, lexo historin e wehabizmit dhe eja e na be nje rezume te vogel. (Mos lexo rezume te huaja)

at ideologjin baz te wahabizmit e njoh e njeh e gjith bota e njeh cdo njeri qe mundet vetem pak te logjikoi jan njerzit me jo tolerant njerzit me luft dashes njerez te cilet paqen dhe tolerancen ne tok e shohin vetem kur te gjith e pranojn islamin ata po bejn luft ne at dreitim .
    We are all Aliens

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Migjeni
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  2. Analiza dhe komente për zgjedhjet lokale, 18 shkurt 2007
    Nga Dr Rieux në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 16:14
  3. Shërbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16
  4. Spiro Prifti, mjeku që shëroi me qindra pacientë ..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-02-2006, 03:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •