Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 56

Tema: gta 4

Citim Postuar mė parė nga lojaxhiu Lexo Postimin
    Nuk e mban 8500gt dot, kete lloj loje. Ma ha mendja do ta leri ne balte Harakirin ashtu sic tha vet ai. S'ma ha mendja ta luaji rehatshem.

Pse si fute ca dollar ekstra e te kishe marre nje 8800gt te pakten o Harakiro?
    E mban 8500 GT

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Varet cfare quan ti "e mban".

Do punoje si loje, pa problem. Po a do ta luaj dot mire? P.sh. Ti kesh opsionet e larta harroje sepse edhe kartat me te shtrenjta djersisin pak me kete loje. Me opsionet e mesme s'ma ha mendja gjithashtu.

Nese e ven cdo opsion ne minimum atehere po. Por ama do kesh pak FPS dhe neper disa skena do kesh ngadalesime te medhaja. Mbase s'duhet ti japesh makinesh shume shpejt kur te mundohesh ti ikesh policeve, hehe.

Ke te drejt lojaxhi.Per ta luajtur ne opsione te larta do ishte mir nje kartel HD 1 gb
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gigabyte : 22-12-2008 mė 14:20

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Bah, e c'instalova mbas 10 minutash. Ne 800x600 luhej ne rregull (~30fps) por dukej tmerresisht keq. Instalova patch-in nga Rockstar qe u be aq e shpejte se ne fillim rrinte tek 20fps. Ishte edhe plot 15Gb. Sidoqofte s'kishte kuptim ta luaja ne ate gjendje. Pra eshte goxha videokarte-dipendente si loje. Sic tha lojaxhiu, te pakten nje 8800 GT.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

Citim Postuar mė parė nga Harakiri Lexo Postimin
    Bah, e c'instalova mbas 10 minutash. Ne 800x600 luhej ne rregull (~30fps) por dukej tmerresisht keq. Instalova patch-in nga Rockstar qe u be aq e shpejte se ne fillim rrinte tek 20fps. Ishte edhe plot 15Gb. Sidoqofte s'kishte kuptim ta luaja ne ate gjendje. Pra eshte goxha videokarte-dipendente si loje. Sic tha lojaxhiu, te pakten nje 8800 GT.
    15 gb une jo loje qe s fus po as ceremonine e marteses time lol .
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Ēun Kavaljer! Maska e Slimshaddy
    Anėtarėsuar
    13-08-2007
    Vendndodhja
    Albania/Tropojė
    Postime
    310
    Hikni more ca qeka ajo loje me 15 gb me ze gjithe pc.

Une posht 6 gb a fus a nuk fus naj loje. Se kuptoj pse gjithe keto big super permasa vlla?
    Mendja Ėshtė Dhuratė - Shfrytėzimi i Saj Mrekulli!

Unė spo e instaloj GTA IV ne pc sepse e di se do ecen ngadal, kur ta blej nje xbox 360 e luaj aty
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gigabyte : 24-12-2008 mė 06:59

Citim Postuar mė parė nga Slimshaddy Lexo Postimin
    Hikni more ca qeka ajo loje me 15 gb me ze gjithe pc.

Une posht 6 gb a fus a nuk fus naj loje. Se kuptoj pse gjithe keto big super permasa vlla?
    Nga grafika prandaj i ka kaq.Shife lol ca kam then:
    15 gb une jo loje qe s fus po as ceremonine e marteses time lol
    ///.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Ēun Kavaljer! Maska e Slimshaddy
    Anėtarėsuar
    13-08-2007
    Vendndodhja
    Albania/Tropojė
    Postime
    310
    Hahahaha Bloodo.! E fort lal.
    Mendja Ėshtė Dhuratė - Shfrytėzimi i Saj Mrekulli!

-_- Maska e jack_sparow
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    E ka provuar ndonjeri kete loje ne ndonje karte te tipit Nvidia geforce go 7400 ?
    po te mos luhet mire ,te mos ri ta shkarkoj kot

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •