Mesa duket Shqiptaret nuk mund te shkruajne pa emocione.
Ka shume njerez qe vuajten dhe ato plage dhe dhimbje nuk jane sheruar ne ate mase qe te diskutojme ne menyre te civilizuar, por dhe perseri asgje ne ate sistem nuk ishte e civilizuar.
Po ashtu megjithese ka kalura kohe e gjate ka shume nostalgjike qe ju ka ngelur ora tek kongresi i 9-te, nuk mund te kete debat kur ekstremet jane kaq larg.
Kaloshi mire,