Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Duhet te flasė D. Atehere C-ja e di ngjyrėn e D qe eshte e bardh, edhe ai para tij B pra eshte e bardh, dhe duhet ta kuptoj qe dy te zeza mbesin pra A dhe C, ai vet.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    flet c.........
    JO SEKS PARA MARTESE

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Duhet te flasė D. Atehere C-ja e di ngjyrėn e D qe eshte e bardh, edhe ai para tij B pra eshte e bardh, dhe duhet ta kuptoj qe dy te zeza mbesin pra A dhe C, ai vet.
    Pershendetje MmEeTtIi,,,
    Jo s'eshte e sakte...
    N.q.se jepni pergjigje duhet te jepni dhe shpjegimin bindes
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    foli D,

kshuqe C i di ngjyrat, poashtu dhe B, kshuqe duhet dhe A ti ngjyrat sepse e kupton se D foli per ti tregu B, gjithashtu e kuptoj dhe C

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Enigma osht e pakjart edhe ka kunderthanje. Me na pas spjegue pak ma mir, nashta e kishum dit. Ti po thu qi nuk mujn me fol, e knej duhet me fol, po thu qi nuk e din ngjyrėn e kapelės e knena duhet me kallxu ngjyrėn e kapelės. A kishe mujt me tfillue, se nashta ja qilloj.

i ē'regjistruar...
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    736
    per me t'fillue ky asht dasht me na kallxu qe te burgosurit e dijne nje gje.
    E dijne qe ne loje jane dy kapela te bardha dhe dy te zeza.

Duke e ditur kete gje, D shikon para vetes ku i sheh njerin me kapele te zeze dhe tjetrin me te bardhe, pastaj mendon me vete: ahhh sa lehte do ishte sikur keta dy te kishin kapela te zeza ne koke sepse une menjehere do thoja e kam te bardhen ose e kunderta.
    Por pasi qe nuk e di per A cka ka ne koke - ky ishte pas murit, ky D nuk flet fare. As gek as mek. Nuk leshon ze nga goja.
    - Pasi qe D nuk foli, nis e mendohet ky C, i cili si i zgjuar qe ishte i mendon te gjitha keto qe i thash une dmth e mendon edhe ate qe e mendoi D dhe si rezultat e di qe D i ka para vetes nje kapele te zeze dhe nje te bardhe. Sikur te ishte ndryshe D-ja do kishte dhene pergjigjen apo jo?
    Tani ky C shikon para vetes e sheh B me kapele te bardhe dhe bertet: Une e kam ne koke kapelen e zeze.

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Enigma osht e pakjart edhe ka kunderthanje. Me na pas spjegue pak ma mir, nashta e kishum dit. Ti po thu qi nuk mujn me fol, e knej duhet me fol, po thu qi nuk e din ngjyrėn e kapelės e knena duhet me kallxu ngjyrėn e kapelės. A kishe mujt me tfillue, se nashta ja qilloj.
    Pershendetje alibaba...
    kjo loj nuk ka asnje kleēke ne formimin e saj...
    Ndersa per ta zgjidh, do pak kujdes....
    Kur them se nuk mund t'flasin du t'them se nuk mund t'japin sugjerime njeri tjetrit.

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga Tevelizori Lexo Postimin
    per me t'fillue ky asht dasht me na kallxu qe te burgosurit e dijne nje gje.
    E dijne qe ne loje jane dy kapela te bardha dhe dy te zeza.

Duke e ditur kete gje, D shikon para vetes ku i sheh njerin me kapele te zeze dhe tjetrin me te bardhe, pastaj mendon me vete: ahhh sa lehte do ishte sikur keta dy te kishin kapela te zeza ne koke sepse une menjehere do thoja e kam te bardhen ose e kunderta.
    Por pasi qe nuk e di per A cka ka ne koke - ky ishte pas murit, ky D nuk flet fare. As gek as mek. Nuk leshon ze nga goja.
    - Pasi qe D nuk foli, nis e mendohet ky C, i cili si i zgjuar qe ishte i mendon te gjitha keto qe i thash une dmth e mendon edhe ate qe e mendoi D dhe si rezultat e di qe D i ka para vetes nje kapele te zeze dhe nje te bardhe. Sikur te ishte ndryshe D-ja do kishte dhene pergjigjen apo jo?
    Tani ky C shikon para vetes e sheh B me kapele te bardhe dhe bertet: Une e kam ne koke kapelen e zeze.
    Bravo....me t'vertet bravo...nuk ishte e thjesht per ta gjet....

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •