tash , po ju pyes ju te gjithe te forumit , nese e keni kete diete , sepse ne SHBA eshte shume aktuale dhe e ka mbajtur edhe Britni Spears . Andaj , nese dikush mundet me e gjet dhe mundesisht ne gj. shqipe , do te ishte shume mire . Flm