Mirese ju gjeta...
Si po ma kaloni? C'thote sofra?
Meqe saura donte shurup thane une du thana safi... ka ngel noi cik apo i keni ba te gjitha raki![]()
Ju pershendes dhe ju uroj gjithe te mirat, kudo qofshit.
Mirese ju gjeta...
Si po ma kaloni? C'thote sofra?
Meqe saura donte shurup thane une du thana safi... ka ngel noi cik apo i keni ba te gjitha raki![]()
Ju pershendes dhe ju uroj gjithe te mirat, kudo qofshit.
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Ca do te pish milaniste se sot qeras une se jam ne shtepi.?
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ty të lumtë goja, se mjalt nxirke nga goja, mos ke ndonjë damar nga Përmeti zotrote!
Mirë se na urdhërove një herë se na nderove.
Për të ngrënë e për të pirë unë s'po zgjatem shumë por po të sjell një pjesë nga Fan S Noli:
"Do të hash e të bësh qejf,
Sofrën shtruar si për mbret,
Pastërtar e për yzmet,
Të tillë gjen veç në Përmet..."
Eh çma kujtove atë rehaninë e thanës se gjyshja ime e qan, edhe rehani manaferre bën por unë për vete preferoj atë të thanës. Gliko kemi nga të gjitha sojet, do gliko arre, a do gliko kumbulle, a do gliko shalqini?
Edhe në fund të përshëndes me "O dhëndërr ku vete kështu" nga Mentor Xhemali!
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Pershendetje sofra
Uroj te jeni mire dhe po hedh nja dy teke raki per shendetin tuaj![]()
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
E de e, avash me ato teket, se po se toke një çikëz gotën, sikur nuk zë ai shëndeti.
Ja të paça!![]()
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Mir se ju gjeta Permetar.
![]()
|- Më Pikòj Një Pik Loti, Në Fòrm Realiteti -|
O mire se ju gjeta..
Ne kete Sofer te madhe...
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
pershendetje flori dhe zoti te dhente shendet dhe gjithe te mirat qe na bene te cmallemi me qytetin ton me qytetin e trendafilave dhe te kultures faleminderit per fotot qe ke vene aty se e shikojme dhe na duket sikur jemi ne permetin e trendafilave
Ruaj Lidhjet