Citim Postuar mė parė nga BvizioN Lexo Postimin
Tash me ju keni vendosur.

Ne baze te votimeve tuaja, fotografia me e mire e vitit 2008 ketu ne komunitetin tone eshte fotografia e Beleuro's "Kolorit Vjeshte"

Pergezime te sincerta autorit te fotografise per pjesmarrjen me krijimet e tija te bukura, shpresojme qe te na sjelli me teper fotografi te tilla ne forum.

Pergezime po ashtu te gjithe atyre qe kane marre pjese me krijimet e tyre. Sigurisht qe te gjithe nuk mund te fitonim pasi vetem nje foto duhej ne vendin e pare, por dua te them se te gjitha krijimet tuaja ne pergjithesi kane qene teper te bukura. Shpresoj ta vazhdoni garen tuaj te bukur artistike ne konkursin e ardhshem "Syri i Arte 2009" ku fituesi po ashtu do shpeblehet me nje shume mbi 100 Euro.

Ne te tre temat e konkurseve, autoret tash me jane bere te ditur per ju.

Suksese te gjitheve, dhe gezuar viti i ri 2009

Zim , po ti paske qene fotografi i trenit qe niset ne 7 pa 5 ?

Urime fituesit. Nje inisiative shume e kendshme kjo per 2008 . Shpresojme te vazhdoj per 2009 , akoma dhe me interesante