Real kerkon Antonio Valencia from Wigan England
Real kerkon Antonio Valencia from Wigan England
THASHETHEME :
Fullham ne garė per Rud Van Nisterlooy !
Interi kerkon Robin Van Persie !
Arsenali vihet ne kerkim te Mesut Ozil !
Roma deshiron te transferoj Michael Owen !
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Sa per Taci Oil nuk ka goje njeri te flase. Eshte nje nga njerezit me te pasur ne Europe. Eshte pronari i Sheraton Tirana, plus qe ne ballkan eshte njeshi i karburanteve. Dhe sa per shpenzimet e atija, mos ja qani hallin. Nje klub e ka ne kampionatin Shqiptar, klub i cili kete sezon do te mare pjese ne Super Ligen Shqiptare. Pastaj, nuk i intereson atij te shpenzoje ne nje klub Shqiptar shuma marramendese, pasi klubet Shqiptare jane akoma pa presidente, pra jane te shtetit. Gjithashtu, edhe kampionati Shqiptar dihet se si behet, shit e bli ndeshje, keshtu qe nuk i intereson atij te behet pjese e ketyre budalliqeve.
Tifozeve te Realit do iu thoja bravo u qofte nese e merni Kaka', per mua eshte lojtari me i mire ne bote dhe mbi te gjitha eshte nje njeri shume i mire, per aq sa di une rreth atij.
Milan, edhe pa Kaka' do te jete gjithmone aty, mes me te mireve ne Europe dhe ne Bote. Edhe kete e ka treguar shume here. Dhe Kaka' do te kujtohet pergjithmone si Milanist, kudo qe te shkoje.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
ore te vjen te qeshesh kur njerezit mundohen te lidhin brek grisurit e Taci Oil me super klub si Milan a Real Madrid.. injoranca e njerezve ne kete forum me te vertet esht katastrofale...
Dritek, injorant ik e thuj atyre qe je mesuar duke iu thene. Nese di ta kuptosh ate qe kam shkruar une, nuk kam thene se eshte me i pasur se Real Madrid dhe se Milan, por kam thene qe eshte nje njeri super i pasur. Dhe nese do ta kuptosh edhe ate tjetren, Taēi Oil nuk ka thene se do i jape Milan parate qe i jep Real, por do kontribuoje me mundesite qe ka per te mbajtur Kaka te Milan. Po ēfare te bej une, injorantit duhet t'ia shpjegosh si te jete femije ne klase te pare se nuk mer vesh.
Sa per dijenine tuaj, Taē Oil eshte ne tratativa per te blere nje klub te Serie A.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Zyrtare : CB Holding e blen skuadren e West Ham.
![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
bashke me shokun Berhami ..dal ne te djath te asaj fotos tate
Ibrahimovic shumė pranė kalimit tek Barca, nė shkėmbim me Etoo dhe 10 mil euro.
Sui generis
Christiano Ronald poashtu shumė pranė kalimit tek Real Madrid.
Sui generis
Krijoni Kontakt