si te konfiguroj kete modem kam
- switch 24 porta
- 2 karta rjeti
- windows xp professional
- te shpendaj internet ne 10 pc
- modemin ZTE ZXDSL831 series te albtelekomit
- lidheje inteneti asl pro 1024/128
si te konfiguroj kete modem kam
- switch 24 porta
- 2 karta rjeti
- windows xp professional
- te shpendaj internet ne 10 pc
- modemin ZTE ZXDSL831 series te albtelekomit
- lidheje inteneti asl pro 1024/128
Kete modem kam dhe une dhe PC e tjere kane internet bashke me Serverin por tek Serveri ikonen e Lan ma nxjerr me kryq. Dmth nuk njohin njeri tjetrin. Lidhja e internetit eshte ADSL dhe instalova dhe CD e ADSL. Ka ndonje per ndihme?
edhe une kam nje problem te tille.E kam lidh serverin me kete modem dhe eshte ok por kur lidh pc e tjere nepermjet portave te tjera te ketij modemi ata nuk lidhen me internet.
Kush e ka idene si se konfigurohet ky lloj modemi te na pergjigjet. Ciao
Ata te Albtelekomit sikur vinin ta instalonin vete ?!
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Hyr ne interface-in e Modemit psh. 192.168.1.1 dhe aty fut IP qe te kane caktuar tek IP Address dhe DNS,
ENABLE NAT...
Pike se pari duhet te caktosh IP manuale per cdo kompjuter, dhe me pas te caktivizosh dhcp automatike ne menune e modemit. gjithashtu ne cdo PC do te te duhet te fusesh IP psh 192.168.1.2 e me rradhe e me pas ne ate DNS server adress IP qe te eshte dhene nga albtelekom.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eno84 : 26-12-2008 mė 04:36
koto jane te lidhura ne rjet
Po kur nuk ia keni idenė pse shkoni dhe i bleni?
E mira do ishte nėse ti ke 10 kompjutera pėr tė lidhur, shko e bli ndonjė modem router tė saktė. Me atė kinezin qė ke nuk ia vlen. Si gjithmonė i liri nuk ėshtė edhe mė i miri. Mund tė blesh Speedtouch, Zyxel ose Linksys. Mundohu tė gjesh ndonjė qė nuk transmeton wireless.
Kur tė blesh ndonjė tė saktė atėhere ia vlen tė bėsh edhe konfigurimin dhe tė kesh Internet tė qėndrueshėm.
Kalofsh mirė.
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
Krijoni Kontakt