Close
Faqja 16 prej 53 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 525
    Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Goli i Maicon, 1 meter offside...

Ose sic e quan Moratti, gol i rregullt!

Siena lujti shume mire edhe mbas golit offside qe pesuan, paten 2 raste te pastra po fati ishte me Interin. Interi nuk ishte 100% ne form dhe me zevendesimet qe beri rrezikoj shume. Barazimi ishte rezultati me i drejt!
    Il Club Più Titolato Al Mondo

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Urime tifoza te Interit per fitoren.... S'e do mi kishte djegur nja 600.000 lek po te dilte barazim !
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Goli i Maicon, 1 meter offside...

Ose sic e quan Moratti, gol i rregullt!

Siena lujti shume mire edhe mbas golit offside qe pesuan, paten 2 raste te pastra po fati ishte me Interin. Interi nuk ishte 100% ne form dhe me zevendesimet qe beri rrezikoj shume. Barazimi ishte rezultati me i drejt!
    po keta kane nja shume ndeshje qe mbaj mend une qe fitojne me fat. lujn me nje ritem aq te vdekme ,thuj ti po lun ndonje lecce si ekip. per zotin ,sesi fitojne se mar vesh. sdiskutohet qe edhe ''fati'' ben punen e tij. ''fat'' quhet nqs albitri anesor s'shef tjetrin kur eshte 1 metra offside apo jo? lol

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Dhe vin e thonë që një gjigand të futbollit botëror siç është Manchester do ta sfidojnë? hahaha
    Sui generis

Pse o rapo me sienen do ti harxhojme energjite ne.Hajde Hajde.shef dhe futboll ti.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

kujtimi Maska e KUJTIM CAMI
    Anëtarësuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    prrenjas
    Postime
    463
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Pse o rapo me sienen do ti harxhojme energjite ne.Hajde Hajde.shef dhe futboll ti.
    Pse ti harxhoni energjite "ju" kur kini arbitrat me vete? Po zor nuk ju vjen kur cirreni:- Juve vodhi!!!!????
    C`vodhi Juve ne 4kampionate me shume se ju ne keta 2 kampionatet e fundit?
    Te mos shohesh nje jashte loje te tille duhet te jeshe me patjeter miop i shkalles supersuperiore ose duhet te kesh mbushur xhepat plot. Gjyshja ime 90 vjece nga TV dhe tha:- eeeeeeeee e bene ata gol se qene 6-te veta me 1?
    Po qene gjashte veta jashte loje. Hajde ndershmeri hajde! Mos degjoj me njeri te permendi Moxhin tani e tutje se HAJDUTE JENI JU! SA TURP,SA TURP,SA TURP!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ku mund ti shohim golat
    JO SEKS PARA MARTESE

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    goli i maicon ishte dukshem jashte loje njelloj si i kamoranezit kunder interit sezonin e kaluar kshtu u shpreh ranieri dje ndaj mediave italiane.

Edhe njeher urime djema per fitoren ndaj sienes qe na ka hapur jo pak pune per ate 3 pikesh te fituar.

Djema jemi kampione te dimrit ne itali edhe per kete vit.

Ju Uroj gjithe zikalterve Gezuar krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2009.

Respekte Oliinter
    vari leshte

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar më parë nga KUJTIM CAMI Lexo Postimin
    Pse ti harxhoni energjite "ju" kur kini arbitrat me vete? Po zor nuk ju vjen kur cirreni:- Juve vodhi!!!!????
    C`vodhi Juve ne 4kampionate me shume se ju ne keta 2 kampionatet e fundit?
    Te mos shohesh nje jashte loje te tille duhet te jeshe me patjeter miop i shkalles supersuperiore ose duhet te kesh mbushur xhepat plot. Gjyshja ime 90 vjece nga TV dhe tha:- eeeeeeeee e bene ata gol se qene 6-te veta me 1?
    Po qene gjashte veta jashte loje. Hajde ndershmeri hajde! Mos degjoj me njeri te permendi Moxhin tani e tutje se HAJDUTE JENI JU! SA TURP,SA TURP,SA TURP!
    pse golin e del pordhes e kishe te rregullt dje ndaj atalantes???? po penalltia e mohuar e atalantes kur ishte rezultati 1-2????? ik mer tutje me gjithe moxh ti vjen e na ben moral me qenien me te urryer ne itali.
    vari leshte

kujtimi Maska e KUJTIM CAMI
    Anëtarësuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    prrenjas
    Postime
    463
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    pse golin e del pordhes e kishe te rregullt dje ndaj atalantes???? po penalltia e mohuar e atalantes kur ishte rezultati 1-2????? ik mer tutje me gjithe moxh ti vjen e na ben moral me qenien me te urryer ne itali.
    Sigurisht qe dhe goli i par i Juves ishte jashte loje por rreth 20 cm (sipas super movioles) e goli i Maicon ishte 2m e 20cm (po sipas super movioles) me duket se eshte ndryshim i madh apo jo. Dhe persa i perket kerkeses se Atalantes per penallti ne qofte se ke ndiekur Contro campo ose Domenica Sport e ke pare qe ishte nje STIMULIM.
    Nuk eshte e thene qe te sulmosh te tjeret per tu mbrojtur.
    Dhe ja ku po e them prap kjo me Sienen ishte thjeshte VJEDHJE.
    Dhe une hajduteve ju them: "SA TURP"

Faqja 16 prej 53 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Projektet greko-serbe për pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  2. FC Inter - Kampionët e Italisë!
    Nga Xingaro në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 514
    Postimi i Fundit: 16-11-2008, 18:50
  3. Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  4. Projekti i zhdukjes së shqiptarëve - Ivo Andriq
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •